Günaydınn, ben ilk defa kan verdimCanım battan 2 gün sonra mı 883 5 gün önceki değerimiz aynı benim de 19 du
Hayırlı olsun sağlıkla büyüsün inşallahGünaydın kızlar bugün 21 temmuz bat günüm kaset test sonucum bugün kan vercem inşallah :)
Benim hala sol kasığımda batma var kasıklarımda doluluk hissediyorum. Göğüslerim inanılmaz hassas. Ama belirtiler herkeste farklı oluyor ondan çok kıstas almaAy hadi sağlıkla kucağına al canım. Ben de daha regl gecikmedi Ya bir gerginlik var ya kimsayalsa vs diye olumsuz düşünceler hücum ediyor bazen. Bir de adet ağrısı gibi ağrıların devam etti mi canım
Benim hala sol kasığımda batma var kasıklarımda doluluk hissediyorum. Göğüslerim inanılmaz hassas. Ama belirtiler herkeste farklı oluyor ondan çok kıstas alma
Hee anladım günaydın canım pardon doğruya sonra kan verdim dedin heyecandan hep bunlarGünaydınn, ben ilk defa kan verdim19 temmuz bat tarihimdi onu demiştim evet bu değer bat sonrası 2. Gün
Size de çok geçmiş olsun. Umarım atlatırız fiziksel olarak bir şeyim yok zaten. Tekrar tesekkur ediyorumçok geçmiş olsun çok üzüldüm gerçekten . bende düşük yaptım. Psikolojik açıdan zor bir süreç. Umarım en kısa sürede sağlığına kavuşursun ve en güzel zamanda sağlıklı bir gebelik geçirip bebeğini kucağına alırsın. İyice dinlen,her şey gönlünce olsun inş.
Teşekkür ediyorum..Geçmiş olsun canım
Sağlıkla büyüsün inşallah bebişinizAnladım canım benim de benzer belirtiler hala devam ediyor kasık batması birkaç gün oldu sadece adete yakın adet belirtileri oluyor şimdi de
Randevum iptal oldu 26 sina verdiler randevu canim bayram sonrasına gidicem maalesef bu ay yrni strip model ovulasyon aldım ama hiç denemedim tatilde yumurtlama başlangıcı hissettim değerlendirmeyi eve gelince 14 ve 15. günde ezbere yaptık ama hiç test yapamadim direk akisina biraktim bu ay da böyle relaks olsun istedim birde çubuklarla tatilimi zehir etmim dedimArefe günü doktora gidecektin sanki yanlış mı hatırlıyorum? Allah kabul etsin kurbanınızı, biz de bugün kurbanla uğraştık, çok yoruldum.
Bu ay ki durumum karışık biraz. Yumurtlamayı erken gördüm 13.gün ve 14.günlerde daha sonra 15 ve 16'da silikleşti. 17 ve 28 de tekrar koyulaştı anlamadım bişey
Ayy inşallah cümlemizin bebeği sağlıkla büyüsün hayırlı evlat olsun hayırlısıyla rabbim kucağımıza almayı nasip etsinSağlıkla büyüsün inşallah bebişinizhiç stres yapmayın rahat olun
Hayırlı olsun canım benim rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin insallajGünaydın kızlar bugün 21 temmuz bat günüm kaset test sonucum bugün kan vercem inşallah :)
Canım cok gecmis olsunKızlar 9 gibi kürtaj olucam ne yazık ki. Kese 23mm olmuş bozuk ve kanamam gelmeye başladı. Beni silebilirsinHali moralim bozulmasın gördükçe
Çok teşekkür ediyorum..Canım cok gecmis olsun
Çok sağol canım cümlemizle inşallah:)Hayırlı olsun canım benim rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin insallaj
Ben aşı olduktan 1 ay sonra hamile kaldım aşının üremeye bir zararı yok kiKizlar herkes asi oldu mu acaba. Asi olup hamile kalan var mi . Ben de olacam artk bebek olacagi yok
Tebriklerrrrrrr inşallah sağlıkla kucağına alırsınKızlar beta hcg 925 çıktı : )Hali canım benide hamile olarak listede güncelleyebilirsin :) Rabbim tamamına sağlıkla sıhhatle erdirir inşallah hep birlikte.
BenKizlar herkes asi oldu mu acaba. Asi olup hamile kalan var mi . Ben de olacam artk bebek olacagi yok