Gebeliğe Hazırlık Temmuz 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhabalar, ovulasyon testinde yumurtlama sonrası en erken ne zaman gebelik testinde doğru sonucu alırım? 17. Gun beklemek cok zor geliyor
Pik gördüğünüz dahil 12 gün sayın varsa çıkıyor bendede hiç yanılmadı doktorum söyledi bende 2 gebeliği 12.gün öğrendim yoksa yok varsa vardır 12.gün

Kızlar selam
19 u yumurtlama gördüm 20 si sanırım çatlama oldu testi pek sağlıklı yapamadım çok hastalandım 20yi değerlendiremedik o yüzden. Bugün daha iyiyim 2 saat sonra testi tekrarlıcam ama bugünü zaten değerlendirdik. Sizce şans nedir

Amin canım, teşekkür ederiz. İnşallah herşey güzel olur bu ayy

Kızlar beta hcg 925 çıktı : ) Hali canım benide hamile olarak listede güncelleyebilirsin :) Rabbim tamamına sağlıkla sıhhatle erdirir inşallah hep birlikte.
Hayırlı olsun canim kaç aydır deniyordunuz? Bir de nasil ilerlediniz bu süreçte?

Kızlar iyi bayramlar bilgisi olan lütfen cvp versin. Bat 20 temmuzdu benim 19 unda regl oldu m. Çok açık kırmızıydı aklıma bişey gelmedi ancak bir tane ped bile doldurmadı bir gün sürdü bitti. Erken gebelik yaptım belli belirsiz silik çizgi çıktı tam net olmayınca çizgi bilemedim. Ama 3 dakikada belirdi kuruma çizgisi değil. Ovülasyon yaptım birtanede pik çıktı. Bu şekilde adet görüpte hamile olunur mu ne dersiniz testleride atayım birde siz baksanız.

Eklentiler

• DCC02CB3-99D8-456B-9E92-7E4C34E54CD5.jpeg
    199,8 KB · Görüntüleme: 79
  • 2C372A31-8D3D-49E9-A62E-A8B50996941A.jpeg
    39,9 KB · Görüntüleme: 76
Merhaba kızlar bende bata 6 gün kala predictor yaptım.ama geçen ayda aynısı oldu 0 çıktı beta korkuyorum siz ce var mı dün yaptım bunu bugün yapmadım
Burada var görünüyor canım benim de 5 gün kala böyledi
Doktorlar 3 ay sonra hamilelik oneriyorlar ya ondan sordm
hayatım benim eşim de doktor ama öyle bir şey olsaydı derdi herhalde bilmiyorum ki yayın falan var mı neren 3 ay sonra peki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…