Gebeliğe Hazırlık Temmuz 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
BAT Beklenen Adet Tarihi
10 temmuz pikten sonraki gün direkt çatladıysa 24ü Bat.tır
Catlamadan önceki günü 1. Gün sayarak 14. Günde regl olmanız beklenir.

Benim hamileligimde göğüs ağrısı olmamıştı herkeste her belirti olmayabilir çok normaldir ki göğüs ağrısı sancısı genelde olmaz

Kızlar salı günü adet olmam gerekiyodu bat günü erken gebelik testi yaptım negatif çıktı hala adet olmadım bide ne karın ağrısı ne göğüs hassasiyeti hiç bişi yok normalde göğüslerim bata yaklaştıkça çok hassas olurdu sizce kan testi veriyim mi ? Bu arada memleketteyim öyle gizli gidip veremem yani herkesin haberi olur boşuna ümitlesinlerde istemiyorum

Ne zaman geri döneceksin. Eğer uzun bir tarihse git kısa bir tarihse bayram sonrası gibi bekleyebilirsin sanki

Ne zaman geri döneceksin. Eğer uzun bir tarihse git kısa bir tarihse bayram sonrası gibi bekleyebilirsin sanki
2 hafta daha burdayım. Bikaç gün daha bekliyim de yine test yapıyım bari ya bide 2 günlüğüne yurtdışına çıkıcaz 2. Doz aşımı olmam lazım onuda erteliyorum işler çok karıştı yani

Kızlar sabah kan verdim 2 saat sonra çıkar dediler e nabıza da 2 gün sonra düşer dediler normalinde hemen düşmez mi sisteme bide doktora gebelik için kan vericem dedim adam bana çok saçma değil mi dedi sabah uğraştığım şeye bakar mısınız adam kahkaha attı resmen yA bu ne terbiyesizlik ama dimi bu mu yAni sabah sabah geldin dedi bu sizi ilgilendirmez falan dedim bende artık

Günaydın kızlar. Piki 9 unda görmüştüm takvime göre de 23 veya 24 ü görünüyordu ama bu sabah regl oldum. Listeden silebilirsin Hali cim. Bu ay da gebe olmazsam hic olmam diyordum kızlar gerçekten belirti aramayı bırakmak lazım soğudum valla testlerin hepsinden de kendimi dinlemekten de.. Allah hepimize hayırlısını versin

Bende aynı zaman da yumurtlama olmuştu ama bu ay olmadı benimde

Kızlar günaydın Birşey sormak istiyorum. Ovülasyon testlerinde illa ki gebelik çıkar mı? Yani bata 10 kala yapılan ovülasyon testinde erken gebelik belirtisi olabilir mi? Burada görüyorum genelde sonlara doğrı pik olanlara hep gebelik testi yap deniliyorda. Silik çıkması bir kriter mi gebelik olmadığına dair?

Amin canım =(

Merhaba. Bir gün regl oldum ayın 19 unda ikinci günde leke geldi bitti dün test yaptım çoook silik çıktı ovülasyonumda pike yakın koyu çıkıyor. Bugün test yaptım gene silik çıktı. Kan versem mi diye düşünüyorum. Bariz çizgi çıkmadıgı için muallaktayım. Hali sen ne dersin?

Eklentiler

• B138EC05-3FFF-4C38-A9F2-FB493843FA17.jpeg
    199,8 KB · Görüntüleme: 53
  • 007AAFC1-F829-402C-AED8-B8929752D0EC.jpeg
    219,7 KB · Görüntüleme: 49
Kimyasal gebelik olabilir. Bence bekle kimyasalsa negatif göreceksin zaten sonucu daha çok üzüleceksin.. Belki üstüne görme dedikleri olaydır. Kaset test ile koyulaşma olup olmadığını takip et.. Ben öyle yapardım en azından

Bugün benle beraber bat günü olanlara bol şanslar Allah kolaylık versin şimdiden

Son düzenleme:
Yumurtlamadan en erken 10 gün sonra idrarda hormon olduğundan o tarihte herhangi bir hamilelik belirtisi göremezsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…