Dinlen güzelce canım benim. Hakkında en güzeli en hayırlısı olsun inşallahTeşekkür ediyorum çıktım evime geldim iyiyim şükür. Bunda da bir hayır vardır tabiki. Benim de sınavım buymuş. Size iyi tatiller
Teşekkür ediyorumDinlen güzelce canım benim. Hakkında en güzeli en hayırlısı olsun inşallah
Yukarda testlerimi paylaştım ben de 5 gün öncesinde öğrenmiştim ama kan tahlili yaptırmadım. Reglim 2 gün gecikti bugün yaptırdım ilk defaHanımlar merhaba ben de adetten 5 gün önce bazı belirtiler yaşayıp evde test yaptım hafif silik çıktı sonra kana baktırdım 19 çıktı beta hcg adete son iki gün kaldı ama stresten yoruldum doktora da gidemiyorum tatil dolayısıyla benzer durumlar yaşayan var mı
Canim ben tatile gittim geldim ondan pek giremedim buralara birde bugun kurbanla ugrastik bu ay akisina biraktim biraz kafami topluyorum sende ne var ne yokMaviesra nerelerdesin kuşum?
Arefe günü doktora gidecektin sanki yanlış mı hatırlıyorum? Allah kabul etsin kurbanınızı, biz de bugün kurbanla uğraştık, çok yoruldum.Canim ben tatile gittim geldim ondan pek giremedim buralara birde bugun kurbanla ugrastik bu ay akisina biraktim biraz kafami topluyorum sende ne var ne yok
Canım üzülme lütfen, inşallah bu mübarek günlerin hürmetine en yakın zamanda hepimiz gebe kalır ve sağlıkla bebeğimizi kucağımıza alırız.Kızlar 9 gibi kürtaj olucam ne yazık ki. Kese 23mm olmuş bozuk ve kanamam gelmeye başladı. Beni silebilirsinHali moralim bozulmasın gördükçe
Gayet güzel artmışKızlar beta baktırdım 2 gün önce 78 idi şimdi 215 olmuş sonucum iyi mi ?
Ay hadi sağlıkla kucağına al canım. Ben de daha regl gecikmedi Ya bir gerginlik var ya kimsayalsa vs diye olumsuz düşünceler hücum ediyor bazen. Bir de adet ağrısı gibi ağrıların devam etti mi canımYukarda testlerimi paylaştım ben de 5 gün öncesinde öğrenmiştim ama kan tahlili yaptırmadım. Reglim 2 gün gecikti bugün yaptırdım ilk defa
Inşallah gülüm amin.Canım üzülme lütfen, inşallah bu mübarek günlerin hürmetine en yakın zamanda hepimiz gebe kalır ve sağlıkla bebeğimizi kucağımıza alırız.
Kızlar 9 gibi kürtaj olucam ne yazık ki. Kese 23mm olmuş bozuk ve kanamam gelmeye başladı. Beni silebilirsinHali moralim bozulmasın gördükçe
Bende aynı seninle herşey anlattığın gibi. Ama ben kan verdim 2.30 çıktı değerBayram telaşından ancak bakabildimyol hala adet olmadım az az beyaz akıntı gelmeye devam ediyor hayıt çayı da içmedim ağustos un ilk haftası da olmazsam hemen doktora koşacağım.. Dişim ağrıyor ilaç da kuşlanmak istemiyorum ya geçen hafta tutturduysak diye.. Amaan öyle karışık bir hal işte. Sen ne yaptın nasıl durumlar??
Canım battan 2 gün sonra mı 883 5 gün önceki değerimiz aynı benim de 19 duEvet ben regl den 5 gün önce yaptım. Bat ım 19 temmuzdu. Kaset de yaptım o çok silikti. Sonra gün gün tekrar ettim. Demin betama baktırdım 883.6 çıktı
Geçmiş olsun canımKızlar 9 gibi kürtaj olucam ne yazık ki. Kese 23mm olmuş bozuk ve kanamam gelmeye başladı. Beni silebilirsinHali moralim bozulmasın gördükçe