Gebeliğe Hazırlık Temmuz 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bence catlamis koyu degilki 3.

Canım naptın adet oldun mu. Ben olmadım daha akıntıda devam ediyor
Bayram telaşından ancak bakabildim yol hala adet olmadım az az beyaz akıntı gelmeye devam ediyor hayıt çayı da içmedim ağustos un ilk haftası da olmazsam hemen doktora koşacağım.. Dişim ağrıyor ilaç da kuşlanmak istemiyorum ya geçen hafta tutturduysak diye.. Amaan öyle karışık bir hal işte. Sen ne yaptın nasıl durumlar??

Kızlar 9 gibi kürtaj olucam ne yazık ki. Kese 23mm olmuş bozuk ve kanamam gelmeye başladı. Beni silebilirsin Hali moralim bozulmasın gördükçe
Ahh çok çok üzüldüm canım bayadır giremedim siteye takip de edemedim.. Sen üzülme ama rahimde ayağını bırakır derler bizde. İnşaşlah daha çabuk ve sağlıklı hamile kalacaksın ve doğum yapacaksın..

Sagliksizmis demek ki vardır bunda da bir hayır. Üzülmeyin siz bi de onun için üzülürüm
Hayırlısı olsun hakkında ama sağlıksız olmasındansa aldırmak daha iyi olabilir. En azından sende ve eşinde bir problem olmadığını anladın. Tekrardan çok rahat gebe kalacağını biliyorsun.

Hayırlısı olsun hakkında ama sağlıksız olmasındansa aldırmak daha iyi olabilir. En azından sende ve eşinde bir problem olmadığını anladın. Tekrardan çok rahat gebe kalacağını biliyorsun.
Inşallah gülüm çok teşekkür ediyorum. Buna da şükür.

İyi bayramlar kızlar, mutlu bir bayram olsun hepinize.

Melikeben canım zor bir durum ama bazen kötü sandığımız şeylere çokça hayır vardır, en kısa sürede sağlıklı gebelik geçirirsin inşallah.

Benim de bata son 5, iğneden sonraki 9. Gün. Gözle görülür bir belirtim yok, ara ara kasık batması yaşıyorum ama her zamanki gibi. Göğüslerde çok az hassasiyet var ama onu da iğnenin verdiği hormona bağlıyorum. Yarın tatile çıkıyorum, dönüşte regl olmazsam test yapacağım. Hepinize sevgiler

Kızlar prodoctor test yaptım anında incecik çizgi çıktı yanılma payı nasıl bu testte? Günüm belirli değil düzensizim bilemiyorum o yüzden

Kızlar prodoctor test yaptım anında incecik çizgi çıktı yanılma payı nasıl bu testte? Günüm belirli değil düzensizim bilemiyorum o yüzden
Ben de predictor early ile öğrendim. Bu şekilde çıkmıştı

Eklentiler

• 6134B984-D1D5-479E-9829-B0FFBABB2E14.jpeg
    60,6 KB · Görüntüleme: 91
Peki nasıl çıktı canım belirgin mi silik mi benimki de hemen çıktı ama silik bayağı
Ben önce hassas test yaptım canım o yüzden koyu çıktı. Sonra emin olmak için normal kaset test yaptım o da saniyeler içinde çıktı açık kırmızıydı. Yeni oluşan gebeliklerde açık çıkıyormuş

Eklentiler

• 6B7AA901-BCD2-4CFE-B070-4AFEF269FBBA.jpeg
    58,6 KB · Görüntüleme: 79
  • FBB83F5A-5185-4C13-9810-42B34379BA39.jpeg
    78,1 KB · Görüntüleme: 70
Evet ben regl den 5 gün önce yaptım. Bat ım 19 temmuzdu. Kaset de yaptım o çok silikti. Sonra gün gün tekrar ettim. Demin betama baktırdım 883.6 çıktı

Eklentiler

• 4DDB436B-9D44-4945-B832-C153847B0E25.jpeg
    219,6 KB · Görüntüleme: 87
Teşekkür ediyorum çıktım evime geldim iyiyim şükür. Bunda da bir hayır vardır tabiki. Benim de sınavım buymuş. Size iyi tatiller

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…