Gebeliğe Hazırlık Temmuz 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hanımlar merhaba ben de adetten 5 gün önce bazı belirtiler yaşayıp evde test yaptım hafif silik çıktı sonra kana baktırdım 19 çıktı beta hcg adete son iki gün kaldı ama stresten yoruldum doktora da gidemiyorum tatil dolayısıyla benzer durumlar yaşayan var mı 😘

Hanımlar merhaba ben de adetten 5 gün önce bazı belirtiler yaşayıp evde test yaptım hafif silik çıktı sonra kana baktırdım 19 çıktı beta hcg adete son iki gün kaldı ama stresten yoruldum doktora da gidemiyorum tatil dolayısıyla benzer durumlar yaşayan var mı 😘
Yukarda testlerimi paylaştım ben de 5 gün öncesinde öğrenmiştim ama kan tahlili yaptırmadım. Reglim 2 gün gecikti bugün yaptırdım ilk defa 🌸

Canim ben tatile gittim geldim ondan pek giremedim buralara birde bugun kurbanla ugrastik bu ay akisina biraktim biraz kafami topluyorum sende ne var ne yok
Arefe günü doktora gidecektin sanki yanlış mı hatırlıyorum? Allah kabul etsin kurbanınızı, biz de bugün kurbanla uğraştık, çok yoruldum.
Bu ay ki durumum karışık biraz. Yumurtlamayı erken gördüm 13.gün ve 14.günlerde daha sonra 15 ve 16'da silikleşti. 17 ve 28 de tekrar koyulaştı anlamadım bişey 😃

Merhabalar, ovulasyon testinde yumurtlama sonrası en erken ne zaman gebelik testinde doğru sonucu alırım? 17. Gun beklemek cok zor geliyor😬

Yukarda testlerimi paylaştım ben de 5 gün öncesinde öğrenmiştim ama kan tahlili yaptırmadım. Reglim 2 gün gecikti bugün yaptırdım ilk defa 🌸
Ay hadi sağlıkla kucağına al canım. Ben de daha regl gecikmedi Ya bir gerginlik var ya kimsayalsa vs diye olumsuz düşünceler hücum ediyor bazen. Bir de adet ağrısı gibi ağrıların devam etti mi canım

Kızlar 9 gibi kürtaj olucam ne yazık ki. Kese 23mm olmuş bozuk ve kanamam gelmeye başladı. Beni silebilirsin Hali Hali moralim bozulmasın gördükçe 🙄

çok geçmiş olsun çok üzüldüm gerçekten . bende düşük yaptım. Psikolojik açıdan zor bir süreç. Umarım en kısa sürede sağlığına kavuşursun ve en güzel zamanda sağlıklı bir gebelik geçirip bebeğini kucağına alırsın. İyice dinlen,her şey gönlünce olsun inş. 🙏

Bayram telaşından ancak bakabildim 🙈 yol hala adet olmadım az az beyaz akıntı gelmeye devam ediyor hayıt çayı da içmedim ağustos un ilk haftası da olmazsam hemen doktora koşacağım.. Dişim ağrıyor ilaç da kuşlanmak istemiyorum ya geçen hafta tutturduysak diye.. Amaan öyle karışık bir hal işte. Sen ne yaptın nasıl durumlar??
Bende aynı seninle herşey anlattığın gibi. Ama ben kan verdim 2.30 çıktı değer

Günaydın kızlar bugün 21 temmuz bat günüm kaset test sonucum bugün kan vercem inşallah :)

Eklentiler

• 20210721_043008.jpg
    20210721_043008.jpg
    29,6 KB · Görüntüleme: 81
Kızlar prodoctor böyle çıktı anında çıktı ikinci çizgi ama bu testler güvenilir değil herhalde? Şimdi prdictor almaya çıkıyorum

Eklentiler

• Screenshot_2021-07-21-08-06-52-349_com.miui.gallery.jpg
    Screenshot_2021-07-21-08-06-52-349_com.miui.gallery.jpg
    42,6 KB · Görüntüleme: 81
Herkese günaydın Hali Hali bata 2 gün var erken gebelik yaptım sonuç negatif canım bu ay elendim 🖐🏻 silebilirsin beni

X