Gebeliğe Hazırlık Temmuz 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben iki gündür değerlendiriyorum bugün de değerlendireceğim canım bilmiyorum ki sen nasıl yapacaksın benim aklıma değerlendirme diyince hep @zahrada geliyor 5 gün ard arda ben onun yolundan ilerlicem
Ama onun 3 gün yumurtlama oldu benim hep silikti dün koyulasti ondan sonra hemen bugun catladi neyse yarında değerlendirim bari içimde kalmasin

Kızlar merhabalar. Bu ay ovulasyon testi yapıyorum. Cumartesi günü koyulaşmaya başlamıştı. Pazar oldukça koyuydu. Pazartesi pik günümdü. Bugün T çizgisi silinmeye başlamış. Normal mi? Yani dünü değerlendirdik. Bugünü de değerlendireceğiz ama acaba yumurtlama olmadı mı oldu mu anlayamadım. Anlayan birileri yorumlarsa çok sevinirim. Hali

Eklentiler

• Screenshot_20210720-150005_Femometer~2.jpg
    14,1 KB · Görüntüleme: 29
  • Screenshot_20210720-150017_Femometer~2.jpg
    11,3 KB · Görüntüleme: 26
  • Screenshot_20210720-150030_Femometer~2.jpg
    9,7 KB · Görüntüleme: 28
İlk görsel pazar, ikinci görsel pikin olduğu gün pazartesi, üçüncü görsel bugünün salı gününün

Bugünde catlamis=)
O zaman bugünü de değerlendireceğiz. Ya benim eşim acil serviste doktor. Cumayı değerlendirdik cumartesi pazar evde değildi nöbetçiydi. Dünü değerlendirdik bugünü de değerlendireceğiz. Sanırım yetersiz ama yapacak bir şey yok. Adamı evde bulamıyorum ki

Bu surelerde cocuktan bahsediyor canim dogrudur

Hala pik görunuyor

İyi bayramlar kızlar ben sabah bayram sürprizi olsun diye bata 3 kala kaset test yaptım fdmlcldld ama bomboş ckfkfk moralim bozuk başladım bayrama ama felaket belden aşağım bacaklarım tutmuuo eklem ağrılarım var üfff bi de hastalık çıkarsa başımıza yandık bırakıcam ovü takibi de artık kafayı yedirtiyo

Ben de bu sefer de olmazsa daha da takip edemem doktora gidicem o eder

Test yaptın mı? Genelde gecikme oluyor mu döngüde?
Henüz yapmadım canım hayır olmaz 31 Dir hep döngüm ama bu ay 2. Kez yumurtla olduğum için onu beklemem gerekiyor mesela belirtilerim arasında sadece sol kasık ve alt kasık ağrısı ve göğüs uçlarımda koyulaşma var bilmiyorum bunlarda bir belirti mi

Aynen öyle millet su ikram ediyor yok yok diyoruz bende çatladımmm L Larissa @Yusra30 @ejce sizler nasılsınız
Kuzu benim de şansıma hastalandım ya mide bulantısından ölüyodum acile gittim gece iğne falan oldum. Dün dışarı çıkmadan değerlendirmiştik allahtan bugünde daha iyiyim ama nolursa olsun değerlendiricem

Ayni gitmişiz bakalım sonuç nolcak
Benim bu ay adetim 3 gün geldi çok azdı. Adetten sonra 12. Günde piki gördük imanılmaz düzensiz o yüzden acaba çatlamış mı yoksa hala pik mi asla anlamadım ama bu haftayı değerlemdirmeye çalışacağız artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…