Ama onun 3 gün yumurtlama oldu benim hep silikti dün koyulasti ondan sonra hemen bugun catladi neyse yarında değerlendirim bari içimde kalmasinBen iki gündür değerlendiriyorum bugün de değerlendireceğim canım bilmiyorum ki sen nasıl yapacaksın benim aklıma değerlendirme diyince hep @zahrada geliyor 5 gün ard ardaben onun yolundan ilerlicem
Benim de iki gün koyuydu pik olmadı ama hayırlısı bakalımAma onun 3 gün yumurtlama oldu benim hep silikti dün koyulasti ondan sonra hemen bugun catladi neyse yarında değerlendirim bari içimde kalmasin
İlk görsel pazar, ikinci görsel pikin olduğu gün pazartesi, üçüncü görsel bugünün salı günününKızlar merhabalar. Bu ay ovulasyon testi yapıyorum. Cumartesi günü koyulaşmaya başlamıştı. Pazar oldukça koyuydu. Pazartesi pik günümdü. Bugün T çizgisi silinmeye başlamış. Normal mi? Yani dünü değerlendirdik. Bugünü de değerlendireceğiz ama acaba yumurtlama olmadı mı oldu mu anlayamadım. Anlayan birileri yorumlarsa çok sevinirim.Hali
Bugünde catlamis=)İlk görsel pazar, ikinci görsel pikin olduğu gün pazartesi, üçüncü görsel bugünün salı gününün
O zaman bugünü de değerlendireceğiz. Ya benim eşim acil serviste doktor. Cumayı değerlendirdik cumartesi pazar evde değildi nöbetçiydi. Dünü değerlendirdik bugünü de değerlendireceğiz. Sanırım yetersiz ama yapacak bir şey yok. Adamı evde bulamıyorum kiBugünde catlamis=)
Bu surelerde cocuktan bahsediyor canim dogrudurArkadaşım dua na girmek gibi olsun istemem fakat enbiya suresinde cehennem ve cehennem ateşinden bahsediyor sadece yanlış olmasın 50 60 arasındaki bir ayette Rabbim bizlere salih ve saliha kullarından nasip eyle diye bir dua ediliyor yani enbiyadansa meryem suresini 40 defa okuyarak tilavet secdesiyle her okuyuşunda taçlandırarak niyet ve isteklerini şifa niyetine Rabbimizden istemeni tavsiye ederim.Arefemiz mübarek olsun
Evet cocuk istemeyle alakali ayetler var dogrudurOnu da okurum inşallah geç gördüm. Belirttiğim ayetlerde doğumla ilgili şeyler yazıyordu. Teşekkür ediyorum iyi bayramlar diliyorum
Hala pik görunuyorKızlar merhabalar. Bu ay ovulasyon testi yapıyorum. Cumartesi günü koyulaşmaya başlamıştı. Pazar oldukça koyuydu. Pazartesi pik günümdü. Bugün T çizgisi silinmeye başlamış. Normal mi? Yani dünü değerlendirdik. Bugünü de değerlendireceğiz ama acaba yumurtlama olmadı mı oldu mu anlayamadım. Anlayan birileri yorumlarsa çok sevinirim.Hali
Ben de bu sefer de olmazsa daha da takip edemem doktora gidicem o ederİyi bayramlar kızlarben sabah bayram sürprizi olsun diye bata 3 kala kaset test yaptım fdmlcldld ama bomboş ckfkfk moralim bozuk başladım bayrama ama felaket belden aşağım bacaklarım tutmuuo eklem ağrılarım var üfff bi de hastalık çıkarsa başımıza yandık bırakıcam ovü takibi de artık kafayı yedirtiyo
Ayni gitmişiz bakalım sonuç nolcakİlk görsel pazar, ikinci görsel pikin olduğu gün pazartesi, üçüncü görsel bugünün salı gününün
Henüz yapmadım canım hayır olmaz 31 Dir hep döngüm ama bu ay 2. Kez yumurtla olduğum için onu beklemem gerekiyor mesela belirtilerim arasında sadece sol kasık ve alt kasık ağrısı ve göğüs uçlarımda koyulaşma var bilmiyorum bunlarda bir belirti miTest yaptın mı? Genelde gecikme oluyor mu döngüde?
Kuzu benim de şansıma hastalandım ya mide bulantısından ölüyodum acile gittim gece iğne falan oldum. Dün dışarı çıkmadan değerlendirmiştik allahtan bugünde daha iyiyim ama nolursa olsun değerlendiricem
Cok gecmis olsun canim bende yaşadım durumu üzülme diyc3m de saçma olacak ama çok yıpratma kendiniKızlar 9 gibi kürtaj olucam ne yazık ki. Kese 23mm olmuş bozuk ve kanamam gelmeye başladı. Beni silebilirsinHali moralim bozulmasın gördükçe
Inşallah bakalım geçicek inşallah.. size de sabir versin allahım.Cok gecmis olsun canim bende yaşadım durumu üzülme diyc3m de saçma olacak ama çok yıpratma kendini
Benim bu ay adetim 3 gün geldi çok azdı. Adetten sonra 12. Günde piki gördükAyni gitmişiz bakalım sonuç nolcak