- 11 Ocak 2021
- 121
- 93
Ben de anlayamadım tam dünkü teste göre daha silik. Dün T çizgisi C ile aynı koyuluktaydı bugün T C'den silik olunca acaba çatladı mı dedim emin olamadım.Hala pik görunuyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben de anlayamadım tam dünkü teste göre daha silik. Dün T çizgisi C ile aynı koyuluktaydı bugün T C'den silik olunca acaba çatladı mı dedim emin olamadım.Hala pik görunuyor
Bence catlamis koyu degilki 3.Benim bu ay adetim 3 gün geldi çok azdı. Adetten sonra 12. Günde piki gördük imanılmaz düzensiz o yüzden acaba çatlamış mı yoksa hala pik mi asla anlamadım ama bu haftayı değerlemdirmeye çalışacağız artık.
Nedir bilmiyorum kendini üzme hayırlısı neyse o olsun. Çok üzüldüm =(Kızlar 9 gibi kürtaj olucam ne yazık ki. Kese 23mm olmuş bozuk ve kanamam gelmeye başladı. Beni silebilirsin Hali moralim bozulmasın gördükçe
Sagliksizmis demek ki vardır bunda da bir hayır. Üzülmeyin siz bi de onun için üzülürümAy canım
Nedir bilmiyorum kendini üzme hayırlısı neyse o olsun. Çok üzüldüm =(
Bayram telaşından ancak bakabildim yol hala adet olmadım az az beyaz akıntı gelmeye devam ediyor hayıt çayı da içmedim ağustos un ilk haftası da olmazsam hemen doktora koşacağım.. Dişim ağrıyor ilaç da kuşlanmak istemiyorum ya geçen hafta tutturduysak diye.. Amaan öyle karışık bir hal işte. Sen ne yaptın nasıl durumlar??Canım naptın adet oldun mu. Ben olmadım daha akıntıda devam ediyor
Ahh çok çok üzüldüm canım bayadır giremedim siteye takip de edemedim.. Sen üzülme ama rahimde ayağını bırakır derler bizde. İnşaşlah daha çabuk ve sağlıklı hamile kalacaksın ve doğum yapacaksın..Kızlar 9 gibi kürtaj olucam ne yazık ki. Kese 23mm olmuş bozuk ve kanamam gelmeye başladı. Beni silebilirsin Hali moralim bozulmasın gördükçe
Inşallah çok teşekkür ediyorum hepimiz iyiki varsinizAhh çok çok üzüldüm canım bayadır giremedim siteye takip de edemedim.. Sen üzülme ama rahimde ayağını bırakır derler bizde. İnşaşlah daha çabuk ve sağlıklı hamile kalacaksın ve doğum yapacaksın..
Hayırlısı olsun hakkında ama sağlıksız olmasındansa aldırmak daha iyi olabilir. En azından sende ve eşinde bir problem olmadığını anladın. Tekrardan çok rahat gebe kalacağını biliyorsun.Sagliksizmis demek ki vardır bunda da bir hayır. Üzülmeyin siz bi de onun için üzülürüm
Inşallah gülüm çok teşekkür ediyorum. Buna da şükür.Hayırlısı olsun hakkında ama sağlıksız olmasındansa aldırmak daha iyi olabilir. En azından sende ve eşinde bir problem olmadığını anladın. Tekrardan çok rahat gebe kalacağını biliyorsun.
Değerlendir kuzu kaçırmaKuzu benim de şansıma hastalandım ya mide bulantısından ölüyodum acile gittim gece iğne falan oldum. Dün dışarı çıkmadan değerlendirmiştik allahtan bugünde daha iyiyim ama nolursa olsun değerlendiricem
Bende onu yapmıştım 3 sn de çıkmıştı hamileyim çok şükürKızlar prodoctor test yaptım anında incecik çizgi çıktı yanılma payı nasıl bu testte? Günüm belirli değil düzensizim bilemiyorum o yüzden
Peki nasıl çıktı canım belirgin mi silik mi benimki de hemen çıktı ama silik bayağıBende onu yapmıştım 3 sn de çıkmıştı hamileyim çok şükür
Ben de predictor early ile öğrendim. Bu şekilde çıkmıştıKızlar prodoctor test yaptım anında incecik çizgi çıktı yanılma payı nasıl bu testte? Günüm belirli değil düzensizim bilemiyorum o yüzden
Benimki de bundan bir tık daha açık sabaj tekrar edicem teşekkür ederim resim içinBen de predictor early ile öğrendim. Bu şekilde çıkmıştı
Ben önce hassas test yaptım canım o yüzden koyu çıktı. Sonra emin olmak için normal kaset test yaptım o da saniyeler içinde çıktı açık kırmızıydı. Yeni oluşan gebeliklerde açık çıkıyormuşPeki nasıl çıktı canım belirgin mi silik mi benimki de hemen çıktı ama silik bayağı
Baya varla yok arasınday mış hemdeBen de predictor early ile öğrendim. Bu şekilde çıkmıştı
Teşekkür ediyorum çıktım evime geldim iyiyim şükür. Bunda da bir hayır vardır tabiki. Benim de sınavım buymuş. Size iyi tatillerİyi bayramlar kızlar, mutlu bir bayram olsun hepinize.
Melikeben canım zor bir durum ama bazen kötü sandığımız şeylere çokça hayır vardır, en kısa sürede sağlıklı gebelik geçirirsin inşallah.
Benim de bata son 5, iğneden sonraki 9. Gün. Gözle görülür bir belirtim yok, ara ara kasık batması yaşıyorum ama her zamanki gibi. Göğüslerde çok az hassasiyet var ama onu da iğnenin verdiği hormona bağlıyorum. Yarın tatile çıkıyorum, dönüşte regl olmazsam test yapacağım. Hepinize sevgiler