Gebeliğe Hazırlık Temmuz 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım herkesin farklı oluyor. Benimki batma şeklinde mesela kasığım batıyor. Kasıklarımda dolma hissettiyorum normalde olmazdı bu şekilde

Canım herkesin farklı oluyor. Benimki batma şeklinde mesela kasığım batıyor. Kasıklarımda dolma hissettiyorum normalde olmazdı bu şekilde
Canım tek taraflı mı iki taraflı mı bi de iki gündür midem ağzımda sanki bulantı gibi değil ama kussam rahatlarım gibi midemden yukarı ağzıma doğru sanki öyle bi çalkalanma hiç bilemedim yaa

Canım tek taraflı mı iki taraflı mı bi de iki gündür midem ağzımda sanki bulantı gibi değil ama kussam rahatlarım gibi midemden yukarı ağzıma doğru sanki öyle bi çalkalanma hiç bilemedim yaa
Tek tarafımda yoğun canım. Aslında erken gebelik testi yapabilirsin az kalmış batına

Tek tarafımda yoğun canım. Aslında erken gebelik testi yapabilirsin az kalmış batına
Aslında almıştım ama bayram dolayısıyla şehir dışındayız yanıma almadım yarından sonra dönüş o zaman yaparım artık çok da umudum yok halbuki çok umutluydum ovü testlerim hep koyu çıkıyodu bugün tamamen boş çıktı heralde yok giderek koyulaşıyo gebeyken diyolar çünkü ondan umudum btti

Hiç üzme kendini, herşeyin bir vakti var. Hayırlısı olsun senin için, yüreğinden geçenin daha iyisi güzeli olsun inşallah

Acılarrrrr..
Yumurtlasan çatlasa bir dert olmasa bir dert uykudan uyandım ya o nasıl agri

oncelikle hayrli oksun Rabbim kucaginiza almayi nasip etsinBelirtileriniz nedir. Akinti durumunuz kasik agrisi falan
Herkese teşekkür ederim Akıntı regliden önce beyaz gibi olurdu zaten hep yine oldu. Göğüslerde hassasiyet çok oldu. Regl ağrısı gibi ağrı oldu reglden önce ama bu sefer çok farklıydı sanki rahmim karıncalanıyor gibi kaşınıyor gibi bi his. Ara ara kasıklarda iğne batması gibi oluyor hala. Başka belirtim yok şuan sadece hep uyku hali oluyor. Regliden iki gün önce başlamıştı garip saatlerde uyku hali basıyor.

Hali selam bugün bat test yaptım negatif silebilirsin beni. Bugün memlekete gidiyorum biraz kafamıda dinlemiş olurum umarım hepiniz güzel haberler alırsınız

Onu da okurum inşallah geç gördüm. Belirttiğim ayetlerde doğumla ilgili şeyler yazıyordu. Teşekkür ediyorum iyi bayramlar diliyorum

Kızlaar günaydiin
Herkese mutlu bayramlar dilerimmm
Merak edenler icin benim deli yumurtalar bugün böyle

Eklentiler

• E54DFD3A-7B4E-46FC-8DCC-5A065B5A37B8.jpeg
    134,8 KB · Görüntüleme: 29
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…