Gebeliğe Hazırlık Temmuz 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sivi tükettim ama bugunde misafirim var yemege ilk fırsatta yapcam yada yarın yapcam bugünü değerlendirebilirz ınsallah

Testinizi tekrarlarsanız yine böyle durum olacaktır çünkü bazımızda böyle olabiliyor arkadaşımın böyle çıkardı kavga mi ediyorsun testle derdim bu arada pik olmuş yarın tekrarlar çatlamış mı görürsünüz inşallah

Arkadaşlar benim döngüm çok uzun 45-55 gün arası düzensiz bi döngüm var ama bu ay 24.gün kahverengi bi leke gördüm çamaşırımda bugün 3.gün hala az az geliyo kırmızıya dönmedi hiç adet ağrım da yok ama şimdi ben adet mi oldum anlamadım sadece az önce sol kasığıma bi kramp girdi nefes bile alamadım korktum da biraz bayramdan sonraki ptesiye randevu aldım ama beklemeden acile mi gitsem acaba neden böyle olur ki

Gebelik şüphesi varsa bence test yap

Bazen yumurtlama olduğunda da leke gelebilirmis yumurtlamis olabilirmisiniz acaba hem dongunuze de aşağı yukarı uyuyor 24 artı 14. 38 gün olur dongunuz.

Bazen yumurtlama olduğunda da leke gelebilirmis yumurtlamis olabilirmisiniz acaba hem dongunuze de aşağı yukarı uyuyor 24 artı 14. 38 gün olur dongunuz.
Yani yumurtlama lekelemmesi hiç yaşamadım ama sanki onun için biraz fazla gelen leke bir de bugün 3.gün
Yani şöyle adet için az lekelenme diyebilmem için çok o yüzdem şu an me yaşadığımı kestirmiyorum

Bende daha önce hiç yaşamadım canım bilemiyorum da burda okumusdum yaşayanlar var diye bir tahmindi yerleşme gibi o zaman dediğiniz adet için az yumurtlama için fazlaysa.cikolata kisti gibi bişey yok demi bazen onlarda leke yapabiliyoruz diye duydum.hakkinda hayırlısı inşallah.

En son nisanda ultrasona girdim bişey yoktu ama şu an ne durumda bilmiyorum teşekkür ederim ilginiz iöin

Ayyy insallah canm degerlendircm misafir gitsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…