Siyah değil de yumuşak olanlardan al canım, bende başta sevmedim ama limon ve tuzla çok iyi oluyorHahahah olunca da kıyamayacaksınAy yiyemedim ben bunu çok çirkin ayrıca siyahlaşmış alın diye okudum burda siyah aldım bu bildiğin çürük içinden filizler çıkmaya başlamış
Testi tekrarla benceEki Görüntüle 2890257
Resimde bulanık çıkıyor ama baya koyu bugn
Tamam kuzum yedim yine de biraz dayandım ama az az ilerleyeceğiz böyleKuzu filizlerin iç tarafında yenicek bi yer vardır mutlaka öyle oluyo bi de üzerine limon tuz azcık da zeytinyağı dök zevkine göre nane falan da koyabilrsin ekmeğe sür ye
Ay bilmiyorumda yani bu sıcakta akıl işi değil
Evet baya koyu fakat dağılmış testi tekrarlama ı öneririmAttim canm
Tamam kuzum öyle yapayım yoksa yiyemeyeceğim yarım yesek yeter herhalde dimi yaaSiyah değil de yumuşak olanlardan al canım, bende başta sevmedim ama limon ve tuzla çok iyi oluyor
Çok kararsız kaldım gelen kişide her ihtimale karşı kullanın dediGebelik şüphen yoksa kullanın bence, daha kötüleşebilirsiniz. Biz eşimle hastanede hapların yanında tonla serum ve ilaç yedik. 10 günde ancak düzeldik
Evet ya.. Hayıt çayı içeceğim bakalım aslında hormon değerlerim iyiydi ama belki de geçen hafta gelen pembe akıntı adet olarak geldi sökülemedi bu ay böyle geçti..Ağustosun ilk haftası olmazsam dr a gideceğim
Canım gebelik şüphen olduğu için kullanma sakınKizlarr moralim çok bozuk eşim rahatsizdi demiştim dün test yaptilar pozitif çıktı bugünde bana yaptılar sonuç gece cikacakmis
Hap verdiler ben kendimi iyi hissettigim için kullanmam, eşim içinde kararsız kaldık
Sivi tükettim ama bugunde misafirim var yemege ilk fırsatta yapcam yada yarın yapcam bugünü değerlendirebilirz ınsallahEvet baya koyu fakat dağılmış testi tekrarlama ı öneririm
Geçmiş olsun canım Allah şifa versinKizlarr moralim çok bozuk eşim rahatsizdi demiştim dün test yaptilar pozitif çıktı bugünde bana yaptılar sonuç gece cikacakmis
Hap verdiler ben kendimi iyi hissettigim için kullanmam, eşim içinde kararsız kaldık
Anladım canım sen yinede değerlendirmeye çalış tabi net belli olmadığı için kesin yumurtlama da diyemiyorumSivi tükettim ama bugunde misafirim var yemege ilk fırsatta yapcam yada yarın yapcam bugünü değerlendirebilirz ınsallah
Canm bende atlattım virüsü iyiydim ilac kullanmadim ama sabahları ac karnına tahinle muz karıştırıp yedim surekli kivi yedim bol bol su ictimKizlarr moralim çok bozuk eşim rahatsizdi demiştim dün test yaptilar pozitif çıktı bugünde bana yaptılar sonuç gece cikacakmis
Oyle tabi adam isyanlarda da bakalım artk ne olacakAnladım canım sen yinede değerlendirmeye çalış tabi net belli olmadığı için kesin yumurtlama da diyemiyorum
Ben olsam boyamazdim boyutlandırma bari dipten boyatma canimKızlar gebeliğin ilk haftaları saç boyatmak zararlımı acaba bilgisi olan var mı
Çok geçmiş olsun canım. Bence gebe olup olmadığından emin olup öyle iç ilaçları. Ne olacağı belli olmaz malum ilaçlarda aşır ilaçlar.Kizlarr moralim çok bozuk eşim rahatsizdi demiştim dün test yaptilar pozitif çıktı bugünde bana yaptılar sonuç gece cikacakmis
Haklısın canımmBen olsam boyamazdim boyutlandırma bari dipten boyatma canim
Gecmis olsun aşı olmamis miydinizKizlarr moralim çok bozuk eşim rahatsizdi demiştim dün test yaptilar pozitif çıktı bugünde bana yaptılar sonuç gece cikacakmis
Canım naptın adet oldun mu. Ben olmadım daha akıntıda devam ediyorYok ben de yapmadım test. Bat günü kaset test yaptım negatif kan negatif olunca düşmedim üstüne. Geç döllenme olanların bat tan 20 gün sonra öğrendiklerini okudum burada o yüzden beklemeye aldım kendimihoş bu arada hamilelik değilse de bir kez daha yumurtladım belki deyip yine değerlendirdim tuttuysa ağostosun 5inde bir test daha yaparım 2. Bat günü