- 15 Aralık 2020
- 8.844
- 8.884
Yeni yapmıştım da sen cevap verene kadar kurusun dedim sonra yine kızmayın bana
Bunun markası neydi canım testin?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yeni yapmıştım da sen cevap verene kadar kurusun dedim sonra yine kızmayın bana
Sivi tükettim ama bugunde misafirim var yemege ilk fırsatta yapcam yada yarın yapcam bugünü değerlendirebilirz ınsallah
9 da cikanda var ama 12. Gunde cikma olasiligi cok daha yuksek.O zaman çatlamayı 1 sayarsak 9. Gündeyim kan testi verirsem çıkar mı sizce
Gebelik şüphesi varsa bence test yapArkadaşlar benim döngüm çok uzun 45-55 gün arası düzensiz bi döngüm var ama bu ay 24.gün kahverengi bi leke gördüm çamaşırımda bugün 3.gün hala az az geliyo kırmızıya dönmedi hiç adet ağrım da yok ama şimdi ben adet mi oldum anlamadım sadece az önce sol kasığıma bi kramp girdi nefes bile alamadım korktum da biraz bayramdan sonraki ptesiye randevu aldım ama beklemeden acile mi gitsem acaba neden böyle olur ki
Bazen yumurtlama olduğunda da leke gelebilirmis yumurtlamis olabilirmisiniz acaba hem dongunuze de aşağı yukarı uyuyor 24 artı 14. 38 gün olur dongunuz.Arkadaşlar benim döngüm çok uzun 45-55 gün arası düzensiz bi döngüm var ama bu ay 24.gün kahverengi bi leke gördüm çamaşırımda bugün 3.gün hala az az geliyo kırmızıya dönmedi hiç adet ağrım da yok ama şimdi ben adet mi oldum anlamadım sadece az önce sol kasığıma bi kramp girdi nefes bile alamadım korktum da biraz bayramdan sonraki ptesiye randevu aldım ama beklemeden acile mi gitsem acaba neden böyle olur ki
Artımed canımBunun markası neydi canım testin?
Eşim azospermGebelik şüphesi varsa bence test yap
Yani yumurtlama lekelemmesi hiç yaşamadım ama sanki onun için biraz fazla gelen leke bir de bugün 3.günBazen yumurtlama olduğunda da leke gelebilirmis yumurtlamis olabilirmisiniz acaba hem dongunuze de aşağı yukarı uyuyor 24 artı 14. 38 gün olur dongunuz.
Bende daha önce hiç yaşamadım canım bilemiyorum da burda okumusdum yaşayanlar var diye bir tahmindi yerleşme gibi o zaman dediğiniz adet için az yumurtlama için fazlaysa.cikolata kisti gibi bişey yok demi bazen onlarda leke yapabiliyoruz diye duydum.hakkinda hayırlısı inşallah.Yani yumurtlama lekelemmesi hiç yaşamadım ama sanki onun için biraz fazla gelen leke bir de bugün 3.gün
Yani şöyle adet için az lekelenme diyebilmem için çok o yüzdem şu an me yaşadığımı kestirmiyorum
En son nisanda ultrasona girdim bişey yoktu ama şu an ne durumda bilmiyorum teşekkür ederim ilginiz iöinBende daha önce hiç yaşamadım canım bilemiyorum da burda okumusdum yaşayanlar var diye bir tahmindi yerleşme gibi o zaman dediğiniz adet için az yumurtlama için fazlaysa.cikolata kisti gibi bişey yok demi bazen onlarda leke yapabiliyoruz diye duydum.hakkinda hayırlısı inşallah.
Çikolata kisti bir anda oluşmaz zaten yoksa yokdur inşallah bebisdir o zaman.rica ederim.En son nisanda ultrasona girdim bişey yoktu ama şu an ne durumda bilmiyorum teşekkür ederim ilginiz iöin
Keşke ama eşim azospermi ne yazık kiÇikolata kisti bir anda oluşmaz zaten yoksa yokdur inşallah bebisdir o zaman.rica ederim.
Gayet belirgin hayırlı olsunGünaydın beybilerrrrr bu dünkü testim
Eki Görüntüle 2890155
Eki Görüntüle 2890156
Buda bugün sabah ayrıca bugün bat günüm yarın kan vermeye gideceğim nasıl dünden bugüne belirginleşme var mı kızlar Allah hepimize sevinçli haberler almayı nasip etsin
Rabbim kolayliklar versin canım, belli olmaz nasıp olunca her türlü oluyor.Keşke ama eşim azospermi ne yazık ki
Ayyy insallah canm degerlendircm misafir gitsinTestinizi tekrarlarsanız yine böyle durum olacaktır çünkü bazımızda böyle olabiliyor arkadaşımın böyle çıkardı kavga mi ediyorsun testle derdim bu arada pik olmuş yarın tekrarlar çatlamış mı görürsünüz inşallah
Artımed canım
İnsallah guzel haberler alirsin canimKızlar kan verdim şuan bekliyorum sonucunu
Tedavi görmüyor musunuz ? Tedavi yada cerrahi yöntemle sperm bulup tüp bebek denenebilir diye biliyorum.Keşke ama eşim azospermi ne yazık ki