Gebeliğe Hazırlık Temmuz 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kuzu filizlerin iç tarafında yenicek bi yer vardır mutlaka öyle oluyo bi de üzerine limon tuz azcık da zeytinyağı dök zevkine göre nane falan da koyabilrsin ekmeğe sür ye 😂
Ay bilmiyorumda yani bu sıcakta akıl işi değil 😂😂
Tamam kuzum yedim yine de biraz dayandım ama az az ilerleyeceğiz böyle 😂😂

Aynen dedign gibi olabilir. Kadin opmak cok zor ya adet olsak bir dert olmasak bir dert
Evet ya.. Hayıt çayı içeceğim bakalım aslında hormon değerlerim iyiydi ama belki de geçen hafta gelen pembe akıntı adet olarak geldi sökülemedi bu ay böyle geçti.. 🤷‍♀️😕 Ağustosun ilk haftası olmazsam dr a gideceğim

Kizlarr moralim çok bozuk eşim rahatsizdi demiştim dün test yaptilar pozitif çıktı bugünde bana yaptılar sonuç gece cikacakmis
Hap verdiler ben kendimi iyi hissettigim için kullanmam, eşim içinde kararsız kaldık :KK43:
Canım gebelik şüphen olduğu için kullanma sakın :KK43: eğer gebelik olmadığına tamamen emin olursan kullan çünkü ilacı içtikten sonra bile yine korunma gerekiyo ilaçlar baya ağır :KK43: çok geçmiş olsunn

Kizlarr moralim çok bozuk eşim rahatsizdi demiştim dün test yaptilar pozitif çıktı bugünde bana yaptılar sonuç gece cikacakmis
Hap verdiler ben kendimi iyi hissettigim için kullanmam, eşim içinde kararsız kaldık :KK43:
Canm bende atlattım virüsü iyiydim ilac kullanmadim ama sabahları ac karnına tahinle muz karıştırıp yedim surekli kivi yedim bol bol su ictim

Çok geçmiş olsun canım. Bence gebe olup olmadığından emin olup öyle iç ilaçları. Ne olacağı belli olmaz malum ilaçlarda aşır ilaçlar.

Gecmis olsun aşı olmamis miydiniz
Gebelik şüphen varsa ilac icme bencede

Yok ben de yapmadım test. Bat günü kaset test yaptım negatif kan negatif olunca düşmedim üstüne. Geç döllenme olanların bat tan 20 gün sonra öğrendiklerini okudum burada o yüzden beklemeye aldım kendimi 😁 hoş bu arada hamilelik değilse de bir kez daha yumurtladım belki deyip yine değerlendirdim 😂 tuttuysa ağostosun 5inde bir test daha yaparım 2. Bat günü 😂
Canım naptın adet oldun mu. Ben olmadım daha akıntıda devam ediyor

X