Gebeliğe Hazırlık Temmuz 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ekle bebisim beni 26 Haziran yas 29 3 Ay
Benim regl tarihimi yazmadım çünkü düzensiz ilaçla oluyorum en son regl tarihine göre bakarsam iki gün gecikmiş oluyor ama pcos olduğu için ne zaman test yapsam çıkar bilmiyorum

Benim regl tarihimi yazmadım çünkü düzensiz ilaçla oluyorum en son regl tarihine göre bakarsam iki gün gecikmiş oluyor ama pcos olduğu için ne zaman test yapsam çıkar bilmiyorum
Bu arada yaşta 23

Yaptn mi testi sonunda hayrlisi olsn cnm.o zamn doktora git cnm adet sokturucu bir seyler versin adet olamamak da ayri bir stres cunku
Evet ya.. Hayıt çayı içeceğim bakalım aslında hormon değerlerim iyiydi ama belki de geçen hafta gelen pembe akıntı adet olarak geldi sökülemedi bu ay böyle geçti.. Ağustosun ilk haftası olmazsam dr a gideceğim

Aha 13.gunde baya koyu ama pik değil demekki sogan suyucugum azalan regl araligimi düzenledi. 28 güne 1 olurdum 3 aydır 25 26 güne düştü bu ay düzeliyor heralde yarın 14.gun bence pik olcak inşallah artik

Ayy hayırlısı ile sen de bi yumurtla da ben o zaman daha da rahat etcem avokado almaya koşuyorum
Ay inşallah kuzum ya buralarda pis pis wclerde test yapıyorum bebik bi gelsin sorucam ben ona neler çektirdiğini ahahaah ben tedarikli geldim tatile avokadomla gülmekten ölürsün valizi görsen bi yanda testler bi yanda avokado ahahah

Aha 13.gunde baya koyu ama pik değil demekki sogan suyucugum azalan regl araligimi düzenledi. 28 güne 1 olurdum 3 aydır 25 26 güne düştü bu ay düzeliyor heralde yarın 14.gun bence pik olcak inşallah artik

Eklentiler

• 20210718_153115.jpg
    51,7 KB · Görüntüleme: 54
Kızlar ben teste devam ettim t kısmı daha koyu cikti 2 gündür ama sanki snrasinda dağılma oldu atcam size bakar misini

Hahahah olunca da kıyamayacaksın Ay yiyemedim ben bunu çok çirkin ayrıca siyahlaşmış alın diye okudum burda siyah aldım bu bildiğin çürük içinden filizler çıkmaya başlamış

Hahahah olunca da kıyamayacaksın Ay yiyemedim ben bunu çok çirkin ayrıca siyahlaşmış alın diye okudum burda siyah aldım bu bildiğin çürük içinden filizler çıkmaya başlamış
Kuzu filizlerin iç tarafında yenicek bi yer vardır mutlaka öyle oluyo bi de üzerine limon tuz azcık da zeytinyağı dök zevkine göre nane falan da koyabilrsin ekmeğe sür ye
Ay bilmiyorumda yani bu sıcakta akıl işi değil

Kizlarr moralim çok bozuk eşim rahatsizdi demiştim dün test yaptilar pozitif çıktı bugünde bana yaptılar sonuç gece cikacakmis
Hap verdiler ben kendimi iyi hissettigim için kullanmam, eşim içinde kararsız kaldık

Gebelik şüphen yoksa kullanın bence, daha kötüleşebilirsiniz. Biz eşimle hastanede hapların yanında tonla serum ve ilaç yedik. 10 günde ancak düzeldik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…