Ovulasyon testi ile gittim bu ayÜç gün kala yapmaya başladım canım sende öyle yap belki geç döllenmedir
Tam bayrama gelecek gibiGünaydıııın çiçeklerim
bugünde pik değilll yarın veya ondan sonraki gün eğer gene şaşırtmazsa olur gibi
Yaa belirginleşmiş tabi hayırlısı olsunGünaydın beybilerrrrrbu dünkü testim
Eki Görüntüle 2890155
Eki Görüntüle 2890156
Buda bugün sabah ayrıca bugün bat günüm yarın kan vermeye gideceğim nasıl dünden bugüne belirginleşme var mı kızlar Allah hepimize sevinçli haberler almayı nasip etsin
Bezdim nerde bizim piklerGünaydıııın çiçeklerim
bugünde pik değilll yarın veya ondan sonraki gün eğer gene şaşırtmazsa olur gibi
Teşekkür ederimmmYaa belirginleşmiş tabi hayırlısı olsun
Senin böyle yapislarin sonunda birşey çıkmayacak zaten bakışın çok hoşuma gidiyorGünaydıııın çiçeklerim
Bayramda nerdesiniz evinizde mi memlekette felan mıBu arada yumurtlama belirtilerim var. Hafif karın ağrısı, sürekli bi akıntı durumu. Bakalım ne zaman olacak. Hahahah birde hamile çıkıyormuşum meğer test ondan koyulaşıyormuş falan ay ne gülerim
Tatile gideceğiz annemlerle zaten orda yapma imkanımız yok yazlık kücük ve odalar aşırı ses geçiriyorBayramda nerdesiniz evinizde mi memlekette felan mı
AhhahahhaSenin böyle yapislarin sonunda birşey çıkmayacak zaten bakışın çok hoşuma gidiyor
Yolda geliyor 2 güneBezdim nerde bizim pikler
Yaptn mi testi sonunda hayrlisi olsn cnm.o zamn doktora git cnm adet sokturucu bir seyler versin adet olamamak da ayri bir stres cunkuEki Görüntüle 2890135 buyrun kalbim kadar temiz negatif test böyle olurhoşgeldin düzensiz döngü, baybay bebiiş...
Göguslerım çok agrıo dokununca bırde adet sancısı klasık dedim yine yoktur ama yaptım birde soyle birsey var gecen ay da denemiştim olmadı regliye yakın vajinama bakıyodum bisiler akıyodu be var die rahimin ici görunuyodu resmen dün testi yapmadan yine baktım ve resmen acılmıyodu dedim kesin var bisiler test yaptımİnşallah arkadaşım Allah hayırlı haberler almayı nasip etsinbelirti var mı ?
Tebrikler ne güzel haberGünaydın beybilerrrrrbu dünkü testim
Eki Görüntüle 2890155
Eki Görüntüle 2890156
Buda bugün sabah ayrıca bugün bat günüm yarın kan vermeye gideceğim nasıl dünden bugüne belirginleşme var mı kızlar Allah hepimize sevinçli haberler almayı nasip etsin
O zaman ovülasyon yapma boşuna gitmesin testlerinTatile gideceğiz annemlerle zaten orda yapma imkanımız yok yazlık kücük ve odalar aşırı ses geçiriyor
Biz zaten korunuyıruz tatlım bu ay ben adeti hesaplamak icin yapıyorumO zaman ovülasyon yapma boşuna gitmesin testlerin
Hıııı anladım tamamBiz zaten korunuyıruz tatlım bu ay ben adeti hesaplamak icin yapıyorum