- 7 Mayıs 2021
- 841
- 847
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayyy yaklaşmış gibi baya en basitinden 2 güne olue gibi sanki belirtilerin de varmış hemBuda son 3 günün karşılaştırması kızlar ne diyosunuz yarına olur mu olmazsa yandım tatile gelecek bu adet çilesi
Genelde ikinciye gore adet olunuyor cnmKızlar beni ayın 1 temmuzda yumurtlama gördüm ama pik değildi 3 gün sürdü ilişki oldu ayın 9 unda pik gördüm kasık ağrım çok vardı üzerinden 9 gün geçti hangisini beklemeliyim dün adet olmam gerekiyordu olmadım kafam çok karıştı bugün test yaptım negatif çıktı pik olandan mı saymalıyım şimdi
O zaman çatlamayı 1 sayarsak 9. Gündeyim kan testi verirsem çıkar mı sizceGenelde ikinciye gore adet olunuyor cnm
Hani kızz testin nerde benden 13.gün de pas
Yeni yapmıştım da sen cevap verene kadar kurusun dedim sonra yine kızmayın banaHani kızz testin nerde benden 13.gün de pas
Senin gelmiş balım hayırlı uğurlu olsun hahaha kaçıncı gündü 15 miiYeni yapmıştım da sen cevap verene kadar kurusun dedim sonra yine kızmayın bana
16.günmüş kuzum galiba evet evet 16Senin gelmiş balım hayırlı uğurlu olsun hahaha kaçıncı gündü 15 mii
Ne zaman olmuştuu sizin yumurtlamaBu ay yumurtalarım beni hiç üzmedi ya hem erken yumurtlama gördüm, hem de 2 gün pik olup çatladı hemen. Önceki aylar bezdiriyordu artık 4-5 gün pikk
13. Ve 14. Gün yumurtlama gördüm canım. Tarih olarak 15-16 temmuzNe zaman olmuştuu sizin yumurtlama
Ohh beklemeye geçmişsiniz bile umarım çok güzel sonuçlanır13. Ve 14. Gün yumurtlama gördüm canım. Tarih olarak 15-16 temmuz
Benimki bana şaka yapıyo 1 gün koyu bir gün silik sürpriz yapıcak heraldeBu ay yumurtalarım beni hiç üzmedi ya hem erken yumurtlama gördüm, hem de 2 gün pik olup çatladı hemen. Önceki aylar bezdiriyordu artık 4-5 gün pikk
Benim de 16 ya kadar gelir heralde inşş ahaha döngüm 30 a kadar uzuyo max16.günmüş kuzum galiba evet evet 16
Diğer bayan ile karıştırdım beni siziHamileyin zaten
Hamile misinGöguslerım çok agrıo dokununca bırde adet sancısı klasık dedim yine yoktur ama yaptım birde soyle birsey var gecen ay da denemiştim olmadı regliye yakın vajinama bakıyodum bisiler akıyodu be var die rahimin ici görunuyodu resmen dün testi yapmadan yine baktım ve resmen acılmıyodu dedim kesin var bisiler test yaptım
Ayy hayırlısı ile sen de bi yumurtla da ben o zaman daha da rahat etcem avokado almaya koşuyorumBenim de 16 ya kadar gelir heralde inşş ahaha döngüm 30 a kadar uzuyo max