Gebeliğe Hazırlık Temmuz 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Amin İnşallah hepimize Rabbim Hayirli Zamanı Belirlemiş Bizlerede Artik O Zamanı beklemek Kaliyor Nasipten ötesi yokmus

Ben de sizinle aynı durumdayım ben de 14, 15 temmuzda pik 16 temmuzda catlama gordum. 14 ünü değerlendirdik 15 ini degerlendirmedik 16 sı aksam değerlendirdik bat 30 temmuz beklemedeyim İlk ovulasyon denemem. sizin de tahmini bat 31 temmuz gelişmelerden birbirimizi haberdar edelim ayni durumdayız.

İnsallah siz Hayirli Haberler alirsiniz Ben Bu ayda Hüsrana uğradim
Benim de 2 gun var bata ama ben de umitlenmek istemiyorum kendimi yine kotusune hazirladim nasip bakalim dun normal testte kuruma cizgisi gibi cizgi olusmustu suya tuttum yine gozukuyodu sabah erken gebelik testi aldirip yaptim sizinki gibi cikmisti nasip bakalim Rabbim herkese hayirlisini versin insaAllah

Yine silik bu ya acaba bi ara koyuydu pik değildi o ara mı kaçırdım 12.gun oldu yine yumurtlamadim acaba yumurtlamicam mi hep 11 de yumurtluyordum 2 aydır pof
Stres yapmaaa her ay aynı günde yumurtlama olucak diye bi şey yokki kuzu bekle sabırla yapmaya devam et :) daha erken

Bende 3 gun once ve bugun yaptiğimi suya tuttum kaybolmadi burdan fikir almistim yine. Sizin kaset testte ciktiysa daha ümitlisiniz bence. Galiba artik guvenmiyorum erken testlere

Aynı günleri değerlendirmisiz sizinle benim de 10. Gun 11. Gun yumurtlama 12. Gun catlama gordum 8. Günü 10. Günü ve 12. Gunu degerlendirdim. Ve ben de 2. Yumurtlama gununu degerlendirmedik diye acaba olmaz mi diyorum bat 30 temmuz beklemedeyim simdi

Bende 3 gun once ve bugun yaptiğimi suya tuttum kaybolmadi burdan fikir almistim yine. Sizin kaset testte ciktiysa daha ümitlisiniz bence. Galiba artik guvenmiyorum erken testlere
Ya ben 2 gun gecmeden falan yapmazdim test ama merak ettim aksam oyle olunca yaptim en iyisi takmadan dusunmeden adet gecmesini beklemek baska turlusu insani yoruyo ya ne guzel 2 3 aydir takmiyodum bu ay yine umitlendim

Fikir olmasi icin buda 3 gun once yaptigim ve 1.77 beta cikan testim

Eklentiler

• 16265349632656673885567907693192.jpg
    29,7 KB · Görüntüleme: 49
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…