Gebeliğe Hazırlık Temmuz 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bu testlerde kafayı yedi bende de silik ama görünen bir silikti hemen çıktı akşama regl oldu en iyisi geçmesini beklemek yoksa kafayı yicez

Ne varsa bu akrabalarda komşularda var zaten bilime pabucunu ters giydirirler. 😁 Benim de bugün 8 gün oldu hala yok, gelecek gibi belirti de yok 🤯 battan bu yana 31 gün oldu şimdiye adet olmuş bitmiş yıkanıp temizlenmiştim 🙄 süt beyazı akıntı geliyor arada da şeffaf geliyor artık ne var ne yoksa takip ediyorum ama bir yandan da saldım yokuş aşağı espriler yapıp duruyorum eşime boş boş 😅😂
Yarin sabah mutlaka yap amaaa

Kızlar ovülasyon testi yaptım. Bu şekilde çıktı. Daha koyu olmalı mı çizgi?

Eklentiler

• 5A049A34-9C00-4EF3-BABF-EC8BCD6E6E1A.jpeg
    5A049A34-9C00-4EF3-BABF-EC8BCD6E6E1A.jpeg
    142,6 KB · Görüntüleme: 53
Ben de sizinle aynı durumdayım ben de 14, 15 temmuzda pik 16 temmuzda catlama gordum. 14 ünü değerlendirdik 15 ini degerlendirmedik 16 sı aksam değerlendirdik bat 30 temmuz beklemedeyim İlk ovulasyon denemem. sizin de tahmini bat 31 temmuz gelişmelerden birbirimizi haberdar edelim ayni durumdayız.🥰
Benimde ilk ovülasyon denebilir canım, geçen ay tam yapamadım. İnşallah gebelik olur🙏🏻 Haberleşelim tabiki de

Fikir olmasi icin buda 3 gun once yaptigim ve 1.77 beta cikan testim
Bende de böyle çıkmıştı gecen ay herkes gormustu çizgiyi hatta daha koyuydu bata 5 gun varken sonra adet oldum. Erken gebelik testleri cok yanıltıyor sizi su an cok iyi anlıyorum gecen ay yaşadıklarımı yaşamışsıniz insaAllah önümüzdeki ay gerçek ikinci çizgileri görmeniz nasip olur 🤲

Bende bugun artik aynisini dusundum cunku vucudum bata 15 gun onceden farkli sinyallar verdi bu ay Anlamadim gercekten Bayramdan sonra Doktoruma gözükücem Nasipse 😐
Benimde aynen oyle oldu canim yoksa ben rahattim 2 3 aydir normaldw yumurtlamadan sonra kuru olurdum bu sefer heo seffaf ve beyaz akintim oldu iste bel kasik agrisi full bi de goguslerim 2 gundur icten icten agriyo ondan umitlendim iste aşi oldum zaten haziran 25 te ilk doz yani o kadar salmistim regl olirsam 2. Dozu da olcam

Bende de böyle çıkmıştı gecen ay herkes gormustu çizgiyi hatta daha koyuydu bata 5 gun varken sonra adet oldum. Erken gebelik testleri cok yanıltıyor sizi su an cok iyi anlıyorum gecen ay yaşadıklarımı yaşamışsıniz insaAllah önümüzdeki ay gerçek ikinci çizgileri görmeniz nasip olur 🤲
Evet Çok yanılttı ama aslinda biraz ümit ediyoruz Bununla galiba sanki gidip gelip bakiyodum teste 😢

Benimde aynen oyle oldu canim yoksa ben rahattim 2 3 aydir normaldw yumurtlamadan sonra kuru olurdum bu sefer heo seffaf ve beyaz akintim oldu iste bel kasik agrisi full bi de goguslerim 2 gundur icten icten agriyo ondan umitlendim iste aşi oldum zaten haziran 25 te ilk doz yani o kadar salmistim regl olirsam 2. Dozu da olcam
Rabbim hayirlisiyla güzel haberler versin hepimize 🙏 Nerde Eksik davrandim diyorum Ama herseyi tam olmasi gibi yaptim. Nasibim yokmus bu ay . 7. Ci aya girdi artik benim .Biraz daha az stresle ilerlememiz lazim galiba.

Yarin sabah mutlaka yap amaaa
Bir yanım yap diyor ama bir yanım da daha Dur diyor geçen ay korunduğumuz için pek ümidim yok aslında ama gelmediği her gün testte negatif görmediğim müddetçe saçma bi mutlu neşeli halde oluyorum bu hal bitecek diye üzülüyorum galiba.. 😕 Psikolojim mi bozuk atıyor ne 😂

KIZLAR!! İyot çözeltisi takviyesini hiç araştırdınız mı? İnstada hasan hüsnü eren diye bir doktor var iyot üzerine sürekli anlatıyor paylaşımlar yapıyor.. Ben herşeyim iyi ama gebelik olmuyor deyince aslında gerçekten kendimize bakmadığımızı düşünürüm hep.. Demir depolarımız dolu mu? Abur cuburla besleniyor muyuz? Kola, gazoz gibi gazlı içecek ve hatta içeriğinde mısır şurubu olan yani işlenmiş fabrikasyon glikoz fruktoz olan gıdalar tüketiyor muyuz? İnsan hep kendine, vücuduna dikkat ederek bakmalı. Abur cubur yerine kuru incir yemeli, zeytin yaprağı çayı içmeli mesela.. İncir ve zeytin Kuran'da üzerine yemin edilerek bahsedilen besinler.. Zeytin yaprağının hücre yenileme özelliği var ki daha gizli kimbilir neleri var.. Faydası olsun diye yazıyorum lütfen yanlış anlamayın.. 😊🌻

X