- 14 Mart 2021
- 8.602
- 9.302
Ben yaparım da imkan el verirse bayram orda burdayızYa öyle tüm ay gün aşırı yapamam ben ya
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben yaparım da imkan el verirse bayram orda burdayızYa öyle tüm ay gün aşırı yapamam ben ya
Kiz demin var mı yok mu diyoduk hep kursağımızda kalıyor
Batı beklerken Ne olduKiz demin var mı yok mu diyoduk hep kursağımızda kalıyor
Ama pik görsem yardircam nerde olursaYa öyle tüm ay gün aşırı yapamam ben ya
Yarin sabah mutlaka yap amaaaNe varsa bu akrabalarda komşularda var zaten bilime pabucunu ters giydirirler. Benim de bugün 8 gün oldu hala yok, gelecek gibi belirti de yok battan bu yana 31 gün oldu şimdiye adet olmuş bitmiş yıkanıp temizlenmiştim süt beyazı akıntı geliyor arada da şeffaf geliyor artık ne var ne yoksa takip ediyorum ama bir yandan da saldım yokuş aşağı espriler yapıp duruyorum eşime boş boş
Pik olmamis canmKızlar ovülasyon testi yaptım. Bu şekilde çıktı. Daha koyu olmalı mı çizgi?
Pik degil=/Kızlar ovülasyon testi yaptım. Bu şekilde çıktı. Daha koyu olmalı mı çizgi?
Benimde ilk ovülasyon denebilir canım, geçen ay tam yapamadım. İnşallah gebelik olur Haberleşelim tabiki deBen de sizinle aynı durumdayım ben de 14, 15 temmuzda pik 16 temmuzda catlama gordum. 14 ünü değerlendirdik 15 ini degerlendirmedik 16 sı aksam değerlendirdik bat 30 temmuz beklemedeyim İlk ovulasyon denemem. sizin de tahmini bat 31 temmuz gelişmelerden birbirimizi haberdar edelim ayni durumdayız.
Bende de böyle çıkmıştı gecen ay herkes gormustu çizgiyi hatta daha koyuydu bata 5 gun varken sonra adet oldum. Erken gebelik testleri cok yanıltıyor sizi su an cok iyi anlıyorum gecen ay yaşadıklarımı yaşamışsıniz insaAllah önümüzdeki ay gerçek ikinci çizgileri görmeniz nasip olurFikir olmasi icin buda 3 gun once yaptigim ve 1.77 beta cikan testim
Henüz daha pik olmamış biraz daha koyu olmalı C ile aynı ya da ondan daha koyuKızlar ovülasyon testi yaptım. Bu şekilde çıktı. Daha koyu olmalı mı çizgi?
Benimde aynen oyle oldu canim yoksa ben rahattim 2 3 aydir normaldw yumurtlamadan sonra kuru olurdum bu sefer heo seffaf ve beyaz akintim oldu iste bel kasik agrisi full bi de goguslerim 2 gundur icten icten agriyo ondan umitlendim iste aşi oldum zaten haziran 25 te ilk doz yani o kadar salmistim regl olirsam 2. Dozu da olcamBende bugun artik aynisini dusundum cunku vucudum bata 15 gun onceden farkli sinyallar verdi bu ay Anlamadim gercekten Bayramdan sonra Doktoruma gözükücem Nasipse
Evet Çok yanılttı ama aslinda biraz ümit ediyoruz Bununla galiba sanki gidip gelip bakiyodum testeBende de böyle çıkmıştı gecen ay herkes gormustu çizgiyi hatta daha koyuydu bata 5 gun varken sonra adet oldum. Erken gebelik testleri cok yanıltıyor sizi su an cok iyi anlıyorum gecen ay yaşadıklarımı yaşamışsıniz insaAllah önümüzdeki ay gerçek ikinci çizgileri görmeniz nasip olur
Rabbim hayirlisiyla güzel haberler versin hepimize Nerde Eksik davrandim diyorum Ama herseyi tam olmasi gibi yaptim. Nasibim yokmus bu ay . 7. Ci aya girdi artik benim .Biraz daha az stresle ilerlememiz lazim galiba.Benimde aynen oyle oldu canim yoksa ben rahattim 2 3 aydir normaldw yumurtlamadan sonra kuru olurdum bu sefer heo seffaf ve beyaz akintim oldu iste bel kasik agrisi full bi de goguslerim 2 gundur icten icten agriyo ondan umitlendim iste aşi oldum zaten haziran 25 te ilk doz yani o kadar salmistim regl olirsam 2. Dozu da olcam
Kuzum burda basbaya çizgi var üstüne görme gibi bir durum var yoksa bu çizgi neden ? Dur bakalımKızlar bu sabah yaptığım Erken gebelik testi .
Kafam çok karıştı
Bir yanım yap diyor ama bir yanım da daha Dur diyor geçen ay korunduğumuz için pek ümidim yok aslında ama gelmediği her gün testte negatif görmediğim müddetçe saçma bi mutlu neşeli halde oluyorum bu hal bitecek diye üzülüyorum galiba.. Psikolojim mi bozuk atıyor neYarin sabah mutlaka yap amaaa
Bende 7. Aya girecem olmazsa canim napalim vaktinde saglikla gelsin de tekRabbim hayirlisiyla güzel haberler versin hepimize Nerde Eksik davrandim diyorum Ama herseyi tam olmasi gibi yaptim. Nasibim yokmus bu ay . 7. Ci aya girdi artik benim .Biraz daha az stresle ilerlememiz lazim galiba.