Gebeliğe Hazırlık Temmuz 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bir yandan istiyorsun bir yandan tedirginsin. Ama testini yap olmasa hastaneye git bak neden reglin gecikmis o da iyi bisi deil ki. Pozitifse de ona gore ne duygu yasayacagina karar veririsn

Bir yandan istiyorsun bir yandan tedirginsin. Ama testini yap olmasa hastaneye git bak neden reglin gecikmis o da iyi bisi deil ki. Pozitifse de ona gore ne duygu yasayacagina karar veririsn
Takvimime baktıö da geçen sene eylülde de birmkez böyle olmuş 38. gün gelmiş yani aslında o da yaklaşık 15 gün gecikme oluyor küçük bi kist çıkmıştı o zaman şimdi de öyle olabilir diye de düşünüyorum bayramdan sonra gideceğim yarın sabah da erken test yapacağım hayır bi de bu ara korunmasız takıldık yumurtlama dönemindesin deyince sağlık ocağı doktoru o da bayramdan sonra olursa netleşir diye düşündüm.. Doktor için pozitif olmazsa ağustosun 5ini beklerim mecburen

Ama pozitif olsa tüm duyguları bir arada yaşarım kesin bu devirde iki çocuk büyütmek zor, ailemden uzaktayız kimse yok bulunduğumuz şehirde, ekonomi zaten ona göre....

Ya bişey sorcam yumurtlama kaynaklı beyaz akıntı ne kadar sürer, ne zaman biter ve geldiği günler tam olarak ne oluyor demek?? Lütfen cevaplayın!!

Ya bişey sorcam yumurtlama kaynaklı beyaz akıntı ne kadar sürer, ne zaman biter ve geldiği günler tam olarak ne oluyor demek?? Lütfen cevaplayın!!
Catlama olunca bryaza donuyor canm. Yunrtalam doneminde once seffaf oluyor sonra topaklasiyor catlama oluyor o zamn da

Heaa.. Tamam canım çok teşekkür ederim eğer hamile değilsem ve geç yumurtluyorsam tam zamanını değerlendirmişim
Benim bata 4 gun var. Camasirim baya sirilsklam iki gundr. Her ay oluyor arada da beyaz akinti oluyor. Ama bazi arkdslarin normalde bu kadr olmuyor gebelikte belirti olarak olmustu

Benim bata 4 gun var. Camasirim baya sirilsklam iki gundr. Her ay oluyor arada da beyaz akinti oluyor. Ama bazi arkdslarin normalde bu kadr olmuyor gebelikte belirti olarak olmustu
Hamile olduğumu öğrenmeden önce yani 2buçuk yıl önce bundan çok çok daha fazla akıntım olmuştu ve birden olmuştu sanki rahim temizleniyormuş gibi..sonra hamilelik boyunca günde 3 4 kez çamaşır değiştirirdim. Her hamilelik de bir değil tabi.. Senin varmış daha bakalım 4 gün sonra gelecek mi?? Gelmez inşallah da karnı burnumda olursun 8 ay sonra

Biz bu ay pek degerlendiremedik esim yoktu 10 gun catlamayi baya geçmişti geldiginde. Ben de pek takip etmedim acikcasi zor olur hatta mucize

Bugün moralim çok bozuk kizlar eltimin kardeşi hamileymis bide gelip anlatması var görmeniz lazım ilk denemede filan hamile kaldı diyo sanki bana nisbet yapar gbi açıkçası çok da güzel nisbet yapıyor bu eltiler hep mi sinir bozucu olur ya bazen kendimi sorguluyorum acaba nerde ne eksiklik yanlış yapıyorum diye hayırlısı tabi ama moralim bozuluyor

Walla canm o hic maharet deil. Benim de ilk denememde olmustu oglum ama bak kac aydr olmuyor yani. Bence hic boburleneck bir sey degil. Kismetinde ne varsa onu yasiyorsun sadece. Senin icin de hayrlisi buymus daha zamani gelmemis. Elinden geleni yapip gerisini Allah,a birakmak lazm. Kimse daha eksik ya da kimse daha fazla deil. Herkes yazilani yasiyor sadece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…