Bir yandan istiyorsun bir yandan tedirginsin. Ama testini yap olmasa hastaneye git bak neden reglin gecikmis o da iyi bisi deil ki. Pozitifse de ona gore ne duygu yasayacagina karar veririsnBir yanım yap diyor ama bir yanım da daha Dur diyor geçen ay korunduğumuz için pek ümidim yok aslında ama gelmediği her gün testte negatif görmediğim müddetçe saçma bi mutlu neşeli halde oluyorum bu hal bitecek diye üzülüyorum galiba..Psikolojim mi bozuk atıyor ne
Msji yazdiktan sonra adet oldumKuzum burda basbaya çizgi var üstüne görme gibi bir durum var yoksa bu çizgi neden ? Dur bakalım
Takvimime baktıö da geçen sene eylülde de birmkez böyle olmuş 38. gün gelmiş yani aslında o da yaklaşık 15 gün gecikme oluyor küçük bi kist çıkmıştı o zaman şimdi de öyle olabilir diye de düşünüyorum bayramdan sonra gideceğim yarın sabah da erken test yapacağım hayır bi de bu ara korunmasız takıldık yumurtlama dönemindesin deyince sağlık ocağı doktoru o da bayramdan sonra olursa netleşir diye düşündüm.. Doktor için pozitif olmazsa ağustosun 5ini beklerim mecburenBir yandan istiyorsun bir yandan tedirginsin. Ama testini yap olmasa hastaneye git bak neden reglin gecikmis o da iyi bisi deil ki. Pozitifse de ona gore ne duygu yasayacagina karar veririsn
Ama pozitif olsa tüm duyguları bir arada yaşarım kesinBir yandan istiyorsun bir yandan tedirginsin. Ama testini yap olmasa hastaneye git bak neden reglin gecikmis o da iyi bisi deil ki. Pozitifse de ona gore ne duygu yasayacagina karar veririsn
Catlama olunca bryaza donuyor canm. Yunrtalam doneminde once seffaf oluyor sonra topaklasiyor catlama oluyor o zamn daYa bişey sorcam yumurtlama kaynaklı beyaz akıntı ne kadar sürer, ne zaman biter ve geldiği günler tam olarak ne oluyor demek??Lütfen cevaplayın!!
İnşallah canım benim bat 31 temmuz, senin ne zaman. İnşallah gelmeztabi herşeyden önemlisi sağlıklı bir bebek olsun
Teşekkür ederim canımPik olmamis canm
Soğan suyu neye kiPiki bulan beri gelsin. Gidem de sogan suyumu icem
Teşekkür ederim peki hergün yapmalı mıyım bu testiHenüz daha pik olmamış biraz daha koyu olmalı C ile aynı ya da ondan daha koyu
Tabi mutlaka saatli be her gün yapmalısınızTeşekkür ederim peki hergün yapmalı mıyım bu testi
Heaa..Catlama olunca bryaza donuyor canm. Yunrtalam doneminde once seffaf oluyor sonra topaklasiyor catlama oluyor o zamn da
Teşekkür ederiiimTabi mutlaka saatli be her gün yapmalısınız
Benim bata 4 gun var. Camasirim baya sirilsklam iki gundr. Her ay oluyor arada da beyaz akinti oluyor. Ama bazi arkdslarin normalde bu kadr olmuyor gebelikte belirti olarak olmustuHeaa..Tamam canım çok teşekkür ederim eğer hamile değilsem ve geç yumurtluyorsam tam zamanını değerlendirmişim
Hamile olduğumu öğrenmeden önce yani 2buçuk yıl önce bundan çok çok daha fazla akıntım olmuştu ve birden olmuştu sanki rahim temizleniyormuş gibi..sonra hamilelik boyunca günde 3 4 kez çamaşır değiştirirdim.Benim bata 4 gun var. Camasirim baya sirilsklam iki gundr. Her ay oluyor arada da beyaz akinti oluyor. Ama bazi arkdslarin normalde bu kadr olmuyor gebelikte belirti olarak olmustu
Biz bu ay pek degerlendiremedik esim yoktu 10 gun catlamayi baya geçmişti geldiginde. Ben de pek takip etmedim acikcasi zor olur hatta mucizeHamile olduğumu öğrenmeden önce yani 2buçuk yıl önce bundan çok çok daha fazla akıntım olmuştu ve birden olmuştu sanki rahim temizleniyormuş gibi..sonra hamilelik boyunca günde 3 4 kez çamaşır değiştirirdim.Her hamilelik de bir değil tabi.. Senin varmış daha bakalım 4 gün sonra gelecek mi?? Gelmez inşallah da karnı burnumda olursun 8 ay sonra
Walla canm o hic maharet deil. Benim de ilk denememde olmustu oglum ama bak kac aydr olmuyor yani. Bence hic boburleneck bir sey degil. Kismetinde ne varsa onu yasiyorsun sadece. Senin icin de hayrlisi buymus daha zamani gelmemis. Elinden geleni yapip gerisini Allah,a birakmak lazm. Kimse daha eksik ya da kimse daha fazla deil. Herkes yazilani yasiyor sadeceBugün moralim çok bozuk kizlar eltimin kardeşi hamileymis bide gelip anlatması var görmeniz lazım ilk denemede filan hamile kaldı diyo sanki bana nisbet yapar gbi açıkçası çok da güzel nisbet yapıyor bu eltiler hep mi sinir bozucu olur yabazen kendimi sorguluyorum acaba nerde ne eksiklik yanlış yapıyorum diye hayırlısı tabi ama moralim bozuluyor