Gebeliğe Hazırlık Temmuz 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar benim 13-14 pik 15 çatlama oldu.

11-13-15 i değerlendirdim. Dün baya patlayacak gibi pikti ama değerlendirme olmadı. Bir yanım değerlendir dedi bir yanım ise gün aşırı olsun dedi çünkü doktorlar hep gün aşırı öneriyor. Ne diyorsunuz?🌺
Ben bu ay gün aşırı eksiksiz devam ediyorum Hiç ustuste olmadi

Kızlar bu sabah yaptığım Erken gebelik testi .
Kafam çok karıştı 🧐

Eklentiler

• IMG_20210717_171442.jpg
    IMG_20210717_171442.jpg
    21,2 KB · Görüntüleme: 67
Yokk yapmadım bat günü bir de bir kaç gün sonra yaptım çıkmayınca yapmadım bir daha. Zaten yapamam da ptesiye kadar evde de değilim yoktur ana olsa çıkardı ya o yüzden de düşmüyorum üstüne gelir elbet belki hamilelik diye odaklandığım için gelmiyor
Yok ben de yapmadım test. Bat günü kaset test yaptım negatif kan negatif olunca düşmedim üstüne. Geç döllenme olanların bat tan 20 gün sonra öğrendiklerini okudum burada o yüzden beklemeye aldım kendimi 😁 hoş bu arada hamilelik değilse de bir kez daha yumurtladım belki deyip yine değerlendirdim 😂 tuttuysa ağostosun 5inde bir test daha yaparım 2. Bat günü 😂

Yine silik bu ya acaba bi ara koyuydu pik değildi o ara mı kaçırdım 12.gun oldu yine yumurtlamadim acaba yumurtlamicam mi hep 11 de yumurtluyordum 2 aydır pof
Strese ve yaz mevsimine bağlı olarak yumurtlama kayabilir canım belki adeti de geç olursun o zaman yumurtlama da geç olur test yapmaya devam et karşılaştır yine bence adet olana kadar gün aşırı değerlendirin 😉

Geçen ay ilk defa ovulasyonla düzenli takip yaptim. Yumurtlamadan 2 gun once ve 2 ust uste pik gorup 4 gun boyunca değerlendirdik ve nerdeyse 40 dk belime yastik koyup ayaklarimi kaldirarak bekledim. Öncesinde doktorada gittim çok sukur Hersey yolunda çikti Buyuzden Çok ümitlendim galiba . Şimdi dahi yoğun kasık agrim var ,a sabah det olucam buyuk ihtimalle . Kısmet artık Bunada Şükür diyorum 🙏😞
Son dakika kadar belli olmaz. Kırmızılar gelene kadar ümidimizi kaybetmiyoruz😄 Benimde bat 5 kaldı hiç belirti yok.. test yaptım tertemiz 😓 Sabah regl olucam sandım. Normalde yarın bat gunun ama 20. Gün catlamayi görünce 4 gün attı ve sabah regl olacak gibi belirtiler vardı. Moralim bozuldu sonra geçti . Ama anladım ki psikolojim bunu kaldırabilecek gibi değilmiş. Birşey yapmadan beklemek daha az ümit kırıcı.. Gelecek ay oluruna birakacâgim😌

Strese ve yaz mevsimine bağlı olarak yumurtlama kayabilir canım belki adeti de geç olursun o zaman yumurtlama da geç olur test yapmaya devam et karşılaştır yine bence adet olana kadar gün aşırı değerlendirin 😉
Mevsimde heralde 🤗 yok ya hiç stres değilim olmamasına alıştım hatta olmazsa randevu aldım doktora gidicem=)

Mevsimde heralde 🤗 yok ya hiç stres değilim olmamasına alıştım hatta olmazsa randevu aldım doktora gidicem=)
Doktora yine git canım en iyisi.. Ben korunurken bir hafta geciktim, tüm belirtileri yaşıyorum ve kafayı yedim mevsimseldir diyorum ki bu kadar uzun adet gecikmesi yaşadığımı hatırlamıyorum 😂 sanki kutuplardan ekvatora yerleşmiş gibiyim

Son dakika kadar belli olmaz. Kırmızılar gelene kadar ümidimizi kaybetmiyoruz😄 Benimde bat 5 kaldı hiç belirti yok.. test yaptım tertemiz 😓 Sabah regl olucam sandım. Normalde yarın bat gunun ama 20. Gün catlamayi görünce 4 gün attı ve sabah regl olacak gibi belirtiler vardı. Moralim bozuldu sonra geçti . Ama anladım ki psikolojim bunu kaldırabilecek gibi değilmiş. Birşey yapmadan beklemek daha az ümit kırıcı.. Gelecek ay oluruna birakacâgim😌
Adet oldum simdi 1 gun kala 2 aydır 1 gun once olmaya basladi 😢

X