- 3 Ağustos 2020
- 321
- 235
- 34
Bu takip iyi bir yöntem ya bir sonraki ay böyle yapayım adet tarihimi hesaplamak içinYumurtlama var mı yok mu. Adetimi hesaplamaya calısıyorum kuzumKorunuyoruz suan zaten. Benım amaç adetim ne zaman olacak onu görmek. Çünkü agustosun 8 i yıldönümümüz tatile gideceğiz
Aaaaa gördümmm valla bence aynı gün yumurtlucaaaz haydeeGeç olsa nolcak günü kaçırmamak lazım kuzum hiç bi engele takılma sakınbenim testim de biraz koyulaştı gördün mü yeni halini attım ahaha ay bi umut geldi bana yeniden yaklaştı heralde
Ay inş aynı gün yumurtlarız da sonra aynı gün test yaparız biz bunu hakettik artıkAaaaa gördümmm valla bence aynı gün yumurtlucaaaz haydee
Yumurtlama var mı yok mu. Adetimi hesaplamaya calısıyorum kuzumKorunuyoruz suan zaten. Benım amaç adetim ne zaman olacak onu görmek. Çünkü agustosun 8 i yıldönümümüz tatile gideceğiz
Ne varsa bu akrabalarda komşularda var zaten bilime pabucunu ters giydirirler.Benim de bugün 8 gün oldu hala yok, gelecek gibi belirti de yok battan bu yana 31 gün oldu şimdiye adet olmuş bitmiş yıkanıp temizlenmiştim süt beyazı akıntı geliyor arada da şeffaf geliyor artık ne var ne yoksa takip ediyorum ama bir yandan da saldım yokuş aşağı espriler yapıp duruyorum eşime boş boş
Yokk yapmadım bat günü bir de bir kaç gün sonra yaptım çıkmayınca yapmadım bir daha. Zaten yapamam da ptesiye kadar evde de değilim yoktur ana olsa çıkardı ya o yüzden de düşmüyorum üstüne gelir elbet belki hamilelik diye odaklandığım için gelmiyorTest yaptın mı son günlerde?? Mesela bu sabah? Dr a gittin mi? Ya da gidecek misin?
İnşallah tutarr, Seninle beraber bekleriz o zaman :)Canım aynı durumdayız. Bende yapıyordum test pik günü olmadı, pikten önce perşembeyi bizde değerlendirdik. Bugün baktım sabah çatlamış ama pik günü yapmadıkbugün ve yarın çok önemli diyorlar. Seninle aynı gün yumurtlayıp çatlamışız. İnşallah tutar canım Eki Görüntüle 2889896 Eki Görüntüle 2889897
Aynı gün yumurtlamasak bile beraber test yapacağımıza o kadar eminim kiAy inş aynı gün yumurtlarız da sonra aynı gün test yaparız biz bunu hakettik artık
İnşallah canım benim bat 31 temmuz, senin ne zaman. İnşallah gelmezİnşallah tutarr, Seninle beraber bekleriz o zaman :)
14. Gün hikayesi resmenGünaydınn kızlarr bugünde böyle… 14.günde fos cıktı
Hiç belli olmaz havalardandır hem daha erkenYine silik bu ya acaba bi ara koyuydu pik değildi o ara mı kaçırdım 12.gun oldu yine yumurtlamadim acaba yumurtlamicam mi hep 11 de yumurtluyordum 2 aydır pof
Sperm problemi yoksa olabilirKızlar günaydın dün resim atmıştım size oik mi değil mi diye bende tam pik değildir diye değerlendirmedim dünü. Perşembe değerlendirmiştik. Bugün sabahta çatlama görünce değerlendirdim. Şimdi dün yapmış olmamanın gerginliği. Çatlamadan sonra 2 gün değerlendiricez dimi?Eki Görüntüle 2889766
Harika
Sizin yumurta 14 Güncü maşallahKızlar benim 13-14 pik 15 çatlama oldu.
11-13-15 i değerlendirdim. Dün baya patlayacak gibi pikti ama değerlendirme olmadı. Bir yanım değerlendir dedi bir yanım ise gün aşırı olsun dedi çünkü doktorlar hep gün aşırı öneriyor. Ne diyorsunuz?
Insallah bebis vardır canimHali canım bugün regl günüm ama adet olmadım haber vereyim dedim
Geçen ay ilk defa ovulasyonla düzenli takip yaptim. Yumurtlamadan 2 gun once ve 2 ust uste pik gorup 4 gun boyunca değerlendirdik ve nerdeyse 40 dk belime yastik koyup ayaklarimi kaldirarak bekledim. Öncesinde doktorada gittim çok sukur Hersey yolunda çikti Buyuzden Çok ümitlendim galiba . Şimdi dahi yoğun kasık agrim var ,adet olucam buyuk ihtimalle . Kısmet artık Bunada Şükür diyorumBurada bir arkadaş hamile olduğundan eminmiş. Kan vermiş 0.14 civarı çıkmış inanmamış. Sonrasında 2 günde kan verip değerinin yükseldiğini görmüş. Kayıtlarsa ararsanız ulaşırsınız.. Umutsuz olmayın. Kimyasalsa bile sorununuz olmadığını görürsünüz..
Gecen ay böyleydi aynı böyle giden test rutinim var simdi ama günleri tutmuyor bu hizada giderse yarın yumurtlama olur 2 gün kaymış oluyor ama sogan suyu iciom o kaydırdı benceHiç belli olmaz havalardandır hem daha erken