Gebeliğe Hazırlık Temmuz 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yumurtlama var mı yok mu. Adetimi hesaplamaya calısıyorum kuzum Korunuyoruz suan zaten. Benım amaç adetim ne zaman olacak onu görmek. Çünkü agustosun 8 i yıldönümümüz tatile gideceğiz
Bu takip iyi bir yöntem ya bir sonraki ay böyle yapayım adet tarihimi hesaplamak için yoksa kafasına göre takılıyor benim hormonlar

Yumurtlama var mı yok mu. Adetimi hesaplamaya calısıyorum kuzum Korunuyoruz suan zaten. Benım amaç adetim ne zaman olacak onu görmek. Çünkü agustosun 8 i yıldönümümüz tatile gideceğiz

Bende adet günü için genelde bu ay ondan yapıyorm da test bitti son 1 kaldı şimdi napayım adetim Allaha emanet ama seninki olacak testin var göreceğiz ben bittim

Valla aynı durumdayız sen test yaptın mı bir daha

Test yaptın mı son günlerde?? Mesela bu sabah? Dr a gittin mi? Ya da gidecek misin?
Yokk yapmadım bat günü bir de bir kaç gün sonra yaptım çıkmayınca yapmadım bir daha. Zaten yapamam da ptesiye kadar evde de değilim yoktur ana olsa çıkardı ya o yüzden de düşmüyorum üstüne gelir elbet belki hamilelik diye odaklandığım için gelmiyor

Yine silik bu ya acaba bi ara koyuydu pik değildi o ara mı kaçırdım 12.gun oldu yine yumurtlamadim acaba yumurtlamicam mi hep 11 de yumurtluyordum 2 aydır pof

Kızlar benim 13-14 pik 15 çatlama oldu.

11-13-15 i değerlendirdim. Dün baya patlayacak gibi pikti ama değerlendirme olmadı. Bir yanım değerlendir dedi bir yanım ise gün aşırı olsun dedi çünkü doktorlar hep gün aşırı öneriyor. Ne diyorsunuz?

Eklentiler

• 20210717_164006.jpg
    47,8 KB · Görüntüleme: 41
Sperm problemi yoksa olabilir Siz bugünü değerlendirin, inşllah bebiiş gelir

Sizin yumurta 14 Güncü maşallah

Geçen ay ilk defa ovulasyonla düzenli takip yaptim. Yumurtlamadan 2 gun once ve 2 ust uste pik gorup 4 gun boyunca değerlendirdik ve nerdeyse 40 dk belime yastik koyup ayaklarimi kaldirarak bekledim. Öncesinde doktorada gittim çok sukur Hersey yolunda çikti Buyuzden Çok ümitlendim galiba . Şimdi dahi yoğun kasık agrim var ,adet olucam buyuk ihtimalle . Kısmet artık Bunada Şükür diyorum

Hiç belli olmaz havalardandır hem daha erken
Gecen ay böyleydi aynı böyle giden test rutinim var simdi ama günleri tutmuyor bu hizada giderse yarın yumurtlama olur 2 gün kaymış oluyor ama sogan suyu iciom o kaydırdı bence

Eklentiler

• 20210525_145242.jpg
    110,9 KB · Görüntüleme: 73
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…