Gebeliğe Hazırlık Temmuz 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bu hsg için ayrıca randevu gerekir miydi? Doktor mu sevk eder? Sen nasil ilerlettin süreci? Hsg çekilmiştin dimi?
Kızzz yokk hsg bile burda öğrendim ben şimdi ilk ben gittim dr bebek planlıyoruz ama olmuyo dedim hemen hormon testi istedi sonuçlar çıkınca gelmene gerek yok ara beni sor dedi aradım temiz bi sıkıntı yok gelecek ay şu günde gel dedi ben her ay gittim ama oluştu mu çatladı mı hiç takip etmedi her ay gittim uzandım tamam oluşmaya başlamış dedi gönderdi bide folikasit verdi o kadar . En son gittiğimde bu ay kesin gebesin bebeğin için geleceksin dedi eşimde yanımdaydı ve çok heves

Ben ilk Kent’e gittim. Orda da alttan muayene etti. Ben daha hiç deneme yapmamıştım ama nisan ayıydı. Kan testi istedi ama hormon falan değil basit hemogram ve tiroid. Folikül sayın iyi dedi al dedi elime ultrason iliştirdi. 6 ay dene olmazsa daha detaylı bakarız dedi ve yolladı beni Tabi ben de acemiyim oo kist yokmuş ne güzel hemen hamile kalırım dedim. O zamanlar tek derdim kistti gebeliğe tek engel o sanıyordum. Ah şu cahillikkk

Benide Eklermisin Canım Yaş 32 , Bat 18 Temmuz , 6 ay deneme

Kuruma gibi durmuyor bence. Ovulasyon testin Varsa onu da yap istersen benim o çift çıkınca şüphelenmiştim sonra gebelik testi yapmıştım
Ne zaman ovülasyon çift çıkmıştı sizin bata kaç kala acaba? Benim 6 kaldı dün de koyuydu bugün de böyle koyu ovü testim

Eklentiler

• 40854623-7AAF-46BB-84BD-92E1B7FECB7F.jpeg
    41,8 KB · Görüntüleme: 24
  • 19692D3D-0396-4BE3-8E5A-AF99FAD95492.jpeg
    51,9 KB · Görüntüleme: 23
Merhaba yarın o zaman var mi bir belirti falan benimde 20 temmuz
Merhaba Evet yumurtlama gununden beri gecmiyen asiri gogus agrim ve Kasik agrim var. Erken gebelik testi yapmistim 3 gun once hayalet cizgi olustu Ayni gun Kan verdim sonuc beta 1.77 cikti. Bugun sabah yine erken gebelik yaptim yine ayni hayalet cizgi olustu Ama Adet olucakmisim gibi hissediyorum

Bende pazara kadar yapmayacağım diye söz verdim kendime Bende de kasik ağrısı var hatta bugün diğer günlere göre daha fazla ama benimde umudum yok yine bu ayda adet migrenim var önceki gün tuttu her ay olduğu gibi bugun de bacaklarim ağrıyor adet olacak gibi

1.77 3 gün önce bence umutsuz olmayilmayın 0 değil belki geç dollenmedir

Bende söz vermistim ama Bi Umuttur diyip duramadim denedim Şansımı 2 ay önce 20 sindeydi Bat Gecen Ayda 18 i . Bu ayda 18_20 si arasi Bekliyorum Ama inşallah gelmez gelmekte olan

1.77 3 gün önce bence umutsuz olmayilmayın 0 değil belki geç dollenmedir
Burda Bi arkadas basinda < bu isaret yoksa degerden buyuktur yazmisti o takildi aklima belki yükselir diye bi kac gun sonra . Benimkinde direk 1.77 di. Umarim öyledir. Allahım nasip eder hepimize insallah.

Dün

Dün yaptim bende gebelik yapmamak için söz verdim kendime ovulasyon yaptım illa birşey yapacağım silik bir çizgi çıktı o yuzden merak ettim sordum
O kadar anlamıyorum ama koyu olunca gebelik öğrenenlerin yorumlarını görüyordum denedim bende 3 saniyede bu koyulukta çıktı yardımcı olur belki

Eklentiler

• D9342D42-BDC4-4921-A525-A2C14B3B2339.jpeg
    138,4 KB · Görüntüleme: 68
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…