- 25 Ağustos 2017
- 5.007
- 6.917
Burada bir arkadaş hamile olduğundan eminmiş. Kan vermiş 0.14 civarı çıkmış inanmamış. Sonrasında 2 günde kan verip değerinin yükseldiğini görmüş. Kayıtlarsa ararsanız ulaşırsınız.. Umutsuz olmayın. Kimyasalsa bile sorununuz olmadığını görürsünüz..Merhaba Evet yumurtlama gununden beri gecmiyen asiri gogus agrim ve Kasik agrim var. Erken gebelik testi yapmistim 3 gun once hayalet cizgi olustu Ayni gun Kan verdim sonuc beta 1.77 cikti. Bugun sabah yine erken gebelik yaptim yine ayni hayalet cizgi olustu Ama Adet olucakmisim gibi hissediyorum
Bugün de olmadıAy kasıklarım çok kötü ben bekliyorum ama inşallah
Inşallah Allah herkesin gonlundekini versinBende söz vermistim ama Bi Umuttur diyip duramadim denedim Şansımı 2 ay önce 20 sindeydi Bat Gecen Ayda 18 i . Bu ayda 18_20 si arasi Bekliyorum Ama inşallah gelmez gelmekte olan
Çok iyi inşallah nekadar var peki adetinizeO kadar anlamıyorum ama koyu olunca gebelik öğrenenlerin yorumlarını görüyordum denedim bende 3 saniyede bu koyulukta çıktı yardımcı olur belki
Tabiki olur asıl olay çatlamayı kaçırmamak =)Selamlaarr dün atmıştım pik ti ama eşim dün rahatsızdi değerlendiremedik, bugün çatlamış bugünü değerlendirsek olur mu acaba
Perşembe günü degerlendirmistim
Olur tabi kuzum pikten bi gün önce de değerlendirdiysen yeterli zaten modunu düşürmee bugün ve yarınnn devaammSelamlaarr dün atmıştım pik ti ama eşim dün rahatsızdi değerlendiremedik, bugün çatlamış bugünü değerlendirsek olur mu acaba
Yumurtlama ve 2 gün sonrası önemli demişlerdi ondan moralim bozulmustu, teşekkür ederim bugün değerlendirelim:)Tabiki olur asıl olay çatlamayı kaçırmamak =)
Olur tabi kuzum pikten bi gün önce de değerlendirdiysen yeterli zaten modunu düşürmee bugün ve yarınnn devaamm
Düne göre daha koyulaşmış gibii sanki dimi. İnsallah gelir ya 8 agustosta adet olmamam lazımBencede hamişsiniz hayırlı olsun birde kan verdin mi çok daha iyi sonuç olacak
Bu ay yumurtalar geçikmeliseninki yarın öbür gün kesin geliyorum der gibi
Bana yumrtlama olmaz dediler ilaç aldığım için bahanem varhadi bu ay onunla bitti bata kaldı 12 gün dahası olmaz çıkmaz.
Düne göre daha koyulaşmış gibii sanki dimi. İnsallah gelir ya 8 agustosta adet olmamam lazım
Güncelleme yapiyim wc den plaja gelene kadar koyulaşmış anaaaBugün de olmadı12.gün. Sende durum nedir şekerr
Kuzu senin baya az kaldı bence
Kız ben yumurtladım mı acabaKuzu senin baya az kaldı benceeli kulağında artık
Ay çok koyuu ama sanki yarın daha koyu olcakmış gibi geldiKız ben yumurtladım mı acaba
Umarım kocam erken gelir çok yoğun bu aralarAy çok koyuu ama sanki yarın daha koyu olcakmış gibi geldisen yine de bugünü değerlendir
Geç olsa nolcak günü kaçırmamak lazım kuzum hiç bi engele takılma sakınUmarım kocam erken gelir çok yoğun bu aralar
Yumurtlama var mı yok mu. Adetimi hesaplamaya calısıyorum kuzumCanım senc yumrtlama yapıp çocuk yapmamak için mi yapıyorsun yoksam yumrtlama var mı görmek için mi?
Canım aynı durumdayız. Bende yapıyordum test pik günü olmadı, pikten önce perşembeyi bizde değerlendirdik. Bugün baktım sabah çatlamış ama pik günü yapmadıkSelamlaarr dün atmıştım pik ti ama eşim dün rahatsızdi değerlendiremedik, bugün çatlamış bugünü değerlendirsek olur mu acaba