Canım adet olmadım henüz ama Belirtileri var.. Klomen kullandım ama doktor muayenesi ve ovülasyonn testi yapmadım bu ay.. Bugün adet olmam gerekiyor evet 3 günn varken erken gebelik testi yaptım negatif çıktı. Az önce ovülasyonn yaptım böyle öğrenen de oluyormuş heralde.. Düne göre koyu klomen kullanmama rağmen 14 günn gecikme heralde yumurtlama tembellik var ama klomen kullandım sonuçta bilginin var mı nn asıl yorumlarsm bir de bugünn yoğunum beyaz sarı arası Bi akıntım olduInsolsun canım bat günün bugün durumlar nedir?
Insolsun canım bat günün bugün durumlar nedir?
At onu at eğ oldu o artıkBende de var bu. Aslında testi en fazla 20 dakika tutup atmak lazım. Ben oyuncak gibi elimde gezdiriyorum
Noluyor noluyoor?? Kim geliyor yani hangisi geliyor???Geliyor gelmekte olan aşırı ağrıyor sol taraf
Yumurta gelemedi bi=)Noluyor noluyoor?? Kim geliyor yani hangisi geliyor???
Ben çizgi görüyorumPembik test negatif çıktı.Margee
Hmm benim regle yakın böyle oluyor ama geve çıkanlarda oluyoCanım adet olmadım henüz ama Belirtileri var.. Klomen kullandım ama doktor muayenesi ve ovülasyonn testi yapmadım bu ay.. Bugün adet olmam gerekiyor evet 3 günn varken erken gebelik testi yaptım negatif çıktı. Az önce ovülasyonn yaptım böyle öğrenen de oluyormuş heralde.. Düne göre koyu klomen kullanmama rağmen 14 günn gecikme heralde yumurtlama tembellik var ama klomen kullandım sonuçta bilginin var mı nn asıl yorumlarsm bir de bugünn yoğunum beyaz sarı arası Bi akıntım oldu
Hadi inşallahCanım ben kan verdım dört çıkmıştı memlekete geldık kan verme durumum olmadı bir daha 26 temmuza randevu aldım
Geliyoor geliyorr hadi inşallah bebişi de getiriyor arkasındanYumurta gelemedi bi=)
Ben de çizgi görüyorum valla ilk idrarla yapsan demekki epey belli olacakPembik test negatif çıktı.Margee
Bakalım canım benim göreceğiz inşallahYok ya o kadarcık birşeycik olmaz Dahalık var dmek ki canım
Aaaa ee biz neye güvenicezzzzzz yaPembik test negatif çıktı.Margee
Umut işte aslın da regli ağrım var da işte insan bekliyorHmm benim regle yakın böyle oluyor ama geve çıkanlarda oluyo
Kızz inceledim hayalet çizgi var sankiiiPembik test negatif çıktı.Margee
Kııız bu nasıl negatif bildiğin çizgi var oradaaaPembik test negatif çıktı.Margee
Kız var ya orda çizgiPembik test negatif çıktı.Margee