- 15 Aralık 2020
- 8.844
- 8.884
Pembik test negatif çıktı. @Adelnaz
Ben görüyorum yine silik çizgi ama
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Pembik test negatif çıktı. @Adelnaz
Yolk saç oluşmuş ilacınızı düzenli kullanın umarım düzelecektir her şey dahaca Umut kesilmiş değilEki Görüntüle 2889519 böyle aşağıya bakıyor bir gözü muhtemelen düşer dedi doktor. Ama dış gebeliği dışladık artık dedi. Bir umut protestan kullanıcam. Yolk mu ne varmış embriyo da oluşmuş rahim de gayet kalın güzel dedi ama yuvarlak olması gerekiyor ya p.tesi gidicem tekrar. Karar verilcek.
Aynen embriyo da oluşmuş dedi doktor ama Bakalım hayal kırıklığı benim için çok daha kotu ümit etmiyorum ama dikkat ediyorum. Yatıyorum sürekli ve progestan i da aldim başlıcam akşam inşallah. Haber veririm. Hepinize ilginiz için teşekkür ediyorumYolk saç oluşmuş ilacınızı düzenli kullanın umarım düzelecektir her şey dahaca Umut kesilmiş değil
Geçmiş olsun umarım herşey sizin için çok güzel olur ve mükemmel mucize güzel bir şekilde gelirAynen embriyo da oluşmuş dedi doktor ama Bakalım hayal kırıklığı benim için çok daha kotu ümit etmiyorum ama dikkat ediyorum. Yatıyorum sürekli ve progestan i da aldim başlıcam akşam inşallah. Haber veririm. Hepinize ilginiz için teşekkür ediyorum
Kız bunda silik çizgi var pek negatif gibide durmuyo amaPembik test negatif çıktı. @Adelnaz
İşin kötü yanı pozitif gibi de durmuyor ya biraz daha bariz çıksın ya da hiç çıkmasın. Bu nedir böyle :)Kız bunda silik çizgi var pek negatif gibide durmuyo ama
Inşallah bakalımGeçmiş olsun umarım herşey sizin için çok güzel olur ve mükemmel mucize güzel bir şekilde gelir
Neresi negatif kızım pozitif buPembik test negatif çıktı. @Adelnaz
Bence burda çizgi var canım.Pembik test negatif çıktı. @Adelnaz
E bende gecen ay o kadarcik çizgiyle öğrendim bekle bakalim yarin felan tekrarlaİşin kötü yanı pozitif gibi de durmuyor ya biraz daha bariz çıksın ya da hiç çıkmasın. Bu nedir böyle :)
Bende yarın yapcam erken gebelik testi 5 gün var benimde bata bende de epey farklı belirtiler var bakalım ne çıkacak:) ama battan 2 gün önce yapıp negatif çıkan batta pozitif olan kişiler okudum ben burda inşallah gönlünüze göre olur.Kızlar merhaba. Bat a 4 gün var. Yumurtlamanın üzerinden 13 gün geçti. Bir erken gebelik birde kaset test yaptım negatif. Hamile gibi hissediyordum kendimi bu ay olsa çıkardı değil mi bu süre içerisinde. Fikri olan var mı?
Senin yumurtlama ne zamandı? Test yaptın mı?Umut işte aslın da regli ağrım var da işte insan bekliyoryarınn koyulaşacak mı bakalım
Canım kimyasal gebelik geçirmiştim 14. Gün yaptığımda çıkmadı 17.gün pozitifi görmüştüm umut her daim varKızlar merhaba. Bat a 4 gün var. Yumurtlamanın üzerinden 13 gün geçti. Bir erken gebelik birde kaset test yaptım negatif. Hamile gibi hissediyordum kendimi bu ay olsa çıkardı değil mi bu süre içerisinde. Fikri olan var mı?
Canım ben klomen kullandım ama doktor ama stresi önlemek amacıyla doktorum muayene etmiycem gelme dedi kendi haline bırakalım dedi sadece klomeni kullan dedi.. Ben de biraz rahat davranıp ovülasyon testi yapmadım bu ay.. Adet günüm bugün ama olmadım daha adetten 4 günn önce erken gebelik testi yaptım negatifti.. Bugün de ovü testi yaptım böyle çıktı.. Klomen kullandım bu kadar gecikme yumurtlama heraldeSenin yumurtlama ne zamandı? Test yaptın mı?
Senin yumurtlama ne zamandı? Test yaptın mı?
Progestanı düzenli kullan canım ben 16. Haftanın sonuna kadar hep kullandım bende şiddetli başdönmesi yapıyordu ama öyle böyle değil ev tepetaklak oluyordu zaten dayanamayıp yarım saat sonra deliksiz derin bir uyku uyuyordum 2 saat sonunda geçiyordu baş dönmesi.. Belli olmaz sende de yapabilir o yüzden kullanım saatlerini bunu göz önüne alarak hesapla derimInşallah bakalım