- 5 Temmuz 2021
- 2.502
- 5.968
- 31
Inşallah canım benimBak benimde böyle baya benziyor moralim bozuldu şimdi Umarım sağlıkla ilerler devamları ya dedikleri gibi olmaz ptesi güzel haberler ver
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Inşallah canım benimBak benimde böyle baya benziyor moralim bozuldu şimdi Umarım sağlıkla ilerler devamları ya dedikleri gibi olmaz ptesi güzel haberler ver
Tamam zaten peçete koyuyorum sagolasinAkıntı dediğin şey kan değilse normal birşey ise akıntı olduğu zaman iç çamaşırını değiştirip temizce abdest alıp namaz kılabiliyorsun akıntı gusül bozmaz ama normal abdest bozar
Ay bende sabah yaptim test eğire çeğire bi hal oldum yok yani görmek icin 10 dakika mucadele verdim gözüm bozulcaktıHadi ya... Umutlanmıştım ben de.. Neyse olsun olur inşallah umudumuz bakii
Canım ben kan verdım dört çıkmıştı memlekete geldık kan verme durumum olmadı bir daha 26 temmuza randevu aldım
Evet ya ben de öyleydim olmayan çizgiler üretiyordum kafamdan bir süre baktıktan somra bir tane pembe çizgi olunca ikinciyi görmek daha kolay oluyor ama baktığım her yerde görüyordum pembe çizgiyiAy bende sabah yaptim test eğire çeğire bi hal oldum yok yani görmek icin 10 dakika mucadele verdim gözüm bozulcaktı
Peçete koyma canım günlük ped de kullanma doktor beni bu konuda keain uyarmıştı hiçbirşey koyma sık sık çamaşırını değiştir demişti günde 4 5 defa değiştirdiğim oluyordum rahatsız oldukça, peçete, günlük ped vs iyi şeyler değilTamam zaten peçete koyuyorum sagolasin
Test saatine yarım saat kala sıkıştım biraz Yapsam yarım saat sonra tekrar gelmeyecekti muhtemelenYok genelde etmiyor canım. Kaç saat sıkışıktın ki?
Bende de var bu. Aslında testi en fazla 20 dakika tutup atmak lazım. Ben oyuncak gibi elimde gezdiriyorumEvet ya ben de öyleydim olmayan çizgiler üretiyordum kafamdan bir süre baktıktan somra bir tane pembe çizgi olunca ikinciyi görmek daha kolay oluyor ama baktığım her yerde görüyordum pembe çizgiyi
Ben her gün gülüyorum bazen de sinir olup ağlıyorum hahahaAyy inşallah kuzum valla güldüm kendime bugün K kizkizakiz
Aynen sabah o durumdaydım ehh be dedim attim testi geldim işe bi yerden sonra bulanik gormeye basladım dediğin gibi nere baksam çizgiydiEvet ya ben de öyleydim olmayan çizgiler üretiyordum kafamdan bir süre baktıktan somra bir tane pembe çizgi olunca ikinciyi görmek daha kolay oluyor ama baktığım her yerde görüyordum pembe çizgiyi
Ben elendim canım.hem bugun regl oldum hem de kan negatif kismet sonraki aylara kaldi bat günü gelen arkadaşlar duam sizinle hayirlisiyla insallah
Ben pamuklu çamaşır kullanıyorum şimdi ama ne renk geldiğini göreyim diye açıkçası o yüzden miktarı da anlamak için peçete koyuyordum. Tamam çıkartayım. SagolasinPeçete koyma canım günlük ped de kullanma doktor beni bu konuda keain uyarmıştı hiçbirşey koyma sık sık çamaşırını değiştir demişti günde 4 5 defa değiştirdiğim oluyordum rahatsız oldukça, peçete, günlük ped vs iyi şeyler değil
Test saatine yarım saat kala sıkıştım biraz Yapsam yarım saat sonra tekrar gelmeyecekti muhtemelen
Cnm bn regl oldum
Senin de adet tarihin mi geldi?Geliyor gelmekte olan aşırı ağrıyor sol taraf