Gebeliğe Hazırlık Temmuz 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Günü gelip haber vermeyenleri silmek durumundayım artık bilginize

Ay bende sabah yaptim test eğire çeğire bi hal oldum 🤣 yok yani görmek icin 10 dakika mucadele verdim gözüm bozulcaktı
Evet ya ben de öyleydim olmayan çizgiler üretiyordum kafamdan bir süre baktıktan somra bir tane pembe çizgi olunca ikinciyi görmek daha kolay oluyor ama baktığım her yerde görüyordum pembe çizgiyi 😅

Tamam zaten peçete koyuyorum sagolasin💕
Peçete koyma canım günlük ped de kullanma doktor beni bu konuda keain uyarmıştı hiçbirşey koyma sık sık çamaşırını değiştir demişti günde 4 5 defa değiştirdiğim oluyordum rahatsız oldukça, peçete, günlük ped vs iyi şeyler değil

Evet ya ben de öyleydim olmayan çizgiler üretiyordum kafamdan bir süre baktıktan somra bir tane pembe çizgi olunca ikinciyi görmek daha kolay oluyor ama baktığım her yerde görüyordum pembe çizgiyi 😅
Bende de var bu. Aslında testi en fazla 20 dakika tutup atmak lazım. Ben oyuncak gibi elimde gezdiriyorum 😅

Aynen sabah o durumdaydım ehh be dedim attim testi geldim işe bi yerden sonra bulanik gormeye basladım dediğin gibi nere baksam çizgiydi 🤣

Peçete koyma canım günlük ped de kullanma doktor beni bu konuda keain uyarmıştı hiçbirşey koyma sık sık çamaşırını değiştir demişti günde 4 5 defa değiştirdiğim oluyordum rahatsız oldukça, peçete, günlük ped vs iyi şeyler değil
Ben pamuklu çamaşır kullanıyorum şimdi ama ne renk geldiğini göreyim diye açıkçası o yüzden miktarı da anlamak için peçete koyuyordum. Tamam çıkartayım. Sagolasin

X