Gebeliğe Hazırlık Temmuz 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hayirlisi artik bekleyip görücez

Ben de bi tamamen biteyim başlicam ovulasyon testine ama bu bebek denemesi beni mahvetti kızlar tüm dengemi bozdu resmen damla damla regl oluyorum bugün 4. Gün totalde 1 ped dolmamıştır ve mide ağrısından öldüm vaz mı geçsem acaba

Bende hazirandan buraya transfer oldum
Bat 6 Temmuz yaş31 2.ayımız

Kızlar bende ovülasyonla takip ediyorum hemde belirtilere bakıyorum ovülasyon koyulaşmaya başladığında akıntımda başladı dün pik gördüm ovülasyonda ve baya sağ kasığım da şiddetli agrı oldu bügün geçti büyük ihtimal önce akıntı beraberindede agrı oluyor ama herkeste aynı olur mu bilmem benim geçen ayda aynı bu şekilde oldu

Hem akinti hem agri var bende de baya hepsini bir arada yasıyorum

Bende aynen öyle gerçekten hep üşüttüm falan zannediyordum hatta geçen ay acile bile gittim
Bilmiyorduk ogrendik önemli olan bu esim jinekolog oldun diyor bana
Benimde 3 gün falan öyle oldu ama bugün agrı yok sadece biraz akıntı var 2 saat sonra ovülasyon testi yapıcam bakalım çatlama olmuş mu
Ayy hadi bakalım canım degerlendirdiniz mi onceki gunleri

Bilmiyorduk ogrendik önemli olan bu esim jinekolog oldun diyor bana

Ayy hadi bakalım canım degerlendirdiniz mi onceki gunleri
2 gün değerlendirdim bir gün ara verdim canım daha doğrusu eşimin işinden dolayı eve gelmedi bi dünü degerlendiremedik bugün inşallah gelir bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…