degı degılŞu dünkü pik bugünkü de çatlamaysa dedim de hiçbiri değil heralde dalgalanma dediklerinden oldu
Haziran grubuna yazmalısın canim=)Bat 14 Haziran yaş 25 1 aydır tedavi görüyorum bu ay 2. Ayım olcak Tedavide eklermisin
Hayırlısı olsun canım bu ay nasip etsin insallah Rabbim yumurtlamadan 15 gun sonra mi adet oldun
öff deme ya yumurtlamadan sonra kaçıncı gün olmuş oldun
Bende de gördü doktor ama o kadar önemsemedi ki bişey yok dedi resmen heralde adetle atılacağını bildiğinden ciddiye bile almadı..Engel değil dedi 2 doktorda bana
11.gün yumurtlamışsın 12.gün bugünde çatlama olmuş canım bugünü mutlaka değerlendirAy tontirikolar şunları bi inceler misiniz benim yumurta cortladı heralde kaçtı gitti ahahahha bugün soluk dün 2 bugün 2 kere yaptım da son 4ü
Eki Görüntüle 2867928
Eki Görüntüle 2867928
Haziran grubuna yazmanız gerekiyor canim=)Beni de eklermisin canim
Bat:9 haziran yaş 23 denenen süreç 7 ay
Bir kkimyasal gebelik var.
Canım riske atmazdım ben 14 15 tekrar pik olucağını bilemezsin garantiye al geçen ay ben öyle acaba mı derken kaçırıyordumŞu dünkü pik bugünkü de çatlamaysa dedim de hiçbiri değil heralde dalgalanma dediklerinden oldu
Eşi yok bugun garibimin11.gün yumurtlamışsın 12.gün bugünde çatlama olmuş canım bugünü mutlaka değerlendir
Kacinci ay denemenizdedenemenizdeErhaba benı de ekler mısınız bu ay aşı olduğunu için erteledim temmuzda düşünüyorum insallah bat 15 Temmuz yas34
eşim yok maalesef dün değerlendirmiştik bi de yarın değerlendiririz ama olmaz heralde11.gün yumurtlamışsın 12.gün bugünde çatlama olmuş canım bugünü mutlaka değerlendir
Iyi canım dünkü spermler bugüne yeter o zaman rahata takabilirsineşim yok maalesef dün değerlendirmiştik bi de yarın değerlendiririz ama olmaz heralde
Olacak kiz insallah Allah nasip etsin olacak insallaheşim yok maalesef dün değerlendirmiştik bi de yarın değerlendiririz ama olmaz heralde
ama daha erken yumurtlamam diye 3 gün üst üste takılmıştık çöp spermlerle olduğu kadar ahahhahahaIyi canım dünkü spermler bugüne yeter o zaman rahata takabilirsin
kız sizdeki bu iyimserlik beni öldürcekOlacak kiz insallah Allah nasip etsin olacak insallah
Niye kotumser olalim aaa yumurtan etkilenir lütfen kafana takmakız sizdeki bu iyimserlik beni öldürcekben kötüyü düşüneyim de asıl pik gibi bişey olursa sevinirim ahahahha
adet biteli hafta olmadı ben bir an önce yenisini olsam da öteki aya başlasam diye heyecanlanıyorum bendeki de farklı bir kuduruklukkkkNiye kotumser olalim aaa yumurtan etkilenir lütfen kafana takma
Valla erken yumurtlamakta iyi bence ben 15 16lari buluyorum bekle allah bekle daha zor oluyo adet sonrası zaten herifler hazırda bekliyor 11 12 gibi günleri kaçırma imkanı hiç olmaz zatenama daha erken yumurtlamam diye 3 gün üst üste takılmıştık çöp spermlerle olduğu kadar ahahhahaha
Teşekkürler halicimHepinizi ekledim eksik varsa bildiriniz