Gebeliğe Hazırlık Temmuz 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Valla erken yumurtlamakta iyi bence ben 15 16lari buluyorum bekle allah bekle daha zor oluyo adet sonrası zaten herifler hazırda bekliyor 11 12 gibi günleri kaçırma imkanı hiç olmaz zaten 😂
benim normalde 47yi bulduğu oluyor adet olmam aşırı düzensiz de geçen ay sperm görünce garibim sapıttı erken oldu

Kizlar bişey sorucam düzenli adet görüp pko olan olabilirmi oluyorsa ben anlamadım nasıl oluyor .🤔
Canım hiç-bir bilgim yok pko cook çeşitli bi konu herkeste farklı seyir ediyor zayıf şişman ayırt etmiyor belli bi kuralı yok anladığım kadarıyla

Ay tontirikolar şunları bi inceler misiniz benim yumurta cortladı heralde kaçtı gitti ahahahha bugün soluk dün 2 bugün 2 kere yaptım da son 4ü

Eki Görüntüle 2867928
Eki Görüntüle 2867928
Bence sen daha yumjrtlaöamışsın..
Farklı saatlerde yaptığından dalgalanmalar olmuş olabilir..
Durmak yok yola devam...
Ben sıvı alımını 2saat kestikten sonra tuvalete çıkıyorum o sıvıları boşaltıyorum önce sonra bir yarım saat filan birşey içmeden bekleyip testi yapıyorum..
Yani sıvıyı aldıktan sonra tuvalete çıkmadan beklerseniz yine fazla sıvı olan idrarla test yapmış oluyorsunuz..

Durmak yok yola devam...
Ben sıvı alımını 2saat kestikten sonra tuvalete çıkıyorum o sıvıları boşaltıyorum önce sonra bir yarım saat filan birşey içmeden bekleyip testi yapıyorum..
Yani sıvıyı aldıktan sonra tuvalete çıkmadan beklerseniz yine fazla sıvı olan idrarla test yapmış oluyorsunuz..
çişim çıkmaz ki o zaman imkansız :KK70: öff aman ovulasyon işini de beceremicem heralde. ben her gün 18.00da yapıyodum sonra o önerilen saat değil dendi 3 e çektim bende başlayalı 5 6 gün oluyor zaten..

Daha yumurtlama yok bakalım. Beklemedeyim yaa dün ben agri kesici oldum migren atağı tutu iğneden bir şey olmaz insallah ama daha yumurtlamam var kuzum 🤣🤣🤣💪

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    73,3 KB · Görüntüleme: 28
Kızlar öğlenden beri kasıklarım ağrıyor zaten bugün yada yarın yumurtlama bekliyordum. Bugün değerlendiremeyeceğim yarın akşama artık nasip

Kiz seninle ayni ilerliyoruz dediğin gibi 😂
Evet dedim ya . Vajinismus grubundan buraya transfer olup bir de aynı anda hamile kalırsak ne güzek olur 😄 bu ay olur inşallah ya beklemek kötü ama hayırlısı tabi. Ya şey diycem bide ben eşimle biraz ara verdim işlerimizden dolayı ayrı kaldı yorgun olduk yapamadık filan bu sperm bayatlama olayına takılıyorum. Yarın deneyeceğim ama inşallah sağlıklı spermler denk gelir ya 😅

Evet dedim ya . Vajinismus grubundan buraya transfer olup bir de aynı anda hamile kalırsak ne güzek olur 😄 bu ay olur inşallah ya beklemek kötü ama hayırlısı tabi. Ya şey diycem bide ben eşimle biraz ara verdim işlerimizden dolayı ayrı kaldı yorgun olduk yapamadık filan bu sperm bayatlama olayına takılıyorum. Yarın deneyeceğim ama inşallah sağlıklı spermler denk gelir ya 😅
Ayy insallah canim benim 🥰 haftada 2 3 kere birliktelik diyordu ebru hanım ama olacağı varsa inan asla engel degil guzel dusun stres yapma degerlendirebildigin kadar degerlendir bu günleri gerisi Allaha kalmis artik ne yapalim

Durmak yok yola devam...
Aynen bende bu şekilde yapıyorum .iki saat bekliyorum ilk wc de test yapmıyorum sonra kinde test yapıyorum ama hep silik çıktı 😂 bakalım adetim bitti bu ay tekrar yapicam elimdekiler bitsin bari 😁

X