Gebeliğe Hazırlık Temmuz 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben aksamlari icmedigim icin mi acaba bir seye yaramadi ya 😔 kist icin icmistim bende
Bilmiyorum ki. Ama 6 ay arayla kullanmak gerekiyormuş. Çok etkili benden ara ara peceteye kan bile gelmişti. Korkmuştum ama faydasını göreni çok duyduğum için asla bırakmadım. Alarm falan kuruyodum o derece ciddiye almıştım.

Bilmiyorum ki. Ama 6 ay arayla kullanmak gerekiyormuş. Çok etkili benden ara ara peceteye kan bile gelmişti. Korkmuştum ama faydasını göreni çok duyduğum için asla bırakmadım. Alarm falan kuruyodum o derece ciddiye almıştım.
Gebelik olmazsa bu ay baslayacagim tekrar aksamlarida icerim öf cok kotu kokuyor ama

Benimde hormon ve adetler duzenli sayılır sol yumurtalıkta var 4 cm benimde
Bende kilo artışı var işte kuzum kilo vermeye çalışıyorum 76 kiloyum boyum 162 cm 3 senede 15 kilo aldım malesef 😣önceden pko yoktu son beş altı aydır oluştu

Gebelik olmazsa bu ay baslayacagim tekrar aksamlarida icerim öf cok kotu kokuyor ama
Küçük çay bardaklariyla burnunu kapatarak içsen yeterli. Tadı kokusu berbat ama işte çok bilinen ve faydalı bir kür. İnşallah faydasını görürüz🙏

Denedim canım pik oldu çatlama oldu değerlendirdim ama olmadı bebek 😣şubat ayında tüp bebek tedavisi oldum kimyasal gebelik oldu ondan sonra kendiliğinden olur dediler ama olmuyor
Insallah bu ay Rabbim nasip eder canım hayırlısı olsun cok stres yapmamaya çalış rahat ol baska ugraslar bul kendine kafani meşgul edecek ama stresten uzak dur 🌸

Insallah bu ay Rabbim nasip eder canım hayırlısı olsun cok stres yapmamaya çalış rahat ol baska ugraslar bul kendine kafani meşgul edecek ama stresten uzak dur 🌸
Valla kuzum uğraşıyorum ama eninde sonunda yine bu konuya kafam takılıyor😇inşallah olur bakalım

Bugün ovulasyonum pik çıkmadı kızlar pike yakın da değil..
Bu ay normal bir zamanda yumurrlayacağım sanırım..
Geçen ay çok anormaldi ondan da hamile kalamadım muhtemelen...

Ay tontirikolar şunları bi inceler misiniz benim yumurta cortladı heralde kaçtı gitti ahahahha bugün soluk dün 2 bugün 2 kere yaptım da son 4ü

IMG_20210610_184149.jpg

IMG_20210610_184149.jpg

X