- 24 Mart 2021
- 645
- 831
Bilmiyorum ki. Ama 6 ay arayla kullanmak gerekiyormuş. Çok etkili benden ara ara peceteye kan bile gelmişti. Korkmuştum ama faydasını göreni çok duyduğum için asla bırakmadım. Alarm falan kuruyodum o derece ciddiye almıştım.Ben aksamlari icmedigim icin mi acaba bir seye yaramadi yakist icin icmistim bende
Gebelik olmazsa bu ay baslayacagim tekrar aksamlarida icerim öf cok kotu kokuyor amaBilmiyorum ki. Ama 6 ay arayla kullanmak gerekiyormuş. Çok etkili benden ara ara peceteye kan bile gelmişti. Korkmuştum ama faydasını göreni çok duyduğum için asla bırakmadım. Alarm falan kuruyodum o derece ciddiye almıştım.
Bende kilo artışı var işte kuzum kilo vermeye çalışıyorum 76 kiloyum boyum 162 cm 3 senede 15 kilo aldım malesefBenimde hormon ve adetler duzenli sayılır sol yumurtalıkta var 4 cm benimde
Küçük çay bardaklariyla burnunu kapatarak içsen yeterli. Tadı kokusu berbat ama işte çok bilinen ve faydalı bir kür. İnşallah faydasını görürüzGebelik olmazsa bu ay baslayacagim tekrar aksamlarida icerim öf cok kotu kokuyor ama
Bende pko yok ovulasyonla hamilelik denediniz mi canim yumurtlamayı takip edipBende kilo artışı var işte kuzum kilo vermeye çalışıyorum 76 kiloyum boyum 162 cm 3 senede 15 kilo aldım malesefönceden pko yoktu son beş altı aydır oluştu
Insallah canım sağolKüçük çay bardaklariyla burnunu kapatarak içsen yeterli. Tadı kokusu berbat ama işte çok bilinen ve faydalı bir kür. İnşallah faydasını görürüz
Denedim canım pik oldu çatlama oldu değerlendirdim ama olmadı bebekBende pko yok ovulasyonla hamilelik denediniz mi canim yumurtlamayı takip edip
Insallah bu ay Rabbim nasip eder canım hayırlısı olsun cok stres yapmamaya çalış rahat ol baska ugraslar bul kendine kafani meşgul edecek ama stresten uzak durDenedim canım pik oldu çatlama oldu değerlendirdim ama olmadı bebekşubat ayında tüp bebek tedavisi oldum kimyasal gebelik oldu ondan sonra kendiliğinden olur dediler ama olmuyor
Pik pik pikKızlar merhaba bugün ovulasyon testinde 6. günüm bugün yaptığım test ilk 5 dk resimdeki gibi çıktı pik diyebilir miyiz ilk defa yapıyorum da emin olmak istedim ?? Adetimin de bugün 12. günü
Pik pik pikKızlar bu da bugün ki testim bugün tam pik oldu galiba
Valla kuzum uğraşıyorum ama eninde sonunda yine bu konuya kafam takılıyorInsallah bu ay Rabbim nasip eder canım hayırlısı olsun cok stres yapmamaya çalış rahat ol baska ugraslar bul kendine kafani meşgul edecek ama stresten uzak dur
Kist gebeliğe engelmi peki zorlaştırır mı gebe kalmayı?Hiç bilmiyorum canım ya ama iki yumurtalık ta da varmış kistler hormonlar normal ve adetlerim düzenli
Bu pikKızlar merhaba bugün ovulasyon testinde 6. günüm bugün yaptığım test ilk 5 dk resimdeki gibi çıktı pik diyebilir miyiz ilk defa yapıyorum da emin olmak istedim ?? Adetimin de bugün 12. günü
Engel değil dedi 2 doktorda banaKist gebeliğe engelmi peki zorlaştırır mı gebe kalmayı?
Ay tontirikolar şunları bi inceler misiniz benim yumurta cortladı heralde kaçtı gitti ahahahha bugün soluk dün 2 bugün 2 kere yaptım da son 4ü
Eki Görüntüle 2867928
Eki Görüntüle 2867928
Hmm anladim olsun belli olmuyor ben de 11.gun yumurtladim 14te olurdu sen de belki geç yumurtlarsınGeçen ay 24 günde oldumçok kafasına göre
Şu dünkü pik bugünkü de çatlamaysa dedim de hiçbiri değil heralde dalgalanma dediklerinden olduHmm anladim olsun belli olmuyor ben de 11.gun yumurtladim 14te olurdu sen de belki geç yumurtlarsın