Gebeliğe Hazırlık Temmuz 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben 4 aydr deniyorm bu ay doktora gittm birkac ay daha deneyecz sonra esim sperm testine falan girer olmazsa

Ovulasyon yapamadım evde olmadığım için yanıma da almadım. Kaçırırım diye üzülüyorum açıkçası
Catlama oodugunda o seffaf akinti beyaz olacak yarin o gun bile degerlendirsen olur yani. İlla yumurtlama gununde olmak zorunda deil. Mesele catlamayi kacrmamak

Günaydın kızlarrr
Adetimin 5.günü bugün başlayacağım ovulasyona bende..
Geçen ay 6. Gün yumurtlamıştım..
Bakalım bu ay nasıl olacak

Günaydın kızlarrr
Adetimin 5.günü bugün başlayacağım ovulasyona bende..
Geçen ay 6. Gün yumurtlamıştım..
Bakalım bu ay nasıl olacak
Kız benımde 6.gün bugün baslamadım daha ovu testine ama sağ kasıgıma agrı vuruyo yumurtlamadm mı dicem ama akıntım da yok suan icin

Bat 14 Haziran yaş 25 1 aydır tedavi görüyorum bu ay 2. Ayım olcak Tedavide eklermisin

Kızlar bune kuruma çizgisi bumu demek oluyor??

Eklentiler

• 20210610_131002.jpg
    96,7 KB · Görüntüleme: 68
Kuruma çizgisi beyaz gri oluyor ne kadar sürede çıktı ilk 10 dj ise pozitif
Bata 4 5 gün var kaset. Ay yok kuzum hamile değilim bencede sadece kuruma çizgiyle gebelik çizgisi farkını anlamak için sordum burda herkes kuruma çizgisi diyodu merak ettim

Merhaba kizlar Hiçbir belirti yokken kendimi hamile hissediyorum sanki halbuki 17 snde yeni doktora gidecem inşallah hiç regl olmadan direk hamileyimdir ahh Rabbim.hepimize en kısa zamanda nasip etsin

Merhaba kizlar Hiçbir belirti yokken kendimi hamile hissediyorum sanki halbuki 17 snde yeni doktora gidecem inşallah hiç regl olmadan direk hamileyimdir ahh Rabbim.hepimize en kısa zamanda nasip etsin
Valla ya şu gebe kalanlar yazsada sürekli bizde anlasak belirtisiz hamile oluyomu amin canım inşallah

Aşko sen hayaletimsi gördügünde genelde negatif çıkıyo

Aynn cnm yaa negatif kan verdim 0 cikti bi umit dedim de yok umit falan artik

Kizlar test edildi bugun onaylandi bu 5 saat sivi tuketmedim sabahta az içmiştim simdi 2 de test yaptım daha koyu çıktı aşırı silik çıkıyordu benim 2 saat oncesinde baya sivi tuketip son 2 saat tuketmemek bir seye yaramıyormuş

Sevindim canım yumurtlamayı yakalarsın inşallah

Kızlar ovulasyon testime bakar mısınız pik olmuş mu sizce yoksa daha var mı bide sizce ilişki sıklığı nasıl olmalı eşim yanımda yoktu dün akşam geldi dünü değerlendirdim başka ne zaman olmalı

Eklentiler

• IMG_20210610_145356.jpg
    39,1 KB · Görüntüleme: 46
  • IMG_20210610_145341.jpg
    62,5 KB · Görüntüleme: 46
Bugun yarin sonraki gun riske atma bence çünkü pik değil deriz test boyle cikarir belli olmaz sen dene bence 4 gun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…