Gebeliğe Hazırlık Temmuz 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar merhaba bugün ovulasyon testinde 6. günüm bugün yaptığım test ilk 5 dk resimdeki gibi çıktı pik diyebilir miyiz ilk defa yapıyorum da emin olmak istedim ?? Adetimin de bugün 12. günü

Eklentiler

• 20210610_150215[1].jpg
    20210610_150215[1].jpg
    108,6 KB · Görüntüleme: 45
Kızlar merhaba bugün ovulasyon testinde 6. günüm bugün yaptığım test ilk 5 dk resimdeki gibi çıktı pik diyebilir miyiz ilk defa yapıyorum da emin olmak istedim ?? Adetimin de bugün 12. günü
Pik bu evet canım bugün degerlendirin kesinlikle

Pikle beraber sonrasında yine gün aşırı değerlendirmek iyi olur mu ?

Pik canım akşama değerlendir yarına çatlar silinir

Yarin bat gunum hic belirtim yok regl belirtisi bile testim var elimde olmazsam cumartesi yapcam

Adetten sonra da ovulasyin testi alayim diyorum bu ay korunmadik ama digru duzgun ilişki bile olmadı esim şehir dışına gidip geldi surekli

Kızlar bu da bugün ki testim bugün tam pik oldu galiba

Eklentiler

• IMG-20210610-WA0008.jpeg
    IMG-20210610-WA0008.jpeg
    64,1 KB · Görüntüleme: 36
Soğan suyunu nasıl kullandınız yapan arkadaşlar?
yumurtlama olduğunda içmeye devam etmek sakıncalı olur mu?

Bende sabah akşam aç karna içtim bir tane sarı soğanı dörde bölüp hazır su ile kaynatıp içtim her seferinde taze yapıp ılıkken içtim ama toplam adet bitiminden itibaren 8 gün felan içebildim sonra çok tiksinince bıraktım ve faydası da olmadı bana kistlerim de duruyo gebelik de olmadı ama herkse aynı etkisi olmayabilir sen dene yinede inşallah faydası olur 😣

Bende sabah akşam aç karna içtim bir tane sarı soğanı dörde bölüp hazır su ile kaynatıp içtim her seferinde taze yapıp ılıkken içtim ama toplam adet bitiminden itibaren 8 gün felan içebildim sonra çok tiksinince bıraktım ve faydası da olmadı bana kistlerim de duruyo gebelik de olmadı ama herkse aynı etkisi olmayabilir sen dene yinede inşallah faydası olur 😣
Kac cm kist var sende canım

Sakıncalı mı bilmiyorum ama ben geçen ay adetten sonra 15 gün sabah ve akşam içtim. Rahmimde miyom vardı geçen gün doktora gittim miyom yok dedi. Çok sağlıklı olduğumu söyledi. Bu ayda hamile kalırsam işe yaradı derim gerçekten

Sakıncalı mı bilmiyorum ama ben geçen ay adetten sonra 15 gün sabah ve akşam içtim. Rahmimde miyom vardı geçen gün doktora gittim miyom yok dedi. Çok sağlıklı olduğumu söyledi. Bu ayda hamile kalırsam işe yaradı derim gerçekten
Ben aksamlari icmedigim icin mi acaba bir seye yaramadi ya 😔 kist icin icmistim bende

X