Gebeliğe Hazırlık Temmuz 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar ben dün ovülasyonda yumurtlamayı gördüm galiba dışarıdaydım bütün gün oyüzden burayada atamadım sizlere soracaktım
Evet yumurtlama canım bu ve bundan sonraki 32 saat çok önemli zaten ondan sonrada değerlendirmenin pek bi anlamı kalmıyor. Spermlerin yumurtaya ulaşması bi 6 12 saat sürüyor çatlamanin üstünden geçtiği için yetişmesi çok zorlaşıyor.

Gece mi oldun canm demekki gece yumurtlamışsın 14.gün oldun adet işte bende geçen ay tam 14 gün sonra oldum saati de yumurtlama saatine göre oluyosun vücud bir mucize gibi takır takır işliyo
Canım bende normalde 26 günde bir adet olurum bu ay 21 gün de oldum ozaman ben 10 gün mü yumurtlamis oluyorum

merhaba kızlar kasıklarım ağrıyordu bi kaç gündür yumurtlama oluyor diye düşündüm dünü değerlendirdik ilişki esnasında mide bulantım oldu ve hafif kasık agrım devam ediyordu yumurtlamada mide bulantısı olur mu kasık agrımın basladıgı günden beri midem bulanıyor

Canım bende normalde 26 günde bir adet olurum bu ay 21 gün de oldum ozaman ben 10 gün mü yumurtlamis oluyorum
Hayır canım istersen 40 günde 1 adet ol.Yumurtladığın günden tam 14 gün sonra saati saatine adet olursun bütün kadınlar böyle allah bu şekilde yaratmış istiyorsan 3 ayda 1 adet gör o aradaki 14 gün sayısı kimsede değişmiyor.

Teşekkür ederim canım

Kaçıncı denemen canım? Ilk denemende mide bulantısı normal sperm girince bünyeye ilk defa etki yaratıyor. Ben ilk ayimda kusucak gibi oluyordum boşalmadan sonra vücut ilk defa başka bir sıvıyla karşılaşıyor çoğu konuda okudum hamilelik yaşayan kadınlar hep yazmış 3 5 ay denemeden korkmayın vücud kendini gebeliğe ancak hazırlıyor diye herkesin bünyesi farklı oluyor demekki

9. ay olucak canım artık spermlerin içerde kanka olmuş olması lazım

Tamam canım çatlamayı görene kadar yapayım ben en sağlıklısı bugünleri üst üste mi değerlendirmek gerekiyor yoksa gün aşırı mı
Bugün gece yapıp yarın gece değilde onun sabahı yapabilirsin ertesi gece dinlenmiş olur hemde 2 gün ara vermemiş olursun tabiki yine sana kalmış

Ah böyle olunca acaba bizim tüplere ulaşmıyor mu diye düşünmekten kendimi alamıyorum ya boşuna cabaliyorsak doktorlarda 1 sene kendi kendinize deneyin diyor gelde çöz bu işi
evet benim kafamda artık hamile kalmak mucize gibi bir şey halbuki insanlar hiç ugraşmadan 4-5 tane doğururken

Öylemi hiç bilmiyordum .ozaman ben reglden hemen sonra yumurtladim 14 gün sonrası 4 gün reglim sürse 18 gün 21 günde regli oldum ne güzel hesap yaptım

Ah böyle olunca acaba bizim tüplere ulaşmıyor mu diye düşünmekten kendimi alamıyorum ya boşuna cabaliyorsak doktorlarda 1 sene kendi kendinize deneyin diyor gelde çöz bu işi
Doktora bir senedir deniyorum dersin eger gideceksen

Kızlar merhaba, en son iki gün önce test yaptım 8 haziranda ovulasyon testi. Dünden beri işimden dolayı evde değilim eşimle ayrıyız yani. Bugün yumurtlama öncesi o şeffaf akıntı geldi muhtemelen yarın yumurtlama cumartesi de çatlama olur değil mi? Eşimle ancak yarın akşam ve sonraki gün beraber olabilirim kaçırmış olur muyum? Bu arada yarın tam 14. Gün oluyor benim düzenli reglim hep

Ovulasyon yapamadım evde olmadığım için yanıma da almadım. Kaçırırım diye üzülüyorum açıkçası

evet benim kafamda artık hamile kalmak mucize gibi bir şey halbuki insanlar hiç ugraşmadan 4-5 tane doğururken
Canım bende o kafaya girdim gerçekten kendi kendime imkansız diyip duruyorum o kadar mucize gibi
Doktora bir senedir deniyorum dersin eger gideceksen
Işte bi yandan doktorlarıda dinlesem mı 6 7 ay en azından kendi kendime denesem mi belki olur diyorum bu kadar %20 ihtimali olan bişey için totelde bakınca 1 sene gerçekten normal gibi kalıyor insan bi yandan da vakit kaybetmemek istiyor çok arada kalıyorum
Öylemi hiç bilmiyordum .ozaman ben reglden hemen sonra yumurtladim 14 gün sonrası 4 gün reglim sürse 18 gün 21 günde regli oldum ne güzel hesap yaptım
Evet canım bazı aylar 10. Gün yumurtlayabilirsin bazen 18e bile kayar

Gece mi oldun canm demekki gece yumurtlamışsın 14.gün oldun adet işte bende geçen ay tam 14 gün sonra oldum saati de yumurtlama saatine göre oluyosun vücud bir mucize gibi takır takır işliyo
Yoo 1 saat önce oldu Allah hayırlısını versin 5ayda bitti çöktüm iyice artık bisi arastirmicam belirtide dusunmucem noluyosa olsun testte yapmicam bigun olur napim ya bezdim artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…