Ben bittigi gun basladim pismanim sabrinda bir siniri var yaniAnam 50 tane almışım zaten valla bittiği gibi başların
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben bittigi gun basladim pismanim sabrinda bir siniri var yaniAnam 50 tane almışım zaten valla bittiği gibi başların
Bu kesin mi herkeste ya o zaman benim 10 haziranda yumurtlamam lazimCanım yumurtlama gününden 14 gün sonra hasta oluyorsun ben onu bu ay cozdum yaaa bende karıştırıyordum Yumurtlama günün den 14 gün sonra adet günün
İnşallah o zamana kadar olur canım tüp bebeğe gerek kalmazYaa sağol kuzum benim Allah razı olsun inşallah hepimiz güzel haberler alırız bu ay yani şu an bildiğimiz tek sorun pko var d vitamini eksikliği var hormonlar gayet normal çıkıyor yumurtlama da oluyor eşimin sperm sonucu da normal gerisi Allah a kalmış vardır bir zamanı demekki bekliyoruz bakalım zaten en kötü ihtimalle ocak ya da şubat ayında tüp bebek yaptırıcam tekrar
Ama olmadim tam 14.gunumCanım yumurtlama gününden 14 gün sonra hasta oluyorsun ben onu bu ay cozdum yaaa bende karıştırıyordum Yumurtlama günün den 14 gün sonra adet günün
Amin kuzum inşallahİnşallah o zamana kadar olur canım tüp bebeğe gerek kalmaz
insallahHadi hayırlı olsun siz benden önceden basladınız hepiniz ben belirtilerinizi okurum artıkın
Bekle bir iki gün daha kesin tarihini biliyormusun 14 gün geçtiğini canım eğer geçtiyse test yapAma olmadim tam 14.gunum
Canım yumurtlamadan sonra 14 gün sonunda eğer yumurtan dollenirse rahme iniyor bebis eğer yumurta döllenmezse adet ile kan ile vücuttan dışarı atılıyor ❤Bu kesin mi herkeste ya o zaman benim 10 haziranda yumurtlamam lazim
Yok biliyorum aşırı pik oldu ertesi gün silindi test negatf erken gebelik sabah yaptm=/Bekle bir iki gün daha kesin tarihini biliyormusun 14 gün geçtiğini canım eğer geçtiyse test yap
Hmm tamamdir sağol canım bakalim takipteyimCanım yumurtlamadan sonra 14 gün sonunda eğer yumurtan dollenirse rahme iniyor bebis eğer yumurta döllenmezse adet ile kan ile vücuttan dışarı atılıyor ❤
12 16 arası oncesinde 2 3 saat su içmeden yapilmali diyorlar yemek yenenebiliray tontirikler ben bu ovulasyon testini hep 18.00 da yapıyorum önerilen saat aralığı dğeil heralde nolur ki şimdi 10da bir daha yapayım dedim 6 da çıktığına göre daha silik siz saat kaçlarda yapıyosunuz
Nie kiz bir kutu koy ise Pet bardak falan wc de yaparsın nolcak sankibenim yalancıktan koyu çıkmaya başladı belki o yüzde öff o saatlerde de işteyken yapamam amann
Nie kiz bir kutu koy ise Pet bardak falan wc de yaparsın nolcak sanki
12:16 arası ben 12.30 yada 13.30 da yapıyorum canjmay tontirikler ben bu ovulasyon testini hep 18.00 da yapıyorum önerilen saat aralığı dğeil heralde nolur ki şimdi 10da bir daha yapayım dedim 6 da çıktığına göre daha silik siz saat kaçlarda yapıyosunuz
1 aydir deniyoruz daha once dogum kontrol hapi kullaniyodumPheebs nasipetsin E eliflevent yaşınız kaç acaba?
G Gulsenmug34 M Mavilicicek32 deneme süreniz nedir acaba?
Evet canim ayni hastalık ama ben her ay adet görüyorum 30 ile 35 gun arasında oluyor o yüzden hafif duzeymis benimki görünüm olarak çok sayıda yumurta görünüyor usg de şu an 2 çocuğun mu varPco polikistik over mi eger oysa aynn bende oyleydim hasta bile olmuyordum cok yumurtam ama catlamiyorlardi catlamadiklari icinde kanamam olmuyordu 6 ayda 1 hasta oluyordum hatta 1 sene boyunca hasta olmadim acikcasi bu beni rahatsoz etmiyordu hasta olmaktan nefret ediyorum da taby kadinlik hormonlarim daha agir basiyor onun dengesi bozulmasin aman yeterki bu durumdayden bile 3 gebeligim oldu cok sukur ama 1'i melek oldu herneyse sonuc olarak hamile kalinabiliyor bitanelerim guzel anne adaylarim
Evet cnm yasayan 2 tane cennet kokulum var cok sukur bi tanede melegimmEvet canim ayni hastalık ama ben her ay adet görüyorum 30 ile 35 gun arasında oluyor o yüzden hafif duzeymis benimki görünüm olarak çok sayıda yumurta görünüyor usg de şu an 2 çocuğun mu var