Gebeliğe Hazırlık Temmuz 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yaa sağol kuzum benim Allah razı olsun inşallah hepimiz güzel haberler alırız bu ay yani şu an bildiğimiz tek sorun pko var d vitamini eksikliği var hormonlar gayet normal çıkıyor yumurtlama da oluyor eşimin sperm sonucu da normal gerisi Allah a kalmış vardır bir zamanı demekki bekliyoruz bakalım zaten en kötü ihtimalle ocak ya da şubat ayında tüp bebek yaptırıcam tekrar 😇
İnşallah o zamana kadar olur canım tüp bebeğe gerek kalmaz 🙏🏼🥰

ay tontirikler ben bu ovulasyon testini hep 18.00 da yapıyorum önerilen saat aralığı dğeil heralde nolur ki :KK70::KK70: şimdi 10da bir daha yapayım dedim 6 da çıktığına göre daha silik siz saat kaçlarda yapıyosunuz

ay tontirikler ben bu ovulasyon testini hep 18.00 da yapıyorum önerilen saat aralığı dğeil heralde nolur ki :KK70::KK70: şimdi 10da bir daha yapayım dedim 6 da çıktığına göre daha silik siz saat kaçlarda yapıyosunuz
12 16 arası oncesinde 2 3 saat su içmeden yapilmali diyorlar yemek yenenebilir

12:16 arası ben 12.30 yada 13.30 da yapıyorum canjm

Pco polikistik over mi eger oysa aynn bende oyleydim hasta bile olmuyordum cok yumurtam ama catlamiyorlardi catlamadiklari icinde kanamam olmuyordu 6 ayda 1 hasta oluyordum hatta 1 sene boyunca hasta olmadim acikcasi bu beni rahatsoz etmiyordu hasta olmaktan nefret ediyorum da taby kadinlik hormonlarim daha agir basiyor onun dengesi bozulmasin aman yeterki bu durumdayden bile 3 gebeligim oldu cok sukur ama 1'i melek oldu herneyse sonuc olarak hamile kalinabiliyor bitanelerim guzel anne adaylarim 😂🙃🙂
Evet canim ayni hastalık ama ben her ay adet görüyorum 30 ile 35 gun arasında oluyor o yüzden hafif duzeymis benimki görünüm olarak çok sayıda yumurta görünüyor usg de şu an 2 çocuğun mu var

X