Mis gibi cicek gibi bak oyle ol tabi Allah nasip edinfe her sekilde oluyor bizim buna etkimiz 0 o yüzden elinden geleni yap bak keyfine hic takilmamak lazım gecen ay en ufak agriya hamileyim diyordum bu ay kasigimda batma olunca diyorum erken daha ve yumurtlama yada kist hic umutlandirmayacagim bu ay gerek yok olursa da beklemedigim icin cok daha surprizli olacak ne guzelAy galiba öyle, hafifledim yani gerçekten ağırlıkmış üstümde bu ay sevgi pıtırcığıyım
Jdjdjfjfjfjf valla al bendense o kadar kocami ozlemisim o gun kuzende kaldik herif gece uyumadi ordan dokunuyo surayi sıkıyor burayi opuyo nasil ozlediysek hemen cupcup dhfjfjfjfjf bide tatli geldikiBu ay bende almıycam ovulasyon testi ama umutsuzluktan değil stresten kurtulmak için, adamın yüzünü unutmuşum stresten özlemişim bide çokdün bitti kanamam, oh ne güzel biraz evliliğimin tadını çıkartayım bari diye düşündüm, bu ay biraz sallamasyon olucak ama hayırlısı bakalım yine de batı birlikte bekleyelim
Evet bende agustos 30 u tam pandemiEneee kiz agustosta mi evlendiniz pandemi gelini
Oyy benim dugun 2 kere ertelendi bir tam gun sayıyorduk salonlar kapandi bir kayinvalideler corona oldu agustosta sukur yapabildikBende pandemi geliniyim kasımda evlendim
Ben bu ay çift çizgi görsem bile psikolojik derim geçen ayki belirtilerden sonra ahahjaMis gibi cicek gibi bak oyle ol tabi Allah nasip edinfe her sekilde oluyor bizim buna etkimiz 0 o yüzden elinden geleni yap bak keyfine hic takilmamak lazım gecen ay en ufak agriya hamileyim diyordum bu ay kasigimda batma olunca diyorum erken daha ve yumurtlama yada kist hic umutlandirmayacagim bu ay gerek yok olursa da beklemedigim icin cok daha surprizli olacak ne guzel
Aynen öyle gerçekten herşeyde bi hayır varmış diyorduk ya burnumuz akınca hamile sanıyorduk kendimizi diye ben adet ağrısı çekerken yerleşiyor mu diye düşündüydüm önceki aylarda bu ay da öyle saldım ki canım ne zaman isterse birlikte olcam ne zaman isterse uyucam ay yeter be 3 bekle 5 yap 4 bekle 1 yapMis gibi cicek gibi bak oyle ol tabi Allah nasip edinfe her sekilde oluyor bizim buna etkimiz 0 o yüzden elinden geleni yap bak keyfine hic takilmamak lazım gecen ay en ufak agriya hamileyim diyordum bu ay kasigimda batma olunca diyorum erken daha ve yumurtlama yada kist hic umutlandirmayacagim bu ay gerek yok olursa da beklemedigim icin cok daha surprizli olacak ne guzel
Ahahaha aynen inanmam bende aslaBen bu ay çift çizgi görsem bile psikolojik derim geçen ayki belirtilerden sonra ahahja
Bende de Kasım da yasaklar geldi ya bi ondan 1 gün önce yaptım düğünü hahahaOyy benim dugun 2 kere ertelendi bir tam gun sayıyorduk salonlar kapandi bir kayinvalideler corona oldu agustosta sukur yapabildik
Süt maydonoz ve wiks kaynatip buharinda oturuyosunNasıl yani biraz anlatsana kuzum ?
Yazık eşim de testlere bakıp bakıp gelişme var mı diyoAhahaha aynen inanmam bende aslabirde ovulasyonda surekli goruyoruz silik milik alıştım ben
Bazi seyler plansiz guzelAynen öyle gerçekten herşeyde bi hayır varmış diyorduk ya burnumuz akınca hamile sanıyorduk kendimizi diye ben adet ağrısı çekerken yerleşiyor mu diye düşündüydüm önceki aylarda bu ay da öyle saldım ki canım ne zaman isterse birlikte olcam ne zaman isterse uyucam ay yeter be 3 bekle 5 yap 4 bekle 1 yap
Hayatını yaşa canım kara kara düşünmek için yaşımız çok genç herkes için hepimiz için söylüyorum bu böyle olacaksa bu bebek illaki her zamanda olacak ama olmayacaksa afedersin kıçımızı kırsak yine olmayacakJdjdjfjfjfjf valla al bendense o kadar kocami ozlemisim o gun kuzende kaldik herif gece uyumadi ordan dokunuyo surayi sıkıyor burayi opuyo nasil ozlediysek hemen cupcup dhfjfjfjfjf bide tatli geldiki
Kızlar 10 gün sonra görcem hepimizi ahahah şimdi çok güzel konuşuyoruz da ne kusmamız kqlır ne kabızımızBazi seyler plansiz guzelinsallah birde bakarsin 5 haftalik hamişsin olur mu olur keyfinize bakın valla zehir ediyoruz kendimize her şeyi
Benim esimde oyle küsüyoruz baristigimizda ilk sordugu soru test yaptin mi bugunYazık eşim de testlere bakıp bakıp gelişme var mı diyo
Hayatını yaşa canım kara kara düşünmek için yaşımız çok genç herkes için hepimiz için söylüyorum bu böyle olacaksa bu bebek illaki her zamanda olacak ama olmayacaksa afedersin kıçımızı kırsak yine olmayacak
Aynen öyle, hayırlısı olsun böyle kara düşünmekle hayat geçmiyormuş şu geçen bir ayda anladım bunuBazi seyler plansiz guzelinsallah birde bakarsin 5 haftalik hamişsin olur mu olur keyfinize bakın valla zehir ediyoruz kendimize her şeyi
Sadece kabiz olsa gene iyi bide ishal varKızlar 10 gün sonra görcem hepimizi ahahah şimdi çok güzel konuşuyoruz da ne kusmamız kqlır ne kabızımız
Ahahah dün sordu hani ayaklarını dikecektin diye aklında kalmış dedim bunlar bayat çocuk adayı 3 gün yapmayınca bayatlıyomuş yumurta yok bişey yok ne dikcem ya sabır çekiyoBenim esimde oyle küsüyoruz baristigimizda ilk sordugu soru test yaptin mi bugunsana kusup test mi yapmayacam yaa hey Allahim cift cizgi gorunce zaten kosa kosa gelecem yanina
Yok kiz valla goreceksin bak bana ders olduKızlar 10 gün sonra görcem hepimizi ahahah şimdi çok güzel konuşuyoruz da ne kusmamız kqlır ne kabızımız
Kankim ben açarım kesin şimdiden başladı kasık batması sanki soldan soldan geliyolar hahahahaj gerçi hiç gitmemişlerdiYok kiz valla goreceksin bak bana ders oldudaha agzimi acmam