Gebeliğe Hazırlık Temmuz 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
30 Haziran, 31 , 1 ay
Uğur getirsin

Kız daha 18 yasında vurcam ağzına bak Haso18 senin daha vücudun kadın olmaya calısıyo kuzummm acele etme
Bu manyak kız daha geçen tüp bebek mi yaptırsam diyodu ahahaha bizi depresyona sokmak için var heralde koskoca 12 yaş var aramızda ya 12 on iki endişelendiği şeye bak bi zahmet hayatın keyfine zevkine odaklan en güzel yaşların ennn salsa cart diye hamile kalır zatennn adet olmaya başlayalı kaç yıl oldu sanki vücut bi kendine gelsin büyüsün deli kız ya

Bu ay bende almıycam ovulasyon testi ama umutsuzluktan değil stresten kurtulmak için, adamın yüzünü unutmuşum stresten özlemişim bide çok dün bitti kanamam, oh ne güzel biraz evliliğimin tadını çıkartayım bari diye düşündüm, bu ay biraz sallamasyon olucak ama hayırlısı bakalım yine de batı birlikte bekleyelim

Bi de kimyasal geçirdin onun üzerine daha kolay hamiş kalınıyor diyor doktorlar hasoo üzme kendini

Bi de kimyasal geçirdin onun üzerine daha kolay hamiş kalınıyor diyor doktorlar
Serseri serbest stil bebek gelsinn

Kız daha 18 yasında vurcam ağzına bak Haso18 senin daha vücudun kadın olmaya calısıyo kuzummm acele etme
Valla kiz uzuluyor stres oluyor ya ben boyle bakıyorum stres yapma gez toz keyfine bak birak oluruna her türlü olur çocuğun Allah nasip ederse stres yapmazsan daha iyi olur her sey

Doktorlar bile adet düzenin oturması 20 yasını bulur diyodu bana eskiden 18 yasında daha cok normal zamanla olacak

Ennnn iyisi en dogrusu bence canim hayirlisi olsun bu sekil daha iyi olacagina inaniyorum sahsen

Valla kiz uzuluyor stres oluyor ya ben boyle bakıyorum stres yapma gez toz keyfine bak birak oluruna her türlü olur çocuğun Allah nasip ederse stres yapmazsan daha iyi olur her sey
Valla ben bile 26 yasında hiç üzülmedim umudumu kaybetmedim zaten 18 yasında asla cocuk yapmazdım ben Esimle 17 yasında tanıstık sevgili olduk 9 sene. Evlendik 10 ay oldu anca daha yeni cocuk istemeye başladım ondan bile emin değildim ilk denemelerimizde acaba yanlıs mı erken mi diye düsünüyodum ahhahah

Eneee kiz agustosta mi evlendiniz pandemi gelini

Ben 30 yaşındayım 3 yıldır evliyim daha yapmasak mı diyoduk dün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…