30 Haziran, 31 , 1 ay
Kullanıcı Adı Bat Yaş Denediği Süre Sonuç B Birizz Haziran 24 29 1ay @Gunes97 Haziran 25 24 3ay @Hayat su 0606 Haziran 25 25 3yıl @06rey38 Haziran 25 33 1ay @ipti Haziran 26 29 3ay @uyeadibiriki Haziran 26 29 1ay @psychokedi Haziran 26 25 9ay @tembelkarinca Haziran 27 32 1ay @esem-15 Haziran 27 32 2ay @Petunya508 Haziran 27 26 8ay @pheebs Haziran 27 6ay @rbozaydin Haziran 28 28 6ay @Cansinn10 Haziran 28 30 10ay @GamzeSd Haziran 28 26 3ay @yeni minnak Haziran 28 28 6ay K kizkizakiz Haziran 28 21 7ay @arastirmagorevlisi Haziran 29 27 1ay @Gulsenmug34 Haziran 29 33 @Alina26 Haziran 30 29 2ay Haso18 Haziran 30 19 6ay @ladymiracle Haziran 30 31 5ay @saqelenge Haziran 30 37 4ay @Elosaa Haziran 30 22 1,5yıl Z zahrada Temmuz 1 30 1ay @Yusra30 Temmuz 1 31 3yıl @Ayca_06 Temmuz 1 28 2yıl @GreenLover Temmuz 1 29 1yıl @mrym9292 Temmuz 2 29 7ay - Janna - Temmuz 2 26 2ay @HTCNM Temmuz 2 32 3ay @meimisaki Temmuz 3 29 4ay @Melekkanat Temmuz 3 24 1yıl @moreandmore Temmuz 3 26 3ay @madammor Temmuz 3 29 3ay @Birgaripyyolcu Temmuz 4 26 1ay @Feyzanurr Temmuz 5 23 7ay @lylzcn Temmuz 5 27 3ay @Hly55 Temmuz 5 33 2ay @Gsesra Temmuz 5 27 2ay @Noonameee Temmuz 6 26 1ay @Genckading Temmuz 7 26 4ay @tonbaliklisalata Temmuz 7 31 5ay @Pandus Temmuz 7 27 3yıl @gamzeolk Temmuz 7 30 6ay @Jou Temmuz 8 27 2sene @Mavilicicek32 Temmuz 8 26 @Zhrsrkn Temmuz 9 27 2ay @eliflevent Temmuz 9 16yıl Hali Temmuz 11 31 6ay @Snow1 Temmuz 11 29 1ay @yeshll Temmuz 15 27 13ay @Derin1111 Temmuz 15 29 3yıl @Dulciana Temmuz 20 36 1ay @Gulguzeli2019 Temmuz 30 34 1ay
LUTFEN MESAJINIZDA BAT,YAŞ,DENEME SURESINI YAZINIZ ve beni etiketleyiniz :))...
LISTE AKŞAMLARI GÜNCELLENMEKTEDİR.
25HAZIRAN SONRASI YAZILMAKTADIR=)
Evet, gebbyfoll kullanıyorum bu 3. Ayımfolik molik kullanıyor musunnn hayırlı olsuuun
Kız daha 18 yasında vurcam ağzına bakSen niye kesiyorsun umudu aramizda 10 yas var 10 15 yilda istesen kac beben olur dusunebiliyor musun bizim umudumuz var senin yok
Bu manyak kız daha geçen tüp bebek mi yaptırsam diyodu ahahaha bizi depresyona sokmak için var heralde koskoca 12 yaş var aramızda ya 12 on iki endişelendiği şeye bak bi zahmet hayatın keyfine zevkine odaklan en güzel yaşların ennn salsa cart diye hamile kalır zatennn adet olmaya başlayalı kaç yıl oldu sankiKız daha 18 yasında vurcam ağzına bakHaso18 senin daha vücudun kadın olmaya calısıyo kuzummm acele etme
Bi de kimyasal geçirdin onun üzerine daha kolay hamiş kalınıyor diyor doktorlar hasoo üzme kendiniBu manyak kız daha geçen tüp bebek mi yaptırsam diyodu ahahaha bizi depresyona sokmak için var heralde koskoca 12 yaş var aramızda ya 12 on iki endişelendiği şeye bak bi zahmet hayatın keyfine zevkine odaklan en güzel yaşların ennn salsa cart diye hamile kalır zatennn adet olmaya başlayalı kaç yıl oldu sankivücut bi kendine gelsin büyüsün deli kız ya
Bi de kimyasal geçirdin onun üzerine daha kolay hamiş kalınıyor diyor doktorlarBu manyak kız daha geçen tüp bebek mi yaptırsam diyodu ahahaha bizi depresyona sokmak için var heralde koskoca 12 yaş var aramızda ya 12 on iki endişelendiği şeye bak bi zahmet hayatın keyfine zevkine odaklan en güzel yaşların ennn salsa cart diye hamile kalır zatennn adet olmaya başlayalı kaç yıl oldu sankivücut bi kendine gelsin büyüsün deli kız ya
Serseri serbest stil bebek gelsinnBu ay bende almıycam ovulasyon testi ama umutsuzluktan değil stresten kurtulmak için, adamın yüzünü unutmuşum stresten özlemişim bide çokdün bitti kanamam, oh ne güzel biraz evliliğimin tadını çıkartayım bari diye düşündüm, bu ay biraz sallamasyon olucak ama hayırlısı bakalım yine de batı birlikte bekleyelim
Valla kiz uzuluyor stres oluyor ya ben boyle bakıyorumKız daha 18 yasında vurcam ağzına bakHaso18 senin daha vücudun kadın olmaya calısıyo kuzummm acele etme
Doktorlar bile adet düzenin oturması 20 yasını bulur diyodu bana eskidenBu manyak kız daha geçen tüp bebek mi yaptırsam diyodu ahahaha bizi depresyona sokmak için var heralde koskoca 12 yaş var aramızda ya 12 on iki endişelendiği şeye bak bi zahmet hayatın keyfine zevkine odaklan en güzel yaşların ennn salsa cart diye hamile kalır zatennn adet olmaya başlayalı kaç yıl oldu sankivücut bi kendine gelsin büyüsün deli kız ya
Hahahah bu kimyasal benim aklımı başıma getirdi bebek bebek diyoruz da hayırlısı demiyoruz ağzım yüzüm yamuldu vallahiBi de kimyasal geçirdin onun üzerine daha kolay hamiş kalınıyor diyor doktorlar
Serseri serbest stil bebek gelsinn
Ennnn iyisi en dogrusu bence canim hayirlisi olsun bu sekil daha iyi olacagina inaniyorum sahsenBu ay bende almıycam ovulasyon testi ama umutsuzluktan değil stresten kurtulmak için, adamın yüzünü unutmuşum stresten özlemişim bide çokdün bitti kanamam, oh ne güzel biraz evliliğimin tadını çıkartayım bari diye düşündüm, bu ay biraz sallamasyon olucak ama hayırlısı bakalım yine de batı birlikte bekleyelim
Valla ben bile 26 yasında hiç üzülmedim umudumu kaybetmedim zaten 18 yasında asla cocuk yapmazdım benValla kiz uzuluyor stres oluyor ya ben boyle bakıyorumstres yapma gez toz keyfine bak birak oluruna her türlü olur çocuğun Allah nasip ederse stres yapmazsan daha iyi olur her sey
Eneee kiz agustosta mi evlendiniz pandemi geliniValla ben bile 26 yasında hiç üzülmedim umudumu kaybetmedim zaten 18 yasında asla cocuk yapmazdım benEsimle 17 yasında tanıstık sevgili olduk 9 sene. Evlendik 10 ay oldu anca daha yeni cocuk istemeye başladım ondan bile emin değildim ilk denemelerimizde acaba yanlıs mı erken mi diye düsünüyodum ahhahah
Ay galiba öyle, hafifledim yani gerçekten ağırlıkmış üstümde bu ay sevgi pıtırcığıyımEnnnn iyisi en dogrusu bence canim hayirlisi olsun bu sekil daha iyi olacagina inaniyorum sahsen
Djdjfjjfjfjfjf ben anne olmak istiyorumKız daha 18 yasında vurcam ağzına bakHaso18 senin daha vücudun kadın olmaya calısıyo kuzummm acele etme
Ben 30 yaşındayım 3 yıldır evliyim daha yapmasak mı diyoduk dünValla ben bile 26 yasında hiç üzülmedim umudumu kaybetmedim zaten 18 yasında asla cocuk yapmazdım benEsimle 17 yasında tanıstık sevgili olduk 9 sene. Evlendik 10 ay oldu anca daha yeni cocuk istemeye başladım ondan bile emin değildim ilk denemelerimizde acaba yanlıs mı erken mi diye düsünüyodum ahhahah
Bende pandemi geliniyim kasımda evlendimEneee kiz agustosta mi evlendiniz pandemi gelini