Calisiyorum bugun daha yapmadim 12.30 gibi yaparımovulasyoncularr yumurtlama gören var mıı
Calisiyorum bugun daha yapmadim 12.30 gibi yaparımsenin nasıl gidiyor
Valla artık goreyim ya bugun benim 8.gün
şimdi millet kaçıncı gün yumurtlamasını görmüş diye araştırmalara başladım yeni hobimYani ovulasyon 8 adet 14
Testlerde degisik ya insallah net gosterir hic guvenmiyorum umarim utandırır benişimdi millet kaçıncı gün yumurtlamasını görmüş diye araştırmalara başladım yeni hobimbende daha akıntı makıntı yok belirti yok yumurtlama için de geçen ay gibi erken yumurtlarsam diye kudurmuş gibi bakıyorum sürekli testlere
dimi kaçmasın diye dün başladık valla yine gün aşırı devam ederizTestlerde degisik ya insallah net gosterir hic guvenmiyorum umarim utandırır beni
Niye mutsuzsunn=( gunaydin kizlar
Aynen bizde o mantikla ilerliyoruzdimi kaçmasın diye dün başladık valla yine gün aşırı devam ederizçift çizgi görürsem ne ala double double deneriz
Bende bu ay 2 gune 1 deniycwz bakalimAynen bizde o mantikla ilerliyoruz
Negatif ciktiNiye mutsuzsunn
Olsun be kuzum ne olcak bizleyken burda zaman cabuk geçerNegatif cikti
Bende öyle valla pek güvenmiyorum teste. Bende akıntıda değişiklik oluyor yumurtalama dönemi o dedikleri belirtilen oluyor ona da daha bi kaç gün var bakalım test doğrulayacak mı sağlama yapacağımTestlerde degisik ya insallah net gosterir hic guvenmiyorum umarim utandırır beni
Daha garanti sanki ovulasyonda yumurtlama catlama gorursek o gunler art arda olur diye dusundumBende bu ay 2 gune 1 deniycwz bakalim
Ya isin kotu yani ben hic farketmedim ne zaman yumurtladigimi zaten sürekli karnim agrir kistten dolayi sanirim akintida var surekli ayirt edemiyorum o yüzden benBende öyle valla pek güvenmiyorum teste. Bende akıntıda değişiklik oluyor yumurtalama dönemi o dedikleri belirtilen oluyor ona da daha bi kaç gün var bakalım test doğrulayacak mı sağlama yapacağım
Bu ay ovulasyoj testi bile almadik artik o kadar kestim umuduDaha garanti sanki ovulasyonda yumurtlama catlama gorursek o gunler art arda olur diye dusundumaman hayirlisi ya insallah saglik olsunda her turlu olur
ovulasyoncularr yumurtlama gören var mıı
Nasıl yani biraz anlatsana kuzum ?Süt maydonoz buhari deneyen varmi
Sen niye kesiyorsun umudu aramizda 10 yas var 10 15 yilda istesen kac beben olur dusunebiliyor musun bizim umudumuz var senin yokBu ay ovulasyoj testi bile almadik artik o kadar kestim umudu
Kız daha 10. Olcakkk meraktan kuduruyorum amayaa kıyamam kaçıncı gün bugün senin