Gebeliğe Hazırlık Temmuz 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yani ovulasyon 8 adet 14
şimdi millet kaçıncı gün yumurtlamasını görmüş diye araştırmalara başladım yeni hobim bende daha akıntı makıntı yok belirti yok yumurtlama için de geçen ay gibi erken yumurtlarsam diye kudurmuş gibi bakıyorum sürekli testlere

Testlerde degisik ya insallah net gosterir hic guvenmiyorum umarim utandırır beni

Testlerde degisik ya insallah net gosterir hic guvenmiyorum umarim utandırır beni
Bende öyle valla pek güvenmiyorum teste. Bende akıntıda değişiklik oluyor yumurtalama dönemi o dedikleri belirtilen oluyor ona da daha bi kaç gün var bakalım test doğrulayacak mı sağlama yapacağım

Bende öyle valla pek güvenmiyorum teste. Bende akıntıda değişiklik oluyor yumurtalama dönemi o dedikleri belirtilen oluyor ona da daha bi kaç gün var bakalım test doğrulayacak mı sağlama yapacağım
Ya isin kotu yani ben hic farketmedim ne zaman yumurtladigimi zaten sürekli karnim agrir kistten dolayi sanirim akintida var surekli ayirt edemiyorum o yüzden ben

Daha garanti sanki ovulasyonda yumurtlama catlama gorursek o gunler art arda olur diye dusundum aman hayirlisi ya insallah saglik olsunda her turlu olur
Bu ay ovulasyoj testi bile almadik artik o kadar kestim umudu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…