- 7 Mayıs 2021
- 841
- 847
Bende katılıyorum, gelecekse efendi efendi gelsinYok kiz valla goreceksin bak bana ders oldu daha agzimi acmam
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende katılıyorum, gelecekse efendi efendi gelsinYok kiz valla goreceksin bak bana ders oldu daha agzimi acmam
Umut umuttur ben dikiyorum her seferinde cok yorucu ya dizleri agriyor insanin sende dik kiz belli olmaz yinedeAhahah dün sordu hani ayaklarını dikecektin diye aklında kalmış dedim bunlar bayat çocuk adayı yumurta yok bişey yok ne dikcem ya sabır çekiyo
Aynen valla icime oturuyor sonra kirmizilari görünce bu ay sessizim çift cizgi gorursem eger atarim testi buraya baska da yok bende belirti falan oda neymisBende katılıyorum, gelecekse efendi efendi gelsin
Ya geçen ayaklarımdan tutup silkeledi balkondan örtü silkeler gibi böyle daha mı iyi diyo ahahahahauauuauauauaueks ay dedim sen kafanı yorma böyle şeylere güzelim işine odaklanUmut umuttur ben dikiyorum her seferinde cok yorucu ya dizleri agriyor insanin sende dik kiz belli olmaz yinede
Kiz sen zaten cok da istiyor gibi değilsin biz yikiliyoruz hemen zaten bu yuzden senin ay kesin olacak biz cok istedigimiz icin imtihan oluyoruz benceKankim ben açarım kesin şimdiden başladı kasık batması sanki soldan soldan geliyolar hahahahaj gerçi hiç gitmemişlerdi
Bende 30 ağustosEvet bende agustos 30 u tam pandemi
Bende bu ay 4. Ay ve hiç belirti yok adete bir hafta kaldı iyice umutsuzluğa kapılıyorum ne olucak boyle bende bilmiyorumBenim 2 3 gün kaldı erken gebelik yaptım negatif bu sefer çok umutluydum 5ayda bitti nolcak böyle bilmiyorum
Ben belirti gördüm, çift çizgi gördüm, beta pozitif gördüm, yine kırmızı gördüm Ah yalan dünyaAynen valla icime oturuyor sonra kirmizilari görünce bu ay sessizim çift cizgi gorursem eger atarim testi buraya baska da yok bende belirti falan oda neymis
Ahahahaha koptum ya kiz oda degisik bir yontemmisYa geçen ayaklarımdan tutup silkeledi balkondan örtü silkeler gibi böyle daha mı iyi diyo ahahahahauauuauauauaueks ay dedim sen kafanı yorma böyle şeylere güzelim işine odaklan
Hahahaha benimki de karnını tekmelesem daha yararlı olur mu varacağı yere çabuk varır diyordu geçen ay kafalarını yaktık heriflerinYa geçen ayaklarımdan tutup silkeledi balkondan örtü silkeler gibi böyle daha mı iyi diyo ahahahahauauuauauauaueks ay dedim sen kafanı yorma böyle şeylere güzelim işine odaklan
Heee pandemi geliniyim ama çok şükür düğünüm hiç pandemiden etkilenmedi. Yanı gayet güzel oldu normal bi şekilde herhalde benden sonrakiler çok şanssızdı hepsinin düğünler iptal olduEneee kiz agustosta mi evlendiniz pandemi gelini
Olmuyo ama ben burda adetliyken Cık cık cıkJdjdjfjfjfjf valla al bendense o kadar kocami ozlemisim o gun kuzende kaldik herif gece uyumadi ordan dokunuyo surayi sıkıyor burayi opuyo nasil ozlediysek hemen cupcup dhfjfjfjfjf bide tatli geldiki
Heee aynen bebekte çok gözüm yok ben sizle sohbet muhabbet belirti heyecanını sevdimKiz sen zaten cok da istiyor gibi değilsin biz yikiliyoruz hemen zaten bu yuzden senin ay kesin olacak biz cok istedigimiz icin imtihan oluyoruz bence
Hayirlisi olsun canim yaa insallah bundan sonrakiler cok cok saglikli olurBen belirti gördüm, çift çizgi gördüm, beta pozitif gördüm, yine kırmızı gördüm Ah yalan dünya
iyi bari benmle evlenenler yeni cocuk dusunuyoBende 30 ağustos
Hahhshaha ruh ikizimsin resmenHeee aynen bebekte çok gözüm yok ben sizle sohbet muhabnrt belirti heyecanını sevdim
Kaç gün yapıyorsun bunu ki ?Süt maydonoz ve wiks kaynatip buharinda oturuyosun
Cup cupmu cekti senin canin kiyamamOlmuyo ama ben burda adetliyken Cık cık cık
5 gun pespeseKaç gün yapıyorsun bunu ki ?
Benımkı kuduruyo zaten diyo alıstırdın iki günde bir adet oldun çekildin köşeye ohhh diyoCup cupmu cekti senin canin kiyamam