Gebeliğe Hazırlık Temmuz 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ahahah dün sordu hani ayaklarını dikecektin diye aklında kalmış dedim bunlar bayat çocuk adayı yumurta yok bişey yok ne dikcem ya sabır çekiyo 😂
Umut umuttur ben dikiyorum her seferinde cok yorucu ya dizleri agriyor insanin 😂 sende dik kiz belli olmaz yinede

Kankim ben açarım kesin şimdiden başladı kasık batması sanki soldan soldan geliyolar hahahahaj gerçi hiç gitmemişlerdi 😂😂😂😂😂
Kiz sen zaten cok da istiyor gibi değilsin biz yikiliyoruz hemen 😂 zaten bu yuzden senin ay kesin olacak biz cok istedigimiz icin imtihan oluyoruz bence 😂

Benim 2 3 gün kaldı erken gebelik yaptım negatif bu sefer çok umutluydum 5ayda bitti nolcak böyle bilmiyorum
Bende bu ay 4. Ay ve hiç belirti yok adete bir hafta kaldı iyice umutsuzluğa kapılıyorum ne olucak boyle bende bilmiyorum:KK43:

Aynen valla icime oturuyor sonra kirmizilari görünce bu ay sessizim çift cizgi gorursem eger atarim testi buraya baska da yok bende belirti falan oda neymis :KK50:
Ben belirti gördüm, çift çizgi gördüm, beta pozitif gördüm, yine kırmızı gördüm 😂😂 Ah yalan dünya 🤭😂😂😂

Ya geçen ayaklarımdan tutup silkeledi balkondan örtü silkeler gibi böyle daha mı iyi diyo ahahahahauauuauauauaueks ay dedim sen kafanı yorma böyle şeylere güzelim işine odaklan 😂
Ahahahaha koptum ya :-):-) kiz oda degisik bir yontemmis 😂😂😂

Ya geçen ayaklarımdan tutup silkeledi balkondan örtü silkeler gibi böyle daha mı iyi diyo ahahahahauauuauauauaueks ay dedim sen kafanı yorma böyle şeylere güzelim işine odaklan 😂
Hahahaha benimki de karnını tekmelesem daha yararlı olur mu varacağı yere çabuk varır diyordu geçen ay 😂 kafalarını yaktık heriflerin

Eneee kiz agustosta mi evlendiniz pandemi gelini 🤭
Heee pandemi geliniyim ama çok şükür düğünüm hiç pandemiden etkilenmedi. Yanı gayet güzel oldu normal bi şekilde herhalde benden sonrakiler çok şanssızdı hepsinin düğünler iptal oldu😂

Jdjdjfjfjfjf valla al bendense o kadar kocami ozlemisim o gun kuzende kaldik herif gece uyumadi ordan dokunuyo surayi sıkıyor burayi opuyo nasil ozlediysek hemen cupcup dhfjfjfjfjf bide tatli geldiki
Olmuyo ama ben burda adetliyken :KK70: Cık cık cık

Kiz sen zaten cok da istiyor gibi değilsin biz yikiliyoruz hemen 😂 zaten bu yuzden senin ay kesin olacak biz cok istedigimiz icin imtihan oluyoruz bence 😂
Heee aynen bebekte çok gözüm yok ben sizle sohbet muhabbet belirti heyecanını sevdim 😂

Son düzenleme:
X