Gebeliğe Hazırlık Temmuz 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ay galiba öyle, hafifledim yani gerçekten ağırlıkmış üstümde bu ay sevgi pıtırcığıyım 😂
Mis gibi cicek gibi bak oyle ol tabi Allah nasip edinfe her sekilde oluyor bizim buna etkimiz 0 o yüzden elinden geleni yap bak keyfine hic takilmamak lazım gecen ay en ufak agriya hamileyim diyordum bu ay kasigimda batma olunca diyorum erken daha ve yumurtlama yada kist hic umutlandirmayacagim bu ay gerek yok olursa da beklemedigim icin cok daha surprizli olacak ne guzel 💃

Bu ay bende almıycam ovulasyon testi ama umutsuzluktan değil stresten kurtulmak için, adamın yüzünü unutmuşum stresten özlemişim bide çok 😂😂 dün bitti kanamam, oh ne güzel biraz evliliğimin tadını çıkartayım bari diye düşündüm, bu ay biraz sallamasyon olucak ama hayırlısı bakalım yine de batı birlikte bekleyelim 😂👍🏻
Jdjdjfjfjfjf valla al bendense o kadar kocami ozlemisim o gun kuzende kaldik herif gece uyumadi ordan dokunuyo surayi sıkıyor burayi opuyo nasil ozlediysek hemen cupcup dhfjfjfjfjf bide tatli geldiki

Mis gibi cicek gibi bak oyle ol tabi Allah nasip edinfe her sekilde oluyor bizim buna etkimiz 0 o yüzden elinden geleni yap bak keyfine hic takilmamak lazım gecen ay en ufak agriya hamileyim diyordum bu ay kasigimda batma olunca diyorum erken daha ve yumurtlama yada kist hic umutlandirmayacagim bu ay gerek yok olursa da beklemedigim icin cok daha surprizli olacak ne guzel 💃
Ben bu ay çift çizgi görsem bile psikolojik derim geçen ayki belirtilerden sonra ahahja

Aynen öyle gerçekten herşeyde bi hayır varmış diyorduk ya burnumuz akınca hamile sanıyorduk kendimizi diye ben adet ağrısı çekerken yerleşiyor mu diye düşündüydüm önceki aylarda bu ay da öyle saldım ki canım ne zaman isterse birlikte olcam ne zaman isterse uyucam ay yeter be 3 bekle 5 yap 4 bekle 1 yap 😂😂

Oyy benim dugun 2 kere ertelendi bir tam gun sayıyorduk salonlar kapandi bir kayinvalideler corona oldu agustosta sukur yapabildik :KK49:
Bende de Kasım da yasaklar geldi ya bi ondan 1 gün önce yaptım düğünü hahaha😂 sonra balayına gittik yasakta oturduk oturduk geldik ama yaptık 😂 benimde 2 defa ertelendi valla ayy ne çileydi 😂

Aynen öyle gerçekten herşeyde bi hayır varmış diyorduk ya burnumuz akınca hamile sanıyorduk kendimizi diye ben adet ağrısı çekerken yerleşiyor mu diye düşündüydüm önceki aylarda bu ay da öyle saldım ki canım ne zaman isterse birlikte olcam ne zaman isterse uyucam ay yeter be 3 bekle 5 yap 4 bekle 1 yap 😂😂
Bazi seyler plansiz guzel 😂 insallah birde bakarsin 5 haftalik hamişsin 🙄 olur mu olur keyfinize bakın valla zehir ediyoruz kendimize her şeyi

Jdjdjfjfjfjf valla al bendense o kadar kocami ozlemisim o gun kuzende kaldik herif gece uyumadi ordan dokunuyo surayi sıkıyor burayi opuyo nasil ozlediysek hemen cupcup dhfjfjfjfjf bide tatli geldiki
Hayatını yaşa canım kara kara düşünmek için yaşımız çok genç herkes için hepimiz için söylüyorum bu böyle olacaksa bu bebek illaki her zamanda olacak ama olmayacaksa afedersin kıçımızı kırsak yine olmayacak 😂

Yazık eşim de testlere bakıp bakıp gelişme var mı diyo 😂😂
Benim esimde oyle küsüyoruz baristigimizda ilk sordugu soru test yaptin mi bugun😂 sana kusup test mi yapmayacam yaa hey Allahim cift cizgi gorunce zaten kosa kosa gelecem yanina 🤭

Hayatını yaşa canım kara kara düşünmek için yaşımız çok genç herkes için hepimiz için söylüyorum bu böyle olacaksa bu bebek illaki her zamanda olacak ama olmayacaksa afedersin kıçımızı kırsak yine olmayacak 😂
😂😂😂😂😂😂 Tedbir bizden tevekkul Allahtan

Benim esimde oyle küsüyoruz baristigimizda ilk sordugu soru test yaptin mi bugun😂 sana kusup test mi yapmayacam yaa hey Allahim cift cizgi gorunce zaten kosa kosa gelecem yanina 🤭
Ahahah dün sordu hani ayaklarını dikecektin diye aklında kalmış dedim bunlar bayat çocuk adayı 3 gün yapmayınca bayatlıyomuş yumurta yok bişey yok ne dikcem ya sabır çekiyo 😂

X