- 23 Temmuz 2015
- 2.344
- 3.032
Günaydın canimcim erkencisin
Günaydın canlarım cicilerim ballarım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Günaydın canlarım cicilerim ballarım
Evet alt muayeneYumurta kontrolünü alttan mu yapıyor peki?
mesai başladı tonti ondann ne alemdesin bugünnGünaydın canimcim erkencisin
Canım merhaba aynı şeyleri yaşamışız 19aydır gebelik oluşmuyor. bende nisan ayında rahim filmi çekildim.temiz hiç sıkıntı yok 2 ay önce(rahim filminden önce) gonal f tedavisi gördüm yine olmadı. D vit b12 takviye almaya başladm bu ay ve klomen tedavisi çatlatma iğnesi oldum. 2 haziranda çatlatma ipnesi yaptık. 17haziran bat. Benimde hiç kilom yok hatta çok zayıfım kıllanma vs yok ama overler pko eşimde de aynj sizin gibi ciddi problem yok sadece ileri hzıı bi tık düşük bi de morfoloji 3 ama doktor bu engel değil dedi. banada doktorum stres yüzünden olmuyor senin diyor kafana takma rahat bırak diyor ama mümkün olmuyor çoğu zaman.Merhaba bende daha önce 3 ay klomen ve gonalf ve ovitrelle(çatlatma iğnesi) denemiştim, sonrasında rahim filmi çekildim tüpler açıkmış temiz çıktı. Aslında aşılamaya geçelim denildi ancak eşimin spermleri normal o nedenle 3 ay daha takip yaptırmaya karar verdik...
Kıllanma ve sivilce yada kilom yok ancak pcos'um. Bu ay tekrar takibe başlıyorum, klomen +impryl + omepa q10(omega 3) verdi ayrıca d vitamini de kullanıyorum. Bakalım impryl'nin faydasını görecek miyiz ? Allahım hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin. Doktor, eşinin spermleri iyi sende yumurtluyorsun hamile kalırsın ancak stres yaparsan geciktirirsin süreci dedi ama düşünmemek çok zor
Ne kötü bu negatifleri görmek biktim artkah kuzuum morali pert olmuş
Üzülme canım Allahım hayırlısını versin. Her ay bende aynı şeyleri yaşiyorum. Yalancı belirtiler ve sonra negatif testler. Ama bu ay geçti gitti artık temmuza odaklan. Ben her ay yeni şeyler deneyip umudumu tazeliyorum.Ne kötü bu negatifleri görmek biktim artk
Ne işe yarıyor canım ilk defa duydumSüt maydonoz buhari deneyen varmi
Valla kapali tupleri aciyormus diyorlar enfeksiyona da iyi geliyor rahmi kendine getiriyormus bende dun basladimNe işe yarıyor canım ilk defa duydum
İnşallah faydasını görürsün canım.Valla kapali tupleri aciyormus diyorlar enfeksiyona da iyi geliyor rahmi kendine getiriyormus bende dun basladim
İnsallah denemekte fayda varİnşallah faydasını görürsün canım.