- 13 Mayıs 2010
- 748
- 309
- 303
yıl koca 16 sene16 aydır inş o
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yıl koca 16 sene16 aydır inş o
Ben de pcosum, ne güzel moral oldu. Gecen ay yumurtlamadan regli oldum umarım bu ay yumurtlarım. Pcosta yumurtlama olmadan regli olabiliyomuş.Canım bende hormonlarim herşeyim normaldi ama tuylenme kilo insülin direnci vardı doğum kontrol hapı kullanmıştık bana da pco dedi ama ben çocuk istediğim 2. Ay hamile kaldım pco çok takilacak mevzu degil
Bende cok yumurtlıyorum ama catlayacak kadar büyümüyolar sanrmBen de pcosum, ne güzel moral oldu. Gecen ay yumurtlamadan regli oldum umarım bu ay yumurtlarım. Pcosta yumurtlama olmadan regli olabiliyomuş.
Gecen ay ben tam pik göremedim. Dediğin gibi benimkiler de büyümüyor. O yüzden herkesin gördüğü pik bende olmuyor. Doktor aslında yumurta geliştirici ve catlatma iğnesiyle ilerlemek istedi canım. Ben 2-3 ay ovulasyon testiyle denemek istedim. Çünkü o yöntemle de hamile kalamayanlar var birkaç defa deneyerek. En azından denedim olmadı diyerek o ilaçlara baslarım diye düşündüm. Allah büyük bakalım, bu ay ugurlu gelsinBende cok yumurtlıyorum ama catlayacak kadar büyümüyolar sanrm
Ben hemde 32 yaşında hamile kaldım şimdi 34 u.m ikinciyi istiyorum kızım küçük emzirdigim için adetlerim duzensz zaten kızım 1 yaşında 2 kez regl oldum o yüzden vakit kaybı olmadan 2. Yi istiyorzBen de pcosum, ne güzel moral oldu. Gecen ay yumurtlamadan regli oldum umarım bu ay yumurtlarım. Pcosta yumurtlama olmadan regli olabiliyomuş.
İyi iyi o zaman kuzum hadi bakalım hayırlı haberlerini bekliyoruzYok kuzum merak etme zaten bu ay klomene baslattı beni. 11.günüde yumurtalarımı kontrol etcek gene. Doktor takibiyle ilerlicez bu ay. Daha 2.ayımız gerçi ama olsun
Bakalım canım insallah temmuzaİyi iyi o zaman kuzum hadi bakalım hayırlı haberlerini bekliyoruz
Şekeri ve gluteni kes canım tamamen. Pko'dan bu şekilde kurtulabilirsin Allahin izniyleValla kuzum bu pko çok sinir bozucu bir hastalık ya bende de var ama hormonlar şu an normal çıkıyor doktor da ilaca gerek yok kendiliğinden yumurtlama oluyor gebe kalırsın diyorlar ama olmuyor çok sinir olmaya başladım bide herkesin dilinde stres yapma lafı var stres i bırakınca olacakmış kendiliğinden ya üç sene oldu eşim varikosel ameliyatı oldu değerleri düzeldi bu seferde bende pko başladı tam tüp bebek yaptım bu sefer olacak dedim kimyasal gebelik oldu ya gelde stres olma yani gerçekten ne yapacağımı şaşırdım artık clife kullanıyorum bu ay da bakalım ne olacak bir bu kalmıştı denemediğim onu da denedim
Yüksek değil benim lh bugün adet dönemimde 27,8 cıktı 7 nin nesi yüksek kiiKızlar benim Lh 7 çıkmış yüksek mı yaa yumurtlama görüyorum ovulasyonda ??
Vallahi billahi ya ama tek sayilar yaramaz zaten bana inaniyorum ben bu defa kiricam o cemberi bu ay hamile kalirsam 6.ay ogrendigimde 28 olucam ciftlerden giderim insallahKuzum sen benle aynısın bende 27. 4 ay oldu off bu 27 yaş uğursuz mu geldi bize ne
Bide bizim ailede ikiz yaygin hatta benimde ikizim vardi dusmus lakin.. Ikizlere hamile kaliyomusum bomba olmaz mi ciddenVallahi billahi ya ama tek sayilar yaramaz zaten bana inaniyorum ben bu defa kiricam o cemberi bu ay hamile kalirsam 6.ay ogrendigimde 28 olucam ciftlerden giderim insallah
Naptın canım oldun mu. Ağlama bende de gögüs ağrısı tavan ateş gibi bide aşırı sıcakYine adet kokusu burnumda tuvalete gidesim yok bu sefer ağlarım olursam daha da var günü ağrılar tavan of of
Yok olmamış uyuya kalmış 3 4 gündur uyuyp duruomNaptın canım oldun mu. Ağlama bende de gögüs ağrısı tavan ateş gibi bide aşırı sıcak
Kiz benim de çift sayı takint var tek sayı sevmem tv sesinde radyo sesinde falanVallahi billahi ya ama tek sayilar yaramaz zaten bana inaniyorum ben bu defa kiricam o cemberi bu ay hamile kalirsam 6.ay ogrendigimde 28 olucam ciftlerden giderim insallah
Bende cift severdim önce kızım 2017 de doğdu sonra ev aldım daire numaram 17 oldu görüşümü degistirdimKiz benim de çift sayı takint var tek sayı sevmem tv sesinde radyo sesinde falan