Teşekkür ederiz cnm benim çok moralim bozuluyor çikolata kistim var diyeKızlar bende yok ama bugün bi kaç kişi çikolata kistinden bahsediyodu onlar için çektim ekran görüntüsünü, hiç kimse moralini bozmasın yaniiibakın doktorlar bile böyle diyor
Ben bu sefer 20 21 pikti 22 sabah çatladı. 19 20 21 22 23 hepsini 5 gün değerlendirdim. Öncesi sonrası 2 şer gün pik günleri birde bugun değerlendirme yapacağım sonra kapalıyız yazısı asacağımYa ebru ablada yumurtlama gördünmü başla değerlendirmeye diyorda, ben gormedende gün aşırı gidiyorum sanki yumurtlarımda kaçırırım diye bi korku siz öncesi gün aşırı mı değerlendiriyorsunuz
Ey maşallahBen bu sefer 20 21 pikti 22 sabah çatladı. 19 20 21 22 23 hepsini 5 gün değerlendirdim. Öncesi sonrası 2 şer gün pik günleri birde bugun değerlendirme yapacağım sonra kapalıyız yazısı asacağım
Ay canım yine tekrarlıcam ama geçen ay ben öyle hamile kalmıştım.. Haftada 2 gün oldu birliktelik yumurtlama da yumurtlama pik ve çatlama olarak sürdü yanlış hatırlamıyor isem 3 gün peşpeşe yaptım ve çatlama günü doggy pozisyonu denedim daha sonrasında eşim rahatsızlandı birliktelik olmamıştı bayaEvet ben ebru taktiğiyle yapayim diyorum onun sayfasindakileri okudun mu kaç kişi hamile kalmış bi kaç ay o taktikle gidiyim diyorum. Daha 12 gundeyim yumurtlama görünce yardırcam heralde3 gün peş peşe olayını bende doğru buluyorum bide doggy gidicem bu ay bakalım kısmet
ben artık duş muş hak getire ya pis pis işe bile geldiğim oldu yapacak bir şey yok yıldım allah affetsinEy maşallahbence de as valla duşa girmekten soguyo insan saclarimi kısacık kesmeyi düşündüm sırf bu yüzden
Hiç bozmuyoruz morali no stres yes bebekTeşekkür ederiz cnm benim çok moralim bozuluyor çikolata kistim var diye
Benim saçlar uzun birde bende yıldım ama ne yapayım birde sık olsun belki tutarEy maşallahbence de as valla duşa girmekten soguyo insan saclarimi kısacık kesmeyi düşündüm sırf bu yüzden
Hiç bozulmasın canım bak bu gerçekten iyi bi doktor, böyle diyorsa vardır bi bildiğiTeşekkür ederiz cnm benim çok moralim bozuluyor çikolata kistim var diye
Benim de 6 temmuz ben 30 haziranda yapıcam daha da dayanamamBenim saçlar uzun birde bende yıldım ama ne yapayım birde sık olsun belki tutar2 temmuzda erken gebelik yapacağım 6 temmuz bat inşallah bu ay nasip olur
İnşallah canım isteyen herkes pozitifi görürHiç bozulmasın canım bak bu gerçekten iyi bi doktor, böyle diyorsa vardır bi bildiğionlar bu işin eğitimi almış yıllardır yapan insanlar, kendi düşüncelerimizle kendimizi aşağı çekmek yanlış Pozitif ol testte pozitifi gör
İnşallah canımİnsallah benımde bu ağrı yerleşme ağrısıdır
Allahım birde resim çizmiş göstermiş
Bende 37yaşındayım canım...Kızlar amh sonucum çıkmış . Yaş 37 sanki düşük geldi bana bakarmisiniz
Evey doğru bu canım doggy bende etkili buluyorumAy canım yine tekrarlıcam ama geçen ay ben öyle hamile kalmıştım.. Haftada 2 gün oldu birliktelik yumurtlama da yumurtlama pik ve çatlama olarak sürdü yanlış hatırlamıyor isem 3 gün peşpeşe yaptım ve çatlama günü doggy pozisyonu denedim daha sonrasında eşim rahatsızlandı birliktelik olmamıştı bayaİlişkinin var olması kadar sık olmaması da önemli bence
ben artık duş muş hak getire ya pis pis işe bile geldiğim oldu yapacak bir şey yok yıldım allah affetsin
Şimdi geldim kontrolden bişey demedi sevmedim zaten bu Dr . Yumurtlama iyi demişti geçen miyonlarim vardı onu sordum imkansız değil hamile kalman dedi ama ameliyat ile daha kolay kalırsın dedi amh düşük dedi takviye vitamin kullan dedi prowomen önerdi üç ay sonra geldi . Yumurtlama takibi falan yapacaktı ama bu sefer amh düşük diye 3 ay sonra dedi anlamadımİnşallah canım
Allahım birde resim çizmiş göstermiş
Bende 37yaşındayım canım...
Ben 31yaşındayken amh ım 0.5 idi ikinci denemede hamile kaldım..
Şuan 0.1
Seninki de düşük evet.. Ama düzenli yumurtluyorsan hamile kalabilirsin..
Doktorun ne der bilemiyorum her doktorun bakış açısı farklı.. Çalıştığı yerde tüp bebek merkezi varsa hastane yönetiminde de baskı varsa tüp bebek yaptır diyebilir..
Bende protime kullanıyorum canım..Şimdi geldim kontrolden bişey demedi sevmedim zaten bu Dr . Yumurtlama iyi demişti geçen miyonlarim vardı onu sordum imkansız değil hamile kalman dedi ama ameliyat ile daha kolay kalırsın dedi amh düşük dedi takviye vitamin kullan dedi prowomen önerdi üç ay sonra geldi . Yumurtlama takibi falan yapacaktı ama bu sefer amh düşük diye 3 ay sonra dedi anlamadım
Sende yumurtlama oldu mu benim bugün 14 günüm. Bugünden sonra değerlendiremicem o yüzden olmaz diye geriliyorumEvey doğru bu canım doggy bende etkili buluyorum
ay işte çok yoruluyor insan bu çektiklerimize değsin bebislerimiz gelsin inşallah
Doktora göre değişiyor o..Benim anlayamadigim şu aslında tamam amh düşük yaşimda var ama onun dışında bir sorunum yoksa yumurtlama takibi klomen vs tedavisi yapmıyorlar mi
Yumurtan catliyosa bide gelişmiş görmüşse klomene gerek duymamıştır belkideBenim anlayamadigim şu aslında tamam amh düşük yaşimda var ama onun dışında bir sorunum yoksa yumurtlama takibi klomen vs tedavisi yapmıyorlar mi
o zaman iyidirEn son muayenede iyi demişti Dr ama amann herşeyden bişey çıkmasın
Benimde 12.günüm. 10.Gün degerlendirdik. Bugün 4te test yapıcam. Her türlü yapicam bu gece ilişki adamı besledim durmuyor yaSende yumurtlama oldu mu benim bugün 14 günüm. Bugünden sonra değerlendiremicem o yüzden olmaz diye geriliyorum