Gebeliğe Hazırlık Temmuz 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Doktora göre değişiyor o..
Benim son gittiğim doktor kolomen tarzı ilaçların faydasının olmadığı görüşündeydi.. Kolomen le hamile kaldığını söyleyenler zaten hamile kalacaktır kolomene denk gelmiştir diyor.
Aşılamauıda önermiyor..
Kendin doğal yollarla dene olmazsa tüp bebek diyor..
Bencede bu doğru her doktorun yöntemi başka. Benim gittiğimde bunlara karşıydı ve dene kendi kendine dedi hatta doğum kontrol falan kullanmadım dedim en iyisi dedi ona bile karşı.doktorunu iyi seçmek önemli

Son 7gün kaldı bata😊 Hiç bi belirtide yok nerden çıktı bu heyecan :KK200: Heyecanda belirtiler arasinda olcak bu gidişle:lülülü:😂

Kızlar sakın eleştirici cevaplar yazmayın ıkı oğlum var çok şükür ama birde kızım olsun istıyorum daha önce kızı olanlar yumurta takıbı yapmışmıydımız kız be ek yumurtlama öncesi ilişki öneriliyor ya
Çift çizgiyi gördüğün gün ilişki olmalı..
Kızıma öyle hamile kaldım..
Bende kız istiyordum☺️

Benimde 12.günüm. 10.Gün degerlendirdik. Bugün 4te test yapıcam. Her türlü yapicam bu gece ilişki adamı besledim durmuyor ya 😅🤭 bugünüde pas geçemem. Senin bugün yumurtlama olmuştur canm 14.gün yarın olsa bile bugünküler gider oraya merak etme 😉 ovulasyon kullanıyor musun
Normalde kullanıyorum şimdi tatildeyiz testler evde kaldı. Adetim de düzenli 26 27 günde oluyorum. Bugün yumurtalama olsa bile 14 gün sonra 28 günde regl olurum off inşallah daha çok uzamaz da kaçırmam ya

Dün de baya olaylıymış burası.. Şaşırdım kaldım doğrusu..
Haso askıya alınmış
Yusra aktif sanırım askıda yazmıyor 🙂

Evet ben ebru taktiğiyle yapayim diyorum onun sayfasindakileri okudun mu kaç kişi hamile kalmış bi kaç ay o taktikle gidiyim diyorum. Daha 12 gundeyim yumurtlama görünce yardırcam heralde 😂 3 gün peş peşe olayını bende doğru buluyorum bide doggy gidicem bu ay bakalım kısmet 😛
Bu ay bende bu taktikleri uyguladım, 10 gün avokado yedim bol su içtim hayırlsıı bakalım 😅

Doktora göre değişiyor o..
Benim son gittiğim doktor kolomen tarzı ilaçların faydasının olmadığı görüşündeydi.. Kolomen le hamile kaldığını söyleyenler zaten hamile kalacaktır kolomene denk gelmiştir diyor.
Aşılamauıda önermiyor..
Kendin doğal yollarla dene olmazsa tüp bebek diyor..
Ben oğluma hamile kalmadan önce tüp bebek yaptım .o iğneler beni çok stresli yaptı birde tüp bebek sürecim zor gecti hep kanamam oldu zaten 15 haftada düşük yaşadım o yüzden bunlar aklına geliyor ve stres yapıyorum 😒

Ben oğluma hamile kalmadan önce tüp bebek yaptım .o iğneler beni çok stresli yaptı birde tüp bebek sürecim zor gecti hep kanamam oldu zaten 15 haftada düşük yaşadım o yüzden bunlar aklına geliyor ve stres yapıyorum 😒
Stres çook etkili gerçekten biraz rahat olmak gerek..
Aşılamalar iğneler VS. İnsanı daha çok strese sokuyor.. Umutlanıyorsun olmayınca daha da çok üzülüyorsun..

3 tane erken gebelik testi var diye elim ayağım titriyor bir posta daha sipariş edeceğim sanırım :KK70: son hafta gün aşırı kullanırım onları :d kasetler ucuzdu diye ciklet poşeti gibi kullanıp atıyorum da diğerine kıyamıyorum :KK70:
Bebek için alınması gerekenlerin fiyatına baksan ellerin titrer onları harcarken.. Bir biberon 350 TL olmuş :rolleyes:

Normalde kullanıyorum şimdi tatildeyiz testler evde kaldı. Adetim de düzenli 26 27 günde oluyorum. Bugün yumurtalama olsa bile 14 gün sonra 28 günde regl olurum off inşallah daha çok uzamaz da kaçırmam ya
Kuzum sen niye stres oluyosun ya zaten 27 gün falan sürüyormuş mutlaka bugün ya da yarın yumurtlama görürsün sen hatta 13ü bile görmüş olabilirsin kaçmaz yani çatlamayi değerlendiremezsen bile yumurtlamadakiler yetişir ona 1 gün öncekiler korkma yani benim 12.gün benimde koyulasmaya başladı ki ben 29 30u buluyorum içini rahat tut bak keyfine 🤩🥰

X