Gebeliğe Hazırlık Temmuz 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bazen bende böyle hissediyorum, bu hayatta zaten istediğim hiçbir şey hemen olmadı. Bu 6.ayım sen kaç aydır istiyosun?
Bende hep öyle derim herşey hep uzun sürede zor meşakkatli olur hayatımda
pıt diye hamile kalırım zannetti eşim ilk ay olmadı bu ikinci ay bakalım neler yasiycam ovi testi falan sipariş ettim işte

Aynen cnm senin şuan degerin iyi benimki hep yüksek çıkıyor 33 36 48 belli olmuyor ve göğsümdn süt geliyor
Hmm bende ilk defa baktırdım o yüzden her şeyini merak ediyorum bu bizim 4 aylık denememiz inşallah hepimiz artık güzel sonuçlar alırız

Ay evet ya eskiden saf gibi birkaç gecede hamile kalcam diye tedirgin oluyordum çok dikkat ediyordum. Şimdi 4 ayımız bu aydan umutluyum 2 haftadır tatildeyiz. İlk başlardaki gibi kasmıyorum kafamdan atmaya çalışıyorum ne kadar becerebiliyorsam artık
gerçekten ben vücudumda neler oluyor hiç anlamıyormuşum şu ovulasyon testi sağolsun ne zaman ne tepki veriyor anlamış oldum o yüzden ağustos ayından çok umutluyumm düzgün denemeler yapacağıım

o zaman size bir soru minnoşcuk dün çatladı benim kesin, değerlendirdik, bugün akıntı geldi beyaz olan bugün de değerlendirmek gerekir mi dün yeter mi acaba
Aslında teorik olarak bugünde degerlendirmen gerek. Çatlama vw ertesi günü değerlendirin diyolar. Ama 3 gündür yapıyosan zaten bugün 4.gün olur ve gelen sperminde çok etkisi olmaz değerlendirme sayinada bağlı bugün değerlendirip degerlendirmemen

Sen bu ay yumurtladın mı geldimi ovulasyon biz senle geçen ay aynıydık benim yaklasti ara vericem diyodun bu ay devam edicek misin

18-19-20-21-23 değerlendirdik aman yeter doğru diyorsun 19-20-21 yumurtlamaydı 22 çatlama geç geldi akıntım yazık

18-19-20-21-23 değerlendirdik aman yeter doğru diyorsun 19-20-21 yumurtlamaydı 22-23 çatlama geç geldi akıntım yazık
Kız ne uzun sürmüş yumurtlaman ben 1 gün göruyorum ertesi gün çatlamış oluyo doğal olarak 3 günde işim bitiyor. Sen baya değerlendirmişsin canım bence yeterli bişey kaçmış durmuyor yinede sana kalmış

yok yok artık önümüzdeki regle kadar eşim dünya ahiret bacımdır

Benide
Bakalım nolacak
Canım beni de ekle lütfen bat 28 Haziran yaş :30 2 yıldır deniyoruz istiyoruz ama sonuç = hüsran

Cnm beni de ekler misin yas 33
5.deneme bat 22 temmuz omega 3 folik asit takviye

benim ovulasyon testlerine göre çatlamam ptesi biraz tam olarakta dün oldu ateşim de 37 derece falandı normalde 35-36 dır bugün beyaz uzayan akıntıdan gelmiş baya başka bir şey mi bilmiyorum ama Portuga
Benim tahmin ettiğim yumurtlama günümden 3 gün sonra geldi yoğun süt beyaz akıntı ve o günü yumurtlama diye düşündüm. Ateşimde 3 gün öncesinde 37 olmuştı ve o ara düzenli ölçüyordum en yüksekti, takvime göre yumurtlama gününü değerlendirmiştik ama sonra değerlendirme olmadı akıntının hemen üstüne göğüs ağrısı başladı. Ne ilginç durumlar anlayamıyorum vallahi.. sonrasında düne kadarsa şeffaf akıntılar devam etti

bugün bende yoğun beyaz akıntı var eve gidince bir ovulasyon testi daha yapayım belki 2. kere yumurtlayacaksam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…