Gebeliğe Hazırlık Temmuz 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benide ekleyebilirmisin bat 11 Temmuz inofolic combi ve b12 vitamini kullanıyorum 4,5 gün sonra aşılama yapılacak

Kizlar merhaba adetim 27 haziranda gelmesi lazim hafif kramplarım var ve biraz once baya yumurta aki kivamnda bi akintim oldu. Test icin erken degil mi

Onu bilmiyorum canım hiç yaşamadım

Kizlar merhaba adetim 27 haziranda gelmesi lazim hafif kramplarım var ve biraz once baya yumurta aki kivamnda bi akintim oldu. Test icin erken degil mi
Trendyol'dan aldığım gebelik testinde surelab marka da regl den 3-4 gün önce yapıp pozitif gören çok. Certain ve laboquic markalarında da öyle yazıyordu. Denemekte fayda var :)

Trendyol'dan aldığım gebelik testinde surelab marka da regl den 3-4 gün önce yapıp pozitif gören çok. Certain ve laboquic markalarında da öyle yazıyordu. Denemekte fayda var :)
Bence cogu marka güvenilir geçen ay Laboquick,Certain,predictor early ve artımed di galiba bu dördünü denedim hepsi negatifti gerçekten de negatifmiş

Aslinda umitli degilim sadece akinti beni heyecanlandirdi elimde de bir tane test var negatif gorecegimi hissediyorm bosa harcamis olacam sanki bu sefer suphem daha da artcak test mi yanlis diye olsun istiyoruz Allah hayirlisiyla sağlikla nasip etsin

Bekle o zaman... Regl gününe doğru sana net sonucu verecektir. Heycanlı bekleyişler :))

Tarçınlı keklerim biz bu gun cupcup seyettik ve biraz uzun surdu ardina wcdeyken 2 damla kadar kan geldi simdide kasiklarimda bicak batmalari oluyor fazla zorlamadan olabilirmi acaba
Bu nasıl bir uslüp anlamadım gitti....
Yusracım, ben de tanıyorum Haso18i . Denk geldiğim Ocak ayından beri, gruplardan paylaşım yapıyor. Açıkçası ben uzak durmayı tercih ettim. Önce çok yardımcı olmaya çalıştım ama baktım cevaplarım tatmin etmiyor (tabi olabilir) en sağlıklısı cevap yazmamak dedim. 18 Yaşında olduğunu demişti, sonra 3 aydır deniyoruz demişti. Baktım ki forumlarda 4 yıl önce yaklaşık yaptırdığı bebek için testler kontrollerden bahsediyordu. İkisi durum arasından (16 yaşında mı evlendi acaba demiştim?) pek bir bağlantı göremedim. Eşi için bir ara argo şeklinde konuştuğuna da rastladım. Forumda da zaten tanıyan tanıyordu artık muhattap olmamaya başladılar. Her döngüsünde acaba hamile miyim diye 5te fazla test ve ovü zamanında ovü testleri atıyordu.. biraz forum onun yazılarıyla doluyordu... Bir topik açtı hamile olduğunu sandı, ama değilmiş diye topiği açtığı gibi kapadı....
Ne sacmaliyosun ya sen benmle ugrasmayi biraksana bende senden supheliyim emin ol kimin duygularini somurmusum neye yalan söylemişim sana neyi ispat edebilirim gece gece insani cildirtma başlarım sana simdi
Uslübunuz hoş değil, agresif olmaya gerek yok, herkes herkesi eleştirebilir, çıldırmaya da başlamaya da gerek yok... Toplasak mesajlarınızı zaten forumda olmazdınız. İnsanlar aptal değil görmeseler de kimin ne olduğunu çok iyi biliyorlar. Konuş ki seni görebileyim der ünlü bir düşünür... Merhamet duygusunun gelişip gelişmeyeceği bebek sahibi olup olmamasıyla da alakalı değildir.

Gerçekten hem fikir olduğum arkadaş da varmış... alkışlıyorum... demek başkaları da bunun farkında....

İçki içmek kişinin kendi özeli, içip içmemesi kendisine bağlı. Alkol alan bir ebeveynin çocuğunun ebeveynine hayırsız davranmasıyla alakası yoktur ki.. bizde bütün aile içer mesela kimse de hayırsız değil... içmeyen bir aile biliriz, çocukları daha hayırsız, işsiz güçsüz serseri vs... içip de hayırsız olan da var tabi, içmeyip da hayırlı olan da.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…