- 23 Kasım 2020
- 83
- 35
- 26
Benide ekleyebilirmisin bat 11 Temmuz inofolic combi ve b12 vitamini kullanıyorum 4,5 gün sonra aşılama yapılacak
Kullanıcı Adı Bat Yaş Denediği Süre Sonuç @gumus82 Haziran 21 38 @Sevda2611 Haziran 23 27 4ay @Narence06 Haziran 23 25 9ay @Birizz Haziran 24 29 1ay @Gunes97 Haziran 25 24 3ay @Hayat su 0606 Haziran 25 25 3yıl @06rey38 Haziran 25 33 1ay @Haso18 Haziran 25 19 6ay @ipti Haziran 26 29 3ay @Eylul9921 Haziran 26 27 2ay @Bedis Haziran 26 27 1,5yıl @uyeadibiriki Haziran 26 29 1ay @psychokedi Haziran 26 25 9ay @esem-15 Haziran 27 32 2ay @Petunya508 Haziran 27 26 8ay @naz0126 Haziran 27 29 4ay @pheebs Haziran 27 28 6ay @nur-80 Haziran 27 28 5ay @A R Y A Haziran 27 27 6ay @tanrisevsinnn Haziran 27 26 5ay @Alina26 Haziran 27 29 2ay @rbozaydin Haziran 28 28 6ay @Cansinn10 Haziran 28 30 10ay @GamzeSd Haziran 28 26 3ay @yeni minnak Haziran 28 28 6ay K kizkizakiz Haziran 28 21 7ay @Lavinya58 Haziran 28 25 4ay @misamino Haziran 29 28 6ay @tembelkarinca Haziran 29 32 1ay G Gulsenmug34 Haziran 29 33 2ay @ejce Haziran 30 31 1ay @ladymiracle Haziran 30 31 5ay @saqelenge Haziran 30 37 4ay @Elosaa Haziran 30 22 1,5yıl @LeyLA84db Haziran 30 37 11ay @Yusra30 Temmuz 1 31 3yıl @Ayca_06 Temmuz 1 28 2yıl @GreenLover Temmuz 1 29 1yıl @mrym9292 Temmuz 2 29 7ay @arastirmagorevlisi Temmuz 2 27 2ay - Janna - Temmuz 2 26 2ay H HTCNM Temmuz 2 32 3ay @meimisaki Temmuz 3 29 4ay @Zihra Temmuz 3 30 1ay @Melekkanat Temmuz 3 24 1yıl @moreandmore Temmuz 3 26 3ay @madammor Temmuz 3 29 3ay @Honeyybear Temmuz 3 22 2,5yıl Z zahrada Temmuz 4 30 1ay @Birgaripyyolcu Temmuz 4 26 1ay @nasipetsin Temmuz 4 29 9ay @sweetdreams1985 Temmuz 4 35 1yıl @lilyumfoki Temmuz 4 1ay Hali Temmuz 5 31 6ay @Feyzanurr Temmuz 5 23 7ay @lylzcn Temmuz 5 27 3ay @happynurse Temmuz 5 25 1ay M melikee Temmuz 5 37 3ay @Hly55 Temmuz 5 33 2ay @Gsesra Temmuz 5 27 2ay @Noonameee Temmuz 6 26 1ay @larissa123 Temmuz 6 29 1ay @melekburak35 Temmuz 6 34 3ay @sunandstars Temmuz 6 32 3ay @pera__ Temmuz 6 31 2ay @Umay3301 Temmuz 6 26 6ay @Kukuletalim Temmuz 6 30 2yıl Portuga Temmuz 7 26 4ay @toprakm Temmuz 7 36 1yıl @Ozlem949 Temmuz 7 27 9ay @tonbaliklisalata Temmuz 7 31 5ay @Pandus Temmuz 7 27 3yıl @gamzeolk Temmuz 7 30 6ay @ELIF7007 Temmuz 7 34 7ay @Esrakcshn Temmuz 7 35 6ay @Jou Temmuz 8 27 2yıl @Okyanus_xx Temmuz 8 28 4ay @Mavilicicek32 Temmuz 8 26 1ay @yildizyildizyildizyildizz Temmuz 8 31 5ay @meff92 Temmuz 8 28 9ay @Punk3 Temmuz 8 34 13ay @Zhrsrkn Temmuz 9 27 2ay @eliflevent Temmuz 9 40 16yıl @Ozgurkus Temmuz 9 26 2ay @sestra22 Temmuz 10 32 5ay @Dnzylkn Temmuz 11 25 4ay @ezow Temmuz 12 30 3ay @gLssHh Temmuz 12 38 9ay @Azaleaa Temmuz 12 27 4ay @tgba98 Temmuz 13 22 5ay @Tevekkul ettim Temmuz 13 34 6ay @charlottes Temmuz 13 35 3ay @Angel2609 Temmuz 14 25 2ay @Japip Temmuz 14 28 1yıl @yakamoz-91 Temmuz 14 29 8ay @yeshll Temmuz 15 27 13ay @Derin1111 Temmuz 15 29 3yıl @Princess91 Temmuz 15 29 2ay @Seher0102 Temmuz 15 34 1.ay @Hayatlarrr Temmuz 15 11ay @Sunrseee Temmuz 15 28 2yıl @Insolsun Temmuz 16 28 1yıl @Snow1 Temmuz 17 29 1ay @aleynnss Temmuz 17 24 6ay melifsa26 Temmuz 18 36 1ay @bodrum4855 Temmuz 18 33 4ay @Narence06 Temmuz 18 25 9ay @3cicekannesi Temmuz 19 25 4ay @gumus82 Temmuz 19 38 @Dulciana Temmuz 20 36 1ay MaviSasa234 Temmuz 20 31 2ay @Lavi12 Temmuz 21 31 2ay @Hayat su 0606 Temmuz 21 25 3yıl @june34 Temmuz 25 28 1ay @Gulguzeli2019 Temmuz 30 34 1ay @Sakura1533 24 1yıl
LUTFEN MESAJINIZDA BAT,YAŞ,DENEME SURESINI YAZINIZ ve beni etiketleyiniz :))...
LISTE AKŞAMLARI GÜNCELLENMEKTEDİR.
Günü gelip bilgi vermeyenler listeden silinecektir.
YANLIŞ VEYA EKSİK BILGI VARSA ETİKETLEYİNİZ..
25HAZIRAN SONRASI YAZILMAKTADIR=)
Yaş 23Benide ekleyebilirmisin bat 11 Temmuz inofolic combi ve b12 vitamini kullanıyorum 4,5 gün sonra aşılama yapılacak
3 güncük kalmışş erken gebelik testi yap bencee inş çıkarrrKizlar merhaba adetim 27 haziranda gelmesi lazim hafif kramplarım var ve biraz once baya yumurta aki kivamnda bi akintim oldu. Test icin erken degil mi
Onu bilmiyorum canım hiç yaşamadımYumurtlama dönemi olmasa umutlanmicam zaten batmadan. Bencede doğrudur doktorda onaylatmissin sen artık vücudumuzu anlayabiliyoruz bide ovulasyonla takip edince yumurtlama sancısını hemen ayırt edebiliyoruz.. peki kist sancısı ne zaman olur adet zamanı mı
Neden?Erken gebelik testine güvenmiyorum ben
Trendyol'dan aldığım gebelik testinde surelab marka da regl den 3-4 gün önce yapıp pozitif gören çok. Certain ve laboquic markalarında da öyle yazıyordu. Denemekte fayda var :)Kizlar merhaba adetim 27 haziranda gelmesi lazim hafif kramplarım var ve biraz once baya yumurta aki kivamnda bi akintim oldu. Test icin erken degil mi
Bence cogu marka güvenilir geçen ay Laboquick,Certain,predictor early ve artımed di galiba bu dördünü denedim hepsi negatifti gerçekten de negatifmişTrendyol'dan aldığım gebelik testinde surelab marka da regl den 3-4 gün önce yapıp pozitif gören çok. Certain ve laboquic markalarında da öyle yazıyordu. Denemekte fayda var :)
Bende ikinci kutuya başlayacağım yarın. Bilmiyorum ki iyidir heralde dotor verdiInsallah iyidir 2.kutudayim
BEnde 38 yaşındayım benimki 1,515 çımıştı geçen sene. Ama bu o kadar öenmli değil. Ultrason muayensinde görünen folikül sayın önemlidir.Kızlar amh sonucum çıkmış . Yaş 37 sanki düşük geldi bana bakarmisiniz
Bekle o zaman... Regl gününe doğru sana net sonucu verecektir. Heycanlı bekleyişler :))Aslinda umitli degilim sadece akinti beni heyecanlandirdi elimde de bir tane test var negatif gorecegimi hissediyorm bosa harcamis olacam sanki bu sefer suphem daha da artcak test mi yanlis diyeolsun istiyoruz Allah hayirlisiyla sağlikla nasip etsin
Evet 3 aydir deniyiruz diger aylar cok umitlendim simdi sozde rahat olacaktim napalim hayirlisi olsun.Bekle o zaman... Regl gününe doğru sana net sonucu verecektir. Heycanlı bekleyişler :))
En son muayenede iyi demişti Dr ama amann herşeyden bişey çıkmasınBEnde 38 yaşındayım benimki 1,515 çımıştı geçen sene. Ama bu o kadar öenmli değil. Ultrason muayensinde görünen folikül sayın önemlidir.
Jannaaa bende de yeşil damar çıkmış aaaaaaaaaaaaa bu kadar şeye fos çıkarsak sarılıp ağlayalım benceValla insallah canım bende anlamadım gerçekten
bende umutluyum insallah fos cıkmam
2 sefer denedim hamileyken negatif gösterdi kaset tipi koyu ciktiNeden?
Bu nasıl bir uslüp anlamadım gitti....Tarçınlı keklerim biz bu gun cupcup seyettik ve biraz uzun surdu ardina wcdeyken 2 damla kadar kan geldi simdide kasiklarimda bicak batmalari oluyor fazla zorlamadan olabilirmi acaba
Hali öncelikle nasılsın kuzum inşallah iyisindir. Bayadır okur fazla aktif olup yazmamıştım gezmelerden.. Temmuz grubuna totem yapayım yazmazsam belki hamiş olurum hep önceki gruplarda aktiftim..
Ben size öncelikle bu sayfa birşeye değinmeyi çok istiyorum sabrım artık bu kadarına dayandı çünkü birdaha girdiğim ikinci grubta kendisi görmek istemiyorum @Haso18 evet seni şuan senden daha çok şeyden bahseder buraya atardım yazışmalarını lakin benim seviyem daha fazlasına elvermiyor yapmıcam bunu. Sadce buradaki insanların duygularından oynamaktan vazgeç kaç tane arkadaş üzülmüş sana cvp vermiş oysa söylediğin çok şey yalan seni şikayet edeceğim kadın mıısın ondan bile şüpheliyim. Seni şubattan beri takip ediyorm hatta benim de iyi niyetimi kullandın.
Çok kötü kalplisin çook bir insan buradaki onca güzel insanın duygularını sömüremez. Artık pes dedirttin ya bana sinir hatlarımı bozdun. Bazıları yeni geliyor tanımadığı için yazıyor onlar yazarken onlara üzülüyorm bak yine başka kadının duygusunu sömürüyor diye. Yeter artık
Canım bende iyiyim geçiyor zaman hızlı.
Birşey olduğu yok ben bunu şubattan beri tanıyorm demeyeyim banane yazmayayım banane diyerek geçiştirme içine girdim amma yeter dedim. Şubatta bu bana ne yaptı iyi niyetimi suistimal ettisonra her yeni gelen kadınların iyi niyetlerini etmeye bir gayret ediyor. Yalancı birisi söylediği herşeyin yarısı yalan neden böyle yaptığını bilmiyorm ama burada çoğu arkadaşımız ona üzülerek yazıyor onların msjlarını gördükçe daha da dayanamadım. Biz burada amacımız belli bu kadar hassas konuda yalanlar konuşarak kimse de duygularımızla oynamasın.
Ben cinsellik demedim ayrıca yalan konuşuyor nerden anlıcam tek bu topikten tanımıyorum. Şubattan beri gittiğim topiklerde ve çok iyi bilgi sahibiyim zaten olmasam demem.Pco olduğumu öğrendim diyor acilde ama şubatta da aynı böyle yazdı ben asla unutmam. ALLAHTAN msjlar silinmiyor hepsi var hiç sıkntı değil. Konuşmak için konuşmadım hep olmadık şeyleri muhabbet konısuu yaparak insanlarla dalga geçmesini kaldırmadım. Çünkü genelleme msjları okuyorm dalga geçiyor biraz daha susmak istemedim. Bunu isterseniz de ıspatlarım hiç sıkıntı değil kimseye gelişi güzel yazmam burada. Beni çoğu arkadaşım da tanır yani benim dediğim şey temmuza özel durum değil.
Tamam hepimiz birşeyler paylaşıyoruz bildiğimiz bilemediğimiz yardım için buradayız asla buna karşı birisi de değilim.Ben karalamak gibi düşüncede asla değilim ama yapmasın bebek gibi konuda dalga geçmesin.
Yusracım, ben de tanıyorum Haso18i . Denk geldiğim Ocak ayından beri, gruplardan paylaşım yapıyor. Açıkçası ben uzak durmayı tercih ettim. Önce çok yardımcı olmaya çalıştım ama baktım cevaplarım tatmin etmiyor (tabi olabilir) en sağlıklısı cevap yazmamak dedim. 18 Yaşında olduğunu demişti, sonra 3 aydır deniyoruz demişti. Baktım ki forumlarda 4 yıl önce yaklaşık yaptırdığı bebek için testler kontrollerden bahsediyordu. İkisi durum arasından (16 yaşında mı evlendi acaba demiştim?) pek bir bağlantı göremedim. Eşi için bir ara argo şeklinde konuştuğuna da rastladım. Forumda da zaten tanıyan tanıyordu artık muhattap olmamaya başladılar. Her döngüsünde acaba hamile miyim diye 5te fazla test ve ovü zamanında ovü testleri atıyordu.. biraz forum onun yazılarıyla doluyordu... Bir topik açtı hamile olduğunu sandı, ama değilmiş diye topiği açtığı gibi kapadı....Ya ben çoktan vardım şubatta ama yazmamak için hep tuttum sonra bu mart grubunda yoktu neyse ohh dedim valla dedim. Nisanda geldi gruba tekrar orada başladı herkesi almaya birşey desem şimdi dedim tuttum mayıs gurubunu açtım ohh be dedim gelmedi. Haziranı gitti açtı yok hamileyim diye kapattı tekrar açtı. Ee bizde anlaştık mayıs da devam ediyoruz hepimiz biliyorsun temmuz geldim msjları okuyorm artık yeter dedim neden bu kadar yalan neden dedim sonra çok kadın arkadaş ona üzülerek yazmış onları görünce yaa yeter dedim. Yani en sonda dayanamadım.
Ne sacmaliyosun ya sen benmle ugrasmayi biraksana bende senden supheliyim emin ol kimin duygularini somurmusum neye yalan söylemişim sana neyi ispat edebilirim gece gece insani cildirtma başlarım sana simdi
Uslübunuz hoş değil, agresif olmaya gerek yok, herkes herkesi eleştirebilir, çıldırmaya da başlamaya da gerek yok... Toplasak mesajlarınızı zaten forumda olmazdınız. İnsanlar aptal değil görmeseler de kimin ne olduğunu çok iyi biliyorlar. Konuş ki seni görebileyim der ünlü bir düşünür... Merhamet duygusunun gelişip gelişmeyeceği bebek sahibi olup olmamasıyla da alakalı değildir.Bak artik kendine gel sen beni ne kadar taniyorda bana yalanci diyorsun o subat topiginin msjlarini alirim senin basina calarim ne yaptim ben sana sanki sende herseye burnunu sokmiycaksin o zaman oylr bir konusuyorsun ki ssnki beni gerçekten reelde taniyor sen kimsin ya kendine gel bebegim olsun diye cabaliyorum burda insanlarls derdimi paylaşıyorum kocaman kadin olmussun ama inssn olamamissin dengimmisin sen benim bi dusun bakalım kac aydir benm neler cektigimden varmi haberin bir kez sana senin cocugun olmasin vs vs mi dedim Allah sanada annelik duygusunu tattirsij insallah belki merhamet duygun gelişir birdaha bana yazarsan iste o zaman ben sikayet edecegim senj
Aynen inşallah ya tutar bu ay birlikte güzel haberler alalım artık folik asitin 2 kutusuna da başlıcamAy sevindim yaa3 ay yok falan diyodun oh iyi olmuş tutar mı tutar boşa geçince ay insanın canı sıkılıyor
Gerçekten hem fikir olduğum arkadaş da varmış... alkışlıyorum...Benimde dikkatimi çeken ve senin hakkında rahatsızlık veren bikaç şeyi paylaşmak istiyorum. Seninle alakalı en çok beni rahatsız eden şey şuydu.
Bir arkadaşımız haftasonu için rakı balık yapacağını söylediğinde bende "İçki tutunmaya engel olmaz mı?" dedim ve genel kanı olarak engel olmayacağı yönünde mesajlar geldi sanıyorum- Janna - içki içtiği gece hamile kaldığını söyledi ve sen dedin ki "AMA O ÇOCUK HAYIRSIZ OLUR" dedin!Sen @Yusra30 'a "inşallah çocuğun olurda merhametli olursun" demişsin ama merhamet asıl sende yok!!! Sinirlenip "ben içiyorum, hayırsız mıyım" dedim, "yanlış anlamayın amacım yargılamak değil" vs diye zırvaladın bende alttan aldım.Bir kere anne olmak için çabaladığını yazıyorsun çok güzel ama annelik ateşi ile yanan kişi bir çocuk hakkında O ÇOCUK HAYIRSIZ OLUR diye yorum yapamaz ya benim aklım almıyor bunu!!! Annesi iyi sabırlıymış sadece "Yoo gayet hayırlı, tatlı bir çocuğum var." dedi ve sen hala uzatıp şuan kaç yaşında dedin valla - Janna - sabrına hayran kaldım arkadaşım "3 yaşında" dedi ve sen "O daha belli olmaz şuan melek büyüyünce belli olur" dedin. @ - Janna - sendin diye hatırlıyorum sinirle karıştırdıysam özür dilerim Senin yerine ben delirdim ve buna cevaben "yanlış anlamayın yargılamıyorum" vs dedin.Tanımıyorum etmiyorum beni yargılasan ne olur yargılamasan ne olur! ama gerçekten anne olmaya çalışan biri küçük bir çocuğa hayırsız olur diyemez aklım almıyor bunu, birde "kaç yaşında ki şuan?" diyorsun ya anlamıyorum seni!!!
İkinci olarak bu ultrasonda polikistik over tanısı olduğuna dair bişey yok tertemizsin Allah hastalık yüzü göstermesin, bunu yollaman bişey ifade etmiyor, kendini gereksiz acındırıyorsun gibi geliyorsana pko nasıl olur onu anlatıyorum kendi başıma gelenleri anlatıyorum bana güven diye değil başka doktora git gereksiz endişeni sil diye yazıyorum, ben atlattım herkes atlatır diyorum özel mesajla soru soranlar oldu nasıl diyet yaptım gerçekten geçer mi vs. Sen gruba pko olmaktan dolayı korkunu anlatarak geliyorsun ve ben sana destek için " ben atlattım pko yenilebilir bir rahatsızlık, canlı kanıtı benim" diyorum endişelisin diye bana bişeyler sorarsın sanıyorum sadece kanda insülin hangi hormon diyorsun ben sana mesaj atacaktım ama yemekti şuydu buydu kaldı iyi ki yazmamışım. Derdi olan dermanını aramaz mı? pko korkusu olsa nasıl kurtulurumu neden sorgulamadın? Anca ben asla hamileliği tadamayacağım, daha kaç yaşındasın yapma lütfen.Ben buradan bu yaşımda çok şey öğreniyorum ama yazdıklarımız farkında olmadan birsürü insana etki ediyor, yorum yapmadan sadece okuyan pkolu olan ve belki 4 5 yıldır deneme yapan insanlar var onları daha da depresyona sokuyorsun. Bilmiyorum ablacım yaşım senden çok büyük belki bu yüzden böyle hissediyorum ama yaklaşımların yanlış... 3-4 kere kilot değiştirdim çok sıvı geldi deyişin birde beni şaşırttı, doğum mu başladı, suyun mu geldi dememek için kendimi zor tuttum Hepimiz bişeyler öğrenmek ve birbirimize destek olmak için varız aşağıya çekmek için değil! Şimdi sen gençlik ateşiyle bana da saldırırsın yolla gelsin, ben kendi gözlemlerimi yazmak istedim. Bundan sonra senin bildirimlerini gerçekten kapatacağım.Önce eşinde de sende de hiçbir problem olmadığını söylüyorsun, ardından hamileyim diyorsun herkes seviniyor umutlanıyor, biri bende pko var diyor sende pko oluyorsun hemde 1 ay önce hamile kaldığını söylemişken, anneliği tadamayacağım diyorsun, sonra cupcupta cupcup, valla ben pkoluyken bende vajina kuruluğu vardı bırak birlikteliği sevmeyi eziyet gibiydi ilişki sırasında ağrılarım çok oluyordu, bu konuları rahatlıkla dile getiriyorsun "cupcupu severiz, spermi bol bulduk, cupcupu özledim" vs bir kadın özelini nasıl bu kadar rahatça ve alaylı şekilde yazar diyorum, erkekler bile bırak karısı ile ilişkisini gerçekten sevdiği kız ile özelini dışarda böyle alaya almaz amacı farklı olan afedersiniz "bu karıya şöyle yaptım böyle yaptım" der.Belki de gençlik ateşidir benim ruhum kurumuştur Neyse uzun lafın kısası birbirine umut olmaya gelen kadınlara negatif enerji verme lütfen, hastalığın varsa geçmiş olsun ama bunu pko bölümünde konuş aramızda yıllardır annelik için çabalayan ve değişik birsürü derdi olan kadınlar var bu yaşınla kimseyi depresyona itme.Biz buraya umutlanmak ve pozitif düşünebilmek için giriyoruz.
İçki içmek kişinin kendi özeli, içip içmemesi kendisine bağlı. Alkol alan bir ebeveynin çocuğunun ebeveynine hayırsız davranmasıyla alakası yoktur ki.. bizde bütün aile içer mesela kimse de hayırsız değil... içmeyen bir aile biliriz, çocukları daha hayırsız, işsiz güçsüz serseri vs... içip de hayırsız olan da var tabi, içmeyip da hayırlı olan da.Üşenmedim okudum@Yusra30 ve bn ve tabi hatırlayamadığım bi çok kişi buradayız aylardır derman arıyoruz derdimize belki sen de öylesindir cnm Bnde o kadar özel şeyleri burada konuşup bunu ahlak çerçevesinde sayıp ama içkiye hayırsızlık dediği için çelişkili buluyorum konuşmalarını ahlak içkiyle veya sözle olmaz tabi kimseyi yargılama taraftarı değilim ama insanları kandırmasına bn de çok kızdım Bnde cevaplar verdim çünkü