Gebeliğe Hazırlık Temmuz 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
ay ne dicem senin göğüs ucunda kararma var mı benim beyazlaşmış tenimin rengine dönecek nerdeyse

Aynen bende de öyle oluyor özellikle ayaklarım baya üşüyor. Şuan yumurtlama haftasındayım yanıyorum inşallah hep öyle devam eder bu ay üşümeyiz

Hmm benimde biraz ateşim var ama diğerlerini çok takip edemiyorum. Çok karışık ya galiba ben ne olduğunu anlamayı bırakıp beklemeliyim
gerçekten ben vücudumda neler oluyor hiç anlamıyormuşum şu ovulasyon testi sağolsun ne zaman ne tepki veriyor anlamış oldum o yüzden ağustos ayından çok umutluyumm düzgün denemeler yapacağıım

Bende de ateş 36. 5 normalde daha düşük oluyordu. Arada kasıkta ağrı ve ateş basması var ama hala uzayan beyaz akıntı gelmedi. Acaba yumurtlama olmadı mı diye aklıma geldi. Sende o akıntı geldi mi?
Bende de gelmedi akıntı..bence çatlayınca geliyo ya geçen ay yumurtlama gördüm ovulasyon da sonrası geldi beyaz akıntı

Aynen cnm senin şuan degerin iyi benimki hep yüksek çıkıyor 33 36 48 belli olmuyor ve göğsümdn süt geliyor

Bende de gelmedi akıntı..bence çatlayınca geliyo ya geçen ay yumurtlama gördüm ovulasyon da sonrası geldi beyaz akıntı
o zaman size bir soru minnoşcuk dün çatladı benim kesin, değerlendirdik, bugün akıntı geldi beyaz olan bugün de değerlendirmek gerekir mi dün yeter mi acaba

Benim de ovu testim yoktu aynen bu akıntı durumu böyle ilerlerdi bende de doğru hesap yaptım inş ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…