ay ne dicem senin göğüs ucunda kararma var mı benim beyazlaşmış tenimin rengine dönecek nerdeyseValla ateşimi hiç ölmedim ben bilmiyorum ama adet olcagın vakit vücuda bi üşüme düşmesi cok dogru cünkü geçen ay bana bi üşüme gelmişti baslığa yazdıktan birkaç gün sonra sanırım lekelenmistim
Aynen bende de öyle oluyor özellikle ayaklarım baya üşüyor. Şuan yumurtlama haftasındayım yanıyorum inşallah hep öyle devam eder bu ay üşümeyizValla ateşimi hiç ölmedim ben bilmiyorum ama adet olcagın vakit vücuda bi üşüme düşmesi cok dogru cünkü geçen ay bana bi üşüme gelmişti baslığa yazdıktan birkaç gün sonra sanırım lekelenmistim
gerçekten ben vücudumda neler oluyor hiç anlamıyormuşum şu ovulasyon testi sağolsun ne zaman ne tepki veriyor anlamış oldum o yüzden ağustos ayından çok umutluyumm düzgün denemeler yapacağıımHmm benimde biraz ateşim var ama diğerlerini çok takip edemiyorum. Çok karışık ya galiba ben ne olduğunu anlamayı bırakıp beklemeliyim
Evet kararma var bugün sabah dokunamıyordım bile öyle hassastı ama geçmiş suan göğüs hassasiyetim anlamadımay ne dicem senin göğüs ucunda kararma var mı benim beyazlaşmış tenimin rengine dönecek nerdeyse
bende geçen aydan olan dokununca acıma var demek ki 10 12 gün önceden başlıyor benim regl belirtilerimEvet kararma var bugün sabah dokunamıyordım bile öyle hassastı ama geçmiş suan göğüs hassasiyetim anlamadım
Bende de gelmedi akıntı..bence çatlayınca geliyo ya geçen ay yumurtlama gördüm ovulasyon da sonrası geldi beyaz akıntıBende de ateş 36. 5 normalde daha düşük oluyordu. Arada kasıkta ağrı ve ateş basması var ama hala uzayan beyaz akıntı gelmedi. Acaba yumurtlama olmadı mı diye aklıma geldi. Sende o akıntı geldi mi?
Aynen cnm senin şuan degerin iyi benimki hep yüksek çıkıyor 33 36 48 belli olmuyor ve göğsümdn süt geliyorBende test yaptırdım 25.89 çıktı referans değeri 26.72 görünüyor. Doktora sordum meme başı uyarıldığında da biraz artar. Değerin normal dedi ama benim yine de aklıma takıldı o yüzden sana da sormak istedim
o zaman size bir soru minnoşcuk dün çatladı benim kesin, değerlendirdik, bugün akıntı geldi beyaz olan bugün de değerlendirmek gerekir mi dün yeter mi acabaBende de gelmedi akıntı..bence çatlayınca geliyo ya geçen ay yumurtlama gördüm ovulasyon da sonrası geldi beyaz akıntı
Yok kuzum kanı anca 2 Temmuzda veririm benKan verdin mi ? Çok merak ettim
Ben anlamadm öyle mi oluyomuş yaniayyyyyy geliyor gelmekte olan yeğenlerrrrrr
Yok kuzum kanı anca 2 Temmuzda veririm benignenın etksi tam bittiginde
Kızlar kızmaz inş ama böyle dimi shsjskslsşsşdşdkdBen anlamadm öyle mi oluyomuş yanigöğsümüzün sivrileştiği yerin çevresi kopkoyu ortası acık diğer kalan yuvarlak cevresi normal. İnş anlatabildim
Benim de ovu testim yoktu aynen bu akıntı durumu böyle ilerlerdi bende deBende de sıralama aynen bu şekilde önce şeffaf uzayan yumurta akı gibi geliyor ve bu yumurtlama başladığını gösteriyor çatlama sonrası beyaz kremsi oluyor
Ateş takibi yapıyorum, her sabah uyanır uyanmaz dil altından ölçüyorum çatlama günü birden düşüp sonra progesterondan dolayı hızla yükseldi bugün sabah 36.9 ölçtüm regl olacaksak yine birden ateş düşüp regl başlıyormuş ama yok hamileysek o zaman hiç düşmeden yüksek kalmaya devam ediyormuş bakalım göreceğiz
Kızlar duphaston göğüste şişlik ve acı yapar mı? Gerçek hayatta kullanan 2 arkadaşımla görüştüm hayır yapmadı dedi, buradan bir arkadaşım da yapmadı sadece baş dönmesi yapıyordu dedi, gruptan kullanan bir diğer arkadaşımda da göğsünde şişlik ve acıma varkullanan arkadaşlar yazabilir mi duphaston göğüste bu şekilde etki yaratıyor mu?