Ben de ovülasyon testi yok dene ve paylaş lütfenbugün bende yoğun beyaz akıntı var eve gidince bir ovulasyon testi daha yapayım belki 2. kere yumurtlayacaksam
Ay sevindim yaaEvet eşim geldi ovülasyon haftasını şimdi değerlendiriyoruz
yok canım regenesis multivitaminHangisi canım infolic mi
Insallah iyidir 2.kutudayimyok canım regenesis multivitamin
Tamam aynı durum ben de olduğundan takipteyim6da evde oluyorumm atarım hemen
Ahsjsjsjsj evet
Valla insallah canım bende anlamadım gerçektencnm sen inş hamilesin gögüste yeşil damarları biri daha yazmıştı belirti olarak hamişti
bende umutluyum insallah fos cıkmamGerçekten çok umutluyum senden ya bak tüm belirtileri sayıyosun çizgi de belirginleşiyo
Bir hafta on güne kadar görücez bakalım doğru hesap mı yanlış hesap mı dırıırrıırm çok heyecan çookİnşallah canımbende doğru hesap yaptığıma emin değilim ama hayırlısı diyelim
Ben balayindayken patlamisti hfjfjdjfjfjf ustelik daha iliskiye bile girmemistik yani kiz oglan kizdim fhfjfjfjfjf gittim bide ertesi gun hapi falan içtim ahhh ne deliymisjm dhjfjfjdjr
Normal değer aralığında bir de doktor yorumlasinKızlar amh sonucum çıkmış . Yaş 37 sanki düşük geldi bana bakarmisiniz
Erken gebelik testine güvenmiyorum benBen elendim bu ay kızlar erken gebelik testi yaptım negatif çıktı
Pazartesine randevu aldım canım inşallah olumsuz konuşmazNormal değer aralığında bir de doktor yorumlasin
Olumsuz değil bence canimPazartesine randevu aldım canım inşallah olumsuz konuşmaz