Gebeliğe Hazırlık Temmuz 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
benim ovulasyon testlerine göre çatlamam ptesi biraz tam olarakta dün oldu bugün beyaz uzayan akıntıdan gelmiş baya başka bir şey mi bilmiyorum ama Portuga
Benım bildigin şeffaf gelmişti kuzum sonra kesildi birkaç gün ardından beyaz kremsi gelmeye basladı derken bugün hafif sarımtırak gelmis

Prolaktin hal edilir canım geçer ilaçla düzene giriyor. İnşallah kistin de engel olmaz Allah yok yerden verir hayırlısıyla
İnşallah cnm daha öncede prolaktinim yüksekti hap kullandım 3 ayda hamile kaldım ama bu kisti de doktor söyleyince moralim bozuldu normalde biz bebek icin tedavi olacaktık bu kist olunca dotor şimdi kistimi gozlemlicek sonra inşallah kısmet olursa bebek tedavisi inşallah

Geç olsun temiz olsun kuzum İnşallah hepimiz güzel haberlerle müjdeleniriz

Yumurtlamada şeffaf geliyor diye biliyorum ben
Evet uzayan sümüksü bir şey her ay oluyordu bu ay 13 günümdeyim daha fark etmedim. Günlük pedde ıslaklık var ama emin olamadım. Evde de değilim ovülasyon testi de yapmadım

benim ovulasyon testlerine göre çatlamam ptesi biraz tam olarakta dün oldu ateşim de 37 derece falandı normalde 35-36 dır bugün beyaz uzayan akıntıdan gelmiş baya başka bir şey mi bilmiyorum ama Portuga
Yani çatlama olduktan sonra mı o akıntı geliyor

Benım bildigin şeffaf gelmişti kuzum sonra kesildi birkaç gün ardından beyaz kremsi gelmeye basladı derken bugün hafif sarımtırak gelmis
Bende de sıralama aynen bu şekilde önce şeffaf uzayan yumurta akı gibi geliyor ve bu yumurtlama başladığını gösteriyor çatlama sonrası beyaz kremsi oluyor
Ateş takibi yapıyorum, her sabah uyanır uyanmaz dil altından ölçüyorum çatlama günü birden düşüp sonra progesterondan dolayı hızla yükseldi bugün sabah 36.9 ölçtüm regl olacaksak yine birden ateş düşüp regl başlıyormuş ama yok hamileysek o zaman hiç düşmeden yüksek kalmaya devam ediyormuş bakalım göreceğiz
Kızlar duphaston göğüste şişlik ve acı yapar mı? Gerçek hayatta kullanan 2 arkadaşımla görüştüm hayır yapmadı dedi, buradan bir arkadaşım da yapmadı sadece baş dönmesi yapıyordu dedi, gruptan kullanan bir diğer arkadaşımda da göğsünde şişlik ve acıma var kullanan arkadaşlar yazabilir mi duphaston göğüste bu şekilde etki yaratıyor mu?

Prolaktin kaç çıkmıştı hatırlıyor musun?

Yani çatlama olduktan sonra mı o akıntı geliyor
şeffaf akıntılar vardı iç çamaşırımda ıslaklık olmuştu 1-2 gün sonra yumurtladım çatladı şimdi de beyaz kremsi bişey gelmiş bugün oldu ama belki de enfeksiyon akıntısı falandır vücut sıcaklığım çatlama günü yükseldi bende

bende duphaston göğüste etki yapmadı cnm

Medicalparkta oldum bankacı olduğum için özel sigortam vardı o zamanlar ve hiç ücret ödemedim ama medicalpark aşırı pahalı bir hastane
Hmm anladım cnm bnde adana da yaşıyorum ben özel metro Hastanesi'ne gidiyorum eğer ameliyat filan olursam ne kadar olurum bilmiyorum

Şuan gecen hafta yaptırdım 48 çıktı
Bende test yaptırdım 25.89 çıktı referans değeri 26.72 görünüyor. Doktora sordum meme başı uyarıldığında da biraz artar. Değerin normal dedi ama benim yine de aklıma takıldı o yüzden sana da sormak istedim

benim ovulasyon testlerine göre çatlamam ptesi biraz tam olarakta dün oldu ateşim de 37 derece falandı normalde 35-36 dır bugün beyaz uzayan akıntıdan gelmiş baya başka bir şey mi bilmiyorum ama Portuga
Valla ateşimi hiç ölmedim ben bilmiyorum ama adet olcagın vakit vücuda bi üşüme düşmesi cok dogru cünkü geçen ay bana bi üşüme gelmişti baslığa yazdıktan birkaç gün sonra sanırım lekelenmistim

Hmm benimde biraz ateşim var ama diğerlerini çok takip edemiyorum. Çok karışık ya galiba ben ne olduğunu anlamayı bırakıp beklemeliyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…