Gebeliğe Hazırlık Temmuz 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
B Birizz canım BAT günün durumlar nedir?
Canim bekliyorum henuz bir sey yok 🙄 ama sabah normal gebelik testi yaptim negatif çıktı dunden bugunede kahverengi leke ve sarı hatta yesilimsi gibi akıntı var sadece karnimda bir ağrıyor bir geciyor hafif. regl olunca yazarım canım muhtemelen aksam gelecek

Yumurtlayı bildiğim için psikolojik mi bilmiyoeum kasıklarım ağrıyo ya 🙈 böyle olan var mı hiç bide yumurtlama gününü değerlendirince oluyo falan diyende vardınondan mı acaba 🤷🏻‍♀️
Yok normal ben geçen ay ovulasyon testi yaptığımda çatlamayı çok bariz hissetmiştim bel ve kasık ağrısı ile 😊

Ben de pko var yumurtlamayı 30. Günlerde falan görüyürorum 4 5 ay denedim gebelik olmadı 1 tane de kimyasalım vardı. En son gittiğim de doktorum beraber takip edelim dedi bu ay dedi klomen kullandım yumurta 18mm olunca çatlatma iğnesi oldum. Sen de isteyebilirsin doktorundan o seni yönlendirir zaten
Teşekkür ederim canım. Benim normal cıktı hormonlar flan dene kendin dedi. Yumurtlama catlamada görüyorum ama 1 2 ay sonra gidersem dicem bende bilgim olsun diye sordum 😊

Benimde geliyor yumurtlama günüm sağ kasıkta batmalar hissediyorum bu sağdan yumurtlama habercisi olabilir mi🤔
Evet olabilir geçen ay ovulasyon testi yaptığımda doktora gitmiştim ama çatladığında sağ tarafımda ağrı hissediyorum kişiden kişiye göre değişir mi bilmem ama sağ tarafında var yumurtlama demişti doktorum çatlamış hatta diye 😊

hah aynen öyle sıkışmış gibi gidiyorum ama pek bişey çıkmıyo. böyle bi belirti bat gelmeden yaşanmaz ama heralde, benim daha 11 gün var :KK70: senin kaç günn
Benim takvimle bir gitmedi yumurtlamam öyle hissediyorum yanii takvime göre 12 gün benim düşünceme göre 10-11 gün var ayyy şaka gibi şuan ama :rolleyes: :rolleyes:

Benim takvimle bir gitmedi yumurtlamam öyle hissediyorum yanii takvime göre 12 gün benim düşünceme göre 10-11 gün var ayyy şaka gibi şuan ama :rolleyes: :rolleyes:
hahah yok ya ignore edicem ben bu durumu. videolar izliyorum bi yandan, çatlama sonrası 6-12 gün içinde implantasyon oluyomuş, procesteron, östrejen, hcg falan o zaman yükselmeye başlıyomuş ve semptomlar da yavaş yavaş o zaman çıkmaya başlayabilirmiş. hamileysen de vücudun hamile olduğunu yerleşme olduktan sonra anlayıp tepki veriyomuş yani.. ki onda bile çoğunluk henüz hissetmezmiş o kadar erken 🤔

hahah yok ya ignore edicem ben bu durumu. videolar izliyorum bi yandan, çatlama sonrası 6-12 gün içinde implantasyon oluyomuş, procesteron, östrejen, hcg falan o zaman yükselmeye başlıyomuş ve semptomlar da yavaş yavaş o zaman çıkmaya başlayabilirmiş. hamileysen de vücudun hamile olduğunu yerleşme olduktan sonra anlayıp tepki veriyomuş yani.. ki onda bile çoğunluk henüz hissetmezmiş o kadar erken 🤔
Hangi video merak ettim bende izleyim zaman geçer en azından :KK70:

Canim bekliyorum henuz bir sey yok 🙄 ama sabah normal gebelik testi yaptim negatif çıktı dunden bugunede kahverengi leke ve sarı hatta yesilimsi gibi akıntı var sadece karnimda bir ağrıyor bir geciyor hafif. regl olunca yazarım canım muhtemelen aksam gelecek
Insallah gec dollenmedir🤗

Evet olabilir geçen ay ovulasyon testi yaptığımda doktora gitmiştim ama çatladığında sağ tarafımda ağrı hissediyorum kişiden kişiye göre değişir mi bilmem ama sağ tarafında var yumurtlama demişti doktorum çatlamış hatta diye 😊
Yumurtlama dönemi olmasa umutlanmicam zaten batmadan. Bencede doğrudur doktorda onaylatmissin sen artık vücudumuzu anlayabiliyoruz bide ovulasyonla takip edince yumurtlama sancısını hemen ayırt edebiliyoruz.. peki kist sancısı ne zaman olur adet zamanı mı 🤔

Kesinlikle bencede öyle zaten :KK70: Ama ben hamilelik denediğimiz için olabilir diye düşüyorum bi yandan da hamilelik değilde 🤩

Benimde geliyor yumurtlama günüm sağ kasıkta batmalar hissediyorum bu sağdan yumurtlama habercisi olabilir mi🤔
Bende de ateş 36. 5 normalde daha düşük oluyordu. Arada kasıkta ağrı ve ateş basması var ama hala uzayan beyaz akıntı gelmedi. Acaba yumurtlama olmadı mı diye aklıma geldi. Sende o akıntı geldi mi?

X